- 13 Aralık 2014
- 4.195
- 17.392
- 258
Diyetisyenim yokki benimSen menülerine beni etiketle yorum yaparım.
Birde kaç kalori yemen gerekiyor diyetisyen kaç kalori verdi senin kilona göre kaç kalori alman lazım ona göre yorum yaparım
Çok anladığım söylenemez ama senin hatrin için
Hoşgeldiniz
Vücut tipiniz nedir?
56 kilo yakışır
Vki 22-23 arası oluyor galiba 56 kiloda bende vki 22 ye çekmek istiyorum
Korumada yım su anda
Hoşgeldin
Menü değilde spor ile katkı sağlarım
Mesela bugün 13.535 adım attım şimdilik yatana kadar yine atarım
Hoşgeldin
@Kmsl Hnd var ayın başında geleyim dedi.
15 gün oldu.
Ayda bir tartı bildirimi yapacaktı.
Kumsal özledik nerdesin kuzum
Gel ozletme
Gauda ne? Afiyet olsun bende yakin zamanda pirasa yapayim bari cnm cekiyorSabah
2 dilim ekmek
1 yumurta
Zeytin
2 tk krem peynir
1 tk tahin pekmez
Maydanoz yesil soğan
1 dilim gauda
Ara
2 porsiyon mandalina
Aksam
7 kasik pirasa
1 kase yogurt
Bol salata
1 dilim ekmek
Su 2 olur
Kasar peyniri cesidi canim :)Gauda ne? Afiyet olsun bende yakin zamanda pirasa yapayim bari cnm cekiyor
Kiz diyetisyen hiç liste vermedi mi?Diyetisyenim yokki benimif yapiyorum sende deneyimlisinya bu konuda yardimci olursun bana.
Bende merak ettim sana sorcaktim Google a sordumKasar peyniri cesidi canim :)
Ay çok canım bırakmadım. Dün misafirim vardı kaçamaklı ve saçma beslensim o yüzden yazmadım diğer takımda da yazmamıştım
Ben buralardayım canım yazıyorum hergün bitek dün yazmadım@pofu
suukaa
@Psikolojik Deliii
madamhd
sudem34
fantastikaaa
MuMu85
@mirjam
@Sivaskayseri
@original
@black cat
Kızlar menü yazmayanın saçını çekicem artıkÇok ayıp ama menü yazmaycaksak, muhabbet etmeyeceksek, menülere bakmayacaksak napcaz burda
Gelip bi uğruyosun yarın gelecem diyosun sonra kayboluyorsunİstemiyorum canim yarin baslamayi düşünüyorum inşallah
Ben kullanmadım ama kullananlar memnun genelde iyi terletiyormuşsauna esofmanlalrdan kullanan var mi kizlar? Spor yaparken kullanmak icin alsam mi acaba diyorum. Etkili olur mi sizce?
Doğru diyosunAy çok canım bırakmadım. Dün misafirim vardı kaçamaklı ve saçma beslensim o yüzden yazmadım diğer takımda da yazmamıştım
Ben buralardayım canım yazıyorum hergün bitek dün yazmadımBugün de kendime vakit ayırıyım dedim bekar takıldım o yüzden pek gelemedim
Gelip bi uğruyosun yarın gelecem diyosun sonra kayboluyorsun
Ben kullanmadım ama kullananlar memnun genelde iyi terletiyormuş
Onlara nerdeyse her yil baktiriyorum hicbir sorun cikmiyor. Sadece T4 degerim hep düsük cikiyor onun icin pandemiden kurtulursak endokrine gidecegim. Cok eskiden istanbulda calisirken gitmistim. Benimde 1500 diye hatirladim 68 kilo civariydim sanki. Ustünden bayagi zaman gecti.Kiz diyetisyen hiç liste vermedi mi?
Ömründe hiç mi gitmedin?
Ben bile iki kez gittim.
Biri 77 kiloyken 1600 kalori vermişti mesela.
Bide kilondan dolayı insülin direnci filan var mı baktırdin mı hiç?
Tiroit filan
Baktirsan daha iyi olur
Tekrar afiyet olsun cnmKasar peyniri cesidi canim :)
Canım saglikcisin sen daha iyi bilirsin değerler değişebilirOnlara nerdeyse her yil baktiriyorum hicbir sorun cikmiyor. Sadece T4 degerim hep düsük cikiyor onun icin pandemiden kurtulursak endokrine gidecegim. Cok eskiden istanbulda calisirken gitmistim. Benimde 1500 diye hatirladim 68 kilo civariydim sanki. Ustünden bayagi zaman gecti.
