Fit ve Mutlu Yaşam

• Konu Sahibi Konu Sahibi Anka
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Diyetisyenim yokki benim if yapiyorum sende deneyimlisinya bu konuda yardimci olursun bana.

Diyetisyenim yokki benim if yapiyorum sende deneyimlisinya bu konuda yardimci olursun bana.
Kiz diyetisyen hiç liste vermedi mi?
Ömründe hiç mi gitmedin?
Ben bile iki kez gittim.
Biri 77 kiloyken 1600 kalori vermişti mesela.
Bide kilondan dolayı insülin direnci filan var mı baktırdin mı hiç?
Tiroit filan
Baktirsan daha iyi olur

Ay çok canım bırakmadım. Dün misafirim vardı kaçamaklı ve saçma beslensim o yüzden yazmadım diğer takımda da yazmamıştım
Ben buralardayım canım yazıyorum hergün bitek dün yazmadım Bugün de kendime vakit ayırıyım dedim bekar takıldım o yüzden pek gelemedim
İstemiyorum canim yarin baslamayi düşünüyorum inşallah
Gelip bi uğruyosun yarın gelecem diyosun sonra kayboluyorsun
sauna esofmanlalrdan kullanan var mi kizlar? Spor yaparken kullanmak icin alsam mi acaba diyorum. Etkili olur mi sizce?
Ben kullanmadım ama kullananlar memnun genelde iyi terletiyormuş

Ay kızlar çok başım ağrıyor geçmiş yaptım da menümü de yarın yazarım artık hadi iyi geceler

Doğru diyosun bu sefer birakmayin beni zorla geri getirin

Onlara nerdeyse her yil baktiriyorum hicbir sorun cikmiyor. Sadece T4 degerim hep düsük cikiyor onun icin pandemiden kurtulursak endokrine gidecegim. Cok eskiden istanbulda calisirken gitmistim. Benimde 1500 diye hatirladim 68 kilo civariydim sanki. Ustünden bayagi zaman gecti.

Canım saglikcisin sen daha iyi bilirsin değerler değişebilir
Kilo ya göre 68 kilodaki değerle aynı değildir bence.
Verilecek baya kilon var çünkü .

Spor ne kadar yaptın bugün?
10.000 adım oldu mu?
Su kaç litre içtin?
Kabızlık çözdün mu?

Anka senin o armut mesajından sonra her sabah ilk armut yiyorum ama tam fayda etmedi 2 gün oldu armut yemeye başlayalı.
Belki 7 güne tamamlarım fayda etmesi için rutine baglamak gerekebilir.
Aslında armut chia yoğurt yulaf çok iyi geliyor
şimdi kayısılı form çayı içiyorum

Bende bugün armut aldim. Armut ekledim menüme. Eliptikle calisiyorum 60 dk yaptim bugün. Makinaya göre 300 civari kalori yakmisim. Mobil bir program kullaniyorum kalori hesaplamak icin ona göre ise 800 kalori yakmis görünüyorm. Ise gittigimde mutlaka 10bin adim atiyorum evde tel uzerimde olmuyor saatimde yok sayamiyorum o yüzden. Su icmeyi hep sevmisimdir. 2-3 Allah ne verdiyse icerim. Kabizligimi cözemezsem kekreyemis tozu alicam cok etkili diyorlar. Armutu deniyorum bende simdilik.

Yazdığım karışımı yap oda çok iyi.
Ara ogun yada kahvaltı olarak tüket.

Saol bebisim. Cogunu yapiyorum diyebilirim. Sadece hedefimle ilgili bol bol konusup enerji kaybediyorum o hataymis onu düzeltecegim. Gecen anka hatirlattiktan sonra plan cizdim kendime hastanede. Ona göre hareket ediyorum suan. Zaten gözümün önünde sürekli 65 kilo halim

Kabızlık çözmeden kilo vermek yavaş olur.
Armut ikimizde deneyelim bir hafta bakalım ne olacak.
Aslında erik kesin garanti ama değişiklik iyidir.

Kız ben sana yazınca kayboluyon.
Yine kaybolma
Sana yazmaya korkuyorum
Totem olmasin diye diliyorum

Harikasın. Benim kilo vermemin en güzel anlatılmış hali
Bide o dönem ezel izliyordum. Cansu dereyi gördükçe gaza geldim. Ne kadar zayıf orda ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…