Fit ve Mutlu Yaşam

• Konu Sahibi Konu Sahibi Anka
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bugün menü
Sabah 10.45
2 yumurta haşlanmış
1 dilim beyaz peynir
7 yeşil zeytin
1 közlenmiş kırmızı biber
Yeşillik
1 adet kızarmış form ekmek

Ara
1ç.bardağı kefir
7 Çiğ badem

Akşam 16.30
3 yk bulgur pilavı
8 yk etli patlıcan yemeği
1 kase cacık

2 lt su içildi.
Spor
60 dk eliptik yapıldı
Dışarıda tempolu 2 saat yürüyüş yapıldı )

Harikasın süper
Insallah cnm ya. Kendimi o gelene kdr spora diyete vereyim de geldiginde 2 kg falan vermis olayim diye motive falan etmeye calisiyorum. Bakalim hayirlisi...
Çok mantıklı bir hedef. Hadi yaparsın sen.

Oo süpersin yine. Orda bardaktan bosanircasina yagmur yagiyor sabahtan beri. Bi markete gideyim dedim icime kdr islandim.

17 Kasım Salı

09.00
1 kupa filtre kahve

Kahvaltı 13.00
2 haş yumurta
1,5kk kaşar
Biraz fındık ve ceviz

15.00 (Bi doğum günü vardı işyerinde )
ince bir dilim yaş pasta

Akşam 18.30
1 kase ezogelin çorbası
1 tabak patatesli fasülyeli pirinçli bir yemek

10813 adım

Bir yemege hem patates hem fasülye hemde pirinc neden koyulurki acaba Bende gecen esimin dogumgünü pastasini yemistim bisey olmaz afiyet olsun canisi

U21 macini izleyeniniz var miydi? Iste orda yagan yagmur burdaki yagmurdu. Zavalli cocuklar o yagmurun altinda mac yapip Kosovayi 3-0 yendiler.

Yaa tuvalet eğitimi macerasında mısınız? Allah kolaylık versin. Benim oğlan 3 yaş 3 aylık. Daha bişey yok. Bugün akşam anne çişim geldi dedi. Sevinçten uçarak WC’ye götürdüm çocuğu. ve yaptı oleyyy
Hemen geldim degistirdim üstümü ama bakalim. Esim yokken hasta olmam cocuklarima hic iyi gelmez. Insallah olmam gercektende
olumlu düşün canım.

Yok canım ya 2 yaşına girmedi benimki ama 2-3 aydır bez taktırmıyor. Sürekli bezsiz dolaşıyor. Lazımlığa yapacağım diyor. Orda oturup oturup gidip odanın ortasına yapıyor yoruldum artık sinirlerim de harap oldu işi gücü bıraktık. Artık bastığınız yerleri toprak diye geçmeyin çiş kaka var mı dikkat edin diye dalga geçiyor çocuklar
Çıtçıtlı atlet giydiriyorum bakıyorum önü ıslak nereyr yaptı oraya mı yaptı buraya mı yaptı evin içinde çiş avına çıkıyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…