Bende bugün armut aldim. Armut ekledim menüme. Eliptikle calisiyorum 60 dk yaptim bugün. Makinaya göre 300 civari kalori yakmisim. Mobil bir program kullaniyorum kalori hesaplamak icin ona göre ise 800 kalori yakmis görünüyorm. Ise gittigimde mutlaka 10bin adim atiyorum evde tel uzerimde olmuyor saatimde yok sayamiyorum o yüzden. Su icmeyi hep sevmisimdir. 2-3 Allah ne verdiyse icerim. Kabizligimi cözemezsem kekreyemis tozu alicam cok etkili diyorlar. Armutu deniyorum bende simdilik.Canım saglikcisin sen daha iyi bilirsin değerler değişebilir
Kilo ya göre 68 kilodaki değerle aynı değildir bence.
Verilecek baya kilon var çünkü .
Spor ne kadar yaptın bugün?
10.000 adım oldu mu?
Su kaç litre içtin?
Kabızlık çözdün mu?
Anka senin o armut mesajından sonra her sabah ilk armut yiyorum ama tam fayda etmedi 2 gün oldu armut yemeye başlayalı.
Belki 7 güne tamamlarım fayda etmesi için rutine baglamak gerekebilir.
Aslında armut chia yoğurt yulaf çok iyi geliyor
şimdi kayısılı form çayı içiyorum
Yazdığım karışımı yap oda çok iyi.Bende bugün armut aldim. Armut ekledim menüme. Eliptikle calisiyorum 60 dk yaptim bugün. Makinaya göre 300 civari kalori yakmisim. Mobil bir program kullaniyorum kalori hesaplamak icin ona göre ise 800 kalori yakmis görünüyorm. Ise gittigimde mutlaka 10bin adim atiyorum evde tel uzerimde olmuyor saatimde yok sayamiyorum o yüzden. Su icmeyi hep sevmisimdir. 2-3 Allah ne verdiyse icerim. Kabizligimi cözemezsem kekreyemis tozu alicam cok etkili diyorlar. Armutu deniyorum bende simdilik.
Saol bebisim. Cogunu yapiyorum diyebilirim. Sadece hedefimle ilgili bol bol konusup enerji kaybediyorum o hataymis onu düzeltecegim. Gecen anka hatirlattiktan sonra plan cizdim kendime hastanede. Ona göre hareket ediyorum suan. Zaten gözümün önünde sürekli 65 kilo halim
Kabızlık çözmeden kilo vermek yavaş olur.Bende bugün armut aldim. Armut ekledim menüme. Eliptikle calisiyorum 60 dk yaptim bugün. Makinaya göre 300 civari kalori yakmisim. Mobil bir program kullaniyorum kalori hesaplamak icin ona göre ise 800 kalori yakmis görünüyorm. Ise gittigimde mutlaka 10bin adim atiyorum evde tel uzerimde olmuyor saatimde yok sayamiyorum o yüzden. Su icmeyi hep sevmisimdir. 2-3 Allah ne verdiyse icerim. Kabizligimi cözemezsem kekreyemis tozu alicam cok etkili diyorlar. Armutu deniyorum bende simdilik.
Ben yogurtla meyve yiyemiyorum cok midem kalkiyor sütle olur mu ki?Yazdığım karışımı yap oda çok iyi.
Ara ogun yada kahvaltı olarak tüket.
Kız ben sana yazınca kayboluyon.Saol bebisim. Cogunu yapiyorum diyebilirim. Sadece hedefimle ilgili bol bol konusup enerji kaybediyorum o hataymis onu düzeltecegim. Gecen anka hatirlattiktan sonra plan cizdim kendime hastanede. Ona göre hareket ediyorum suan. Zaten gözümün önünde sürekli 65 kilo halim
Süt kabız yapar ya kefirleBen yogurtla meyve yiyemiyorum cok midem kalkiyor sütle olur mu ki?
Harikasın. Benim kilo vermemin en güzel anlatılmış haliSaol bebisim. Cogunu yapiyorum diyebilirim. Sadece hedefimle ilgili bol bol konusup enerji kaybediyorum o hataymis onu düzeltecegim. Gecen anka hatirlattiktan sonra plan cizdim kendime hastanede. Ona göre hareket ediyorum suan. Zaten gözümün önünde sürekli 65 kilo halim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?