Insallah cnm ya. Kendimi o gelene kdr spora diyete vereyim de geldiginde 2 kg falan vermis olayim diye motive falan etmeye calisiyorum. Bakalim hayirlisi...Yaaa inşallah hızlıca gelip geçsin 1 hafta. canını sıkma. Sen çok güçlü bir kadınsın. Merak etme halledersin
Harikasın süperBugün menü
Sabah 10.45
2 yumurta haşlanmış
1 dilim beyaz peynir
7 yeşil zeytin
1 közlenmiş kırmızı biber
Yeşillik
1 adet kızarmış form ekmek
Ara
1ç.bardağı kefir
7 Çiğ badem
Akşam 16.30
3 yk bulgur pilavı
8 yk etli patlıcan yemeği
1 kase cacık
2 lt su içildi.
Spor
60 dk eliptik yapıldı
Dışarıda tempolu 2 saat yürüyüş yapıldı)
Çok mantıklı bir hedef. Hadi yaparsın sen.Insallah cnm ya. Kendimi o gelene kdr spora diyete vereyim de geldiginde 2 kg falan vermis olayim diye motive falan etmeye calisiyorum. Bakalim hayirlisi...
Teşekkür ederim canımHarikasın süper
Çok mantıklı bir hedef. Hadi yaparsın sen.
Oo süpersin yine. Orda bardaktan bosanircasina yagmur yagiyor sabahtan beri. Bi markete gideyim dedim icime kdr islandim.Bugün menü
Sabah 10.45
2 yumurta haşlanmış
1 dilim beyaz peynir
7 yeşil zeytin
1 közlenmiş kırmızı biber
Yeşillik
1 adet kızarmış form ekmek
Ara
1ç.bardağı kefir
7 Çiğ badem
Akşam 16.30
3 yk bulgur pilavı
8 yk etli patlıcan yemeği
1 kase cacık
2 lt su içildi.
Spor
60 dk eliptik yapıldı
Dışarıda tempolu 2 saat yürüyüş yapıldı)
Orda deil burda olacaktiOo süpersin yine. Orda bardaktan bosanircasina yagmur yagiyor sabahtan beri. Bi markete gideyim dedim icime kdr islandim.
Bende ora nere ki dedim.Oo süpersin yine. Orda bardaktan bosanircasina yagmur yagiyor sabahtan beri. Bi markete gideyim dedim icime kdr islandim.
Hahaha kafam nerdeyse artikBende ora nere ki dedim.
Hasta olmazsın inşallah ya tühOo süpersin yine. Orda bardaktan bosanircasina yagmur yagiyor sabahtan beri. Bi markete gideyim dedim icime kdr islandim.
Bir yemege hem patates hem fasülye hemde pirinc neden koyulurki acaba17 Kasım Salı
09.00
1 kupa filtre kahve
Kahvaltı 13.00
2 haş yumurta
1,5kk kaşar
Biraz fındık ve ceviz
15.00 (Bi doğum günü vardı işyerinde)
ince bir dilim yaş pasta
Akşam 18.30
1 kase ezogelin çorbası
1 tabak patatesli fasülyeli pirinçli bir yemek
10813 adım
Amannn anka nerde olur elimde bez çocuk peşinde koştum belim ağrıdı vallaAnka nirelerdesin?
Hemen geldim degistirdim üstümü ama bakalim. Esim yokken hasta olmam cocuklarima hic iyi gelmez. Insallah olmam gercektendeHasta olmazsın inşallah ya tüh
Yaa tuvalet eğitimi macerasında mısınız? Allah kolaylık versin. Benim oğlan 3 yaş 3 aylık. Daha bişey yok. Bugün akşam anne çişim geldi dedi. Sevinçten uçarak WC’ye götürdüm çocuğu.Amannn anka nerde olur elimde bez çocuk peşinde koştum belim ağrıdı vallauyusunlar gelicem inşallah. Bi de kakasını yapıyor anne bak kaka diye gösteriyor çıldıracağım vallahi halılar 1 hafta önce yıkandı 1 hafta sonra gene göndericem böyle giderse
olumlu düşün canım.Hemen geldim degistirdim üstümü ama bakalim. Esim yokken hasta olmam cocuklarima hic iyi gelmez. Insallah olmam gercektende
Bende bilmiyorum görümcemde yedim öyle atmasyon bi yemek işteBir yemege hem patates hem fasülye hemde pirinc neden koyulurki acabaBende gecen esimin dogumgünü pastasini yemistim bisey olmaz afiyet olsun canisi
Var mı öyle konuşun diyip kaçmakKızlar iyi geceler. Gece Çok konuşun
Yok canım ya 2 yaşına girmedi benimki ama 2-3 aydır bez taktırmıyor. Sürekli bezsiz dolaşıyor. Lazımlığa yapacağım diyor. Orda oturup oturup gidip odanın ortasına yapıyorYaa tuvalet eğitimi macerasında mısınız? Allah kolaylık versin. Benim oğlan 3 yaş 3 aylık. Daha bişey yok. Bugün akşam anne çişim geldi dedi. Sevinçten uçarak WC’ye götürdüm çocuğu.ve yaptı oleyyy
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?