Fit ve Mutlu Yaşam

• Konu Sahibi Konu Sahibi Anka
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bide bisikletin nasıl? Sesi çok mu?

Harikasın. Benim kilo vermemin en güzel anlatılmış hali
Bide o dönem ezel izliyordum. Cansu dereyi gördükçe gaza geldim. Ne kadar zayıf orda ya
Kiz bacim bana cansu dere deme yaa. Sadakatsizi izliyorum beni benden aldi. Triplere giriyorum falan sacma sapan bi görsen

Kiz bacim bana cansu dere deme yaa. Sadakatsizi izliyorum beni benden aldi. Triplere giriyorum falan sacma sapan bi görsen
Ne tribi kız ben ağzım açık izliyorum
Replikler filan çok fena
Bu arada Cansu Dere 1.76 boy 50 kilo
Kadın boyundan 26 kilo az

Bende bende. İzlerken görsen bi. Yaşlı teyzelere dönüyorum
Sifir ses cnm. 3200 tl verdim sessiz olsun diye. Daha uygunlari da vardi ama ses cikariyordu malesef.
Çok iyi. Güle güle kullan canım. Ben bi düşüneyim
Ne tribi kız ben ağzım açık izliyorum
Replikler filan çok fena
Bu arada Cansu Dere 1.76 boy 50 kilo
Kadın boyundan 26 kilo az
Vay arkadaş öylemiymiş? Ezelde daha da zayıftı kaçtı acaba?
Iste bende kaptiriyorm ona kendimi ama gelecek bölüme sinir oldum. O kdr hevesle izlermiyim bilmiyorum.
Bende yeni bölümü sevmedim. Bilmiyorum

cnm sormayı unuttum soda,çay,kahve falan demişsin emzirirken tüketmek doğrumu hani bebeğim küçük ya daha zararlı diye biliyorum

Ben düzenli spor yaparak 6 kilo verdim ve sporun önemini hatırladım. Önceden düzenli yaparken 1 yıl ara vermiştim. Daha da bırakmam. :)

Aboo daha zayıf düşünemiyorum
Ben geçen kadını bir araştırayım dedim öyle okudum güncel kilosu daha mı çok
Hep bol giyo zaten filmde baya zayıf yani

Ayyyyy canım benimmmm
Hiç motive değilim kızzzz inan ki tartılmadım bile

ev taşıma işim var belirsizliklerim var bir türlü kafamı veremiyorum

hazır olduğumda geleceğim inşallahhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…