Bende dun adada gorunce canim istemisti bugunu temizlikle gecirince hic yemekle ugrasmiyim dedim :)2 Çocuğum var canım. Biri 3 biri 1 yaşında. Haliyle pek zamanım olmuyor onları bırakıp çıkmaya. Bide çalışıyorum. Feci dolu günlerim.
Afiyet olsun
Afiyet olsun. Ya bu ara her yerde lahmacun görüyorum. Yakın bir zamanda bende yicem.
Yaa kötü mü olmuş
Guzel menu canim afiyet olsun vee spor tabiki superBugün menü
Sabah 10.45
2 yumurta haşlanmış
1 dilim beyaz peynir
7 yeşil zeytin
1 közlenmiş kırmızı biber
Yeşillik
1 adet kızarmış form ekmek
Ara
1ç.bardağı kefir
7 Çiğ badem
Akşam 16.30
3 yk bulgur pilavı
8 yk etli patlıcan yemeği
1 kase cacık
2 lt su içildi.
Spor
60 dk eliptik yapıldı
Dışarıda tempolu 2 saat yürüyüş yapıldı)
Afiyet olsun canım hangisi daha iyi ikisini denemiş biri olarak ekmeklerinİyi akşamlar kızlar menümü yazmak dışında çok gelemiyorum ama yine de yazmak istedim
Sabah nohutlu ekmeklerin yeşil mercimeklisini denedim ve sonuç iyi oldu 3 tane ondan 1 haşlanmış yumurta 2 3 çatal tulum peyniri 2 zeytin
Öğlen 2 ceviz hindistancevizi yağlı türk kahvesi 2 kuru erik
İlkindi ara yeşil çay 1 ceviz
Akşam kıymalı patlıcan yanında bol yeşil salata
Su 3.5 lt
Spor 2 mile leslie
Bence spordan önce kefir yoğurt vb. Spordan sonraya da maden suyu koy canım. Maden suyu terleyerek attığın mineralleri dengelerSabah(11.00)
5 zeytin
Domates
1 yumurta
Biraz peynir
Aksam(17.30)
Nohutlu salata
2 kasik makarna
Spor 60dk eliptik
Leslie 1 mil
Islanmış olunca noluyor canım ne espirisi var merak ettimMenüm
8.00
1 yumurta
Peynir
Zeytin
9.00
filtre kahve
12.30
yulaflı süt
1 dilim çok tahıllı ekmek
14.00
1 kare fıstıklı çikolata
16.00
sütlü kahve
Islanmış az kuruyemiş
Çeyrek nar
18.00
4 yk kurufasülye
5 sıkım çiğköfte
2 lt su
Spor yok
Afiyet olsun canım ekmek çok kendin de söylemişsin zaten08:00
2 kaşık yulaf
1 bardak süt
1 muz
Az kakao
yarım kase mercimek çorba
Köfte
Yoğurt
3 kaşık pilav
5 kaşık kurugasulye
Turşu
Salata
1 dilim uno denge ekmek
2 litre su
1 kahve 2 çay aralarda
Afiyet olsun canım suyu çoğaltalım inşallahSabah yesil cay, bir bardak su
Kahvalti Eki Görüntüle 2722624 ara öğün yok.
Arada kayisi çayı ve yeşil çay içtim.
Aksam
Kuskuslu tavuk salatası
Su bir litre..
Domates salatalık geçti artık havuç turp yeşillik daha güzel olur sankiHayirli aksamlar kizlar
Menum
Sabah 11.30
Domatesli yumurta
2 dilim tb ekmegi
1 dilim beyaz peynir
Domates salatalik
Ara 16.00
1cb süt 2 kuru incir ( arasi cevizli )
Aksam 19:15
3 catal karnibahar yogurtlu
1 lahmacun
salata
Ayran
Su 2 lt spor yok temizlik yaptim
Tuttun mu kendini sıkıntı yok inşallahAkşam ekmek yemeyecektim aslında ama dayanamadım:)
Tatlı krizim de geldi zor tutuyorum:)
Afiyet olsun canımBugün menü
Sabah 10.45
2 yumurta haşlanmış
1 dilim beyaz peynir
7 yeşil zeytin
1 közlenmiş kırmızı biber
Yeşillik
1 adet kızarmış form ekmek
Ara
1ç.bardağı kefir
7 Çiğ badem
Akşam 16.30
3 yk bulgur pilavı
8 yk etli patlıcan yemeği
1 kase cacık
2 lt su içildi.
Spor
60 dk eliptik yapıldı
Dışarıda tempolu 2 saat yürüyüş yapıldı)
Fantastikaaa ya katılıyorum nasıl bir yemektir o17 Kasım Salı
09.00
1 kupa filtre kahve
Kahvaltı 13.00
2 haş yumurta
1,5kk kaşar
Biraz fındık ve ceviz
15.00 (Bi doğum günü vardı işyerinde)
ince bir dilim yaş pasta
Akşam 18.30
1 kase ezogelin çorbası
1 tabak patatesli fasülyeli pirinçli bir yemek
10813 adım
Harikasın canımİki gunude kacamaksiz sekersiz gecirdim inşallah uzun sure sekerli seyler tuketmem vucudumu arindiririm vee suanlar zor anlar kahvaltiyi dort gözle bekliyorum
Aslansın kaplansın yaparsın senMumuyu kim.nereye sıkıştırsin
Saka bi yana firsat buldukca inşallah canım
Sabah erken kalkıp filtre kahve ile öğlene kadar zorlanmadın mı? Aralıklı oruç deniyorsun galiba. Ben kahvaltısız yapamıyorum ne yazıkki.17 Kasım Salı
09.00
1 kupa filtre kahve
Kahvaltı 13.00
2 haş yumurta
1,5kk kaşar
Biraz fındık ve ceviz
15.00 (Bi doğum günü vardı işyerinde)
ince bir dilim yaş pasta
Akşam 18.30
1 kase ezogelin çorbası
1 tabak patatesli fasülyeli pirinçli bir yemek
10813 adım
Valla ikiside güzel oluyo bana sorarsanız canım doyurucu hakkaten tok tutuyoAfiyet olsun canım hangisi daha iyi ikisini denemiş biri olarak ekmeklerin
Bence spordan önce kefir yoğurt vb. Spordan sonraya da maden suyu koy canım. Maden suyu terleyerek attığın mineralleri dengeler
Islanmış olunca noluyor canım ne espirisi var merak ettim
Afiyet olsun canım ekmek çok kendin de söylemişsin zaten
Afiyet olsun canım suyu çoğaltalım inşallah
Domates salatalık geçti artık havuç turp yeşillik daha güzel olur sanki
Tuttun mu kendini sıkıntı yok inşallah
Afiyet olsun canım
Fantastikaaa ya katılıyorum nasıl bir yemektir oafiyer olsun çok karbonu bol olmuş sanki. Neyse sen dengelersin
Allah kolaylık versin canımYok canım ya 2 yaşına girmedi benimki ama 2-3 aydır bez taktırmıyor. Sürekli bezsiz dolaşıyor. Lazımlığa yapacağım diyor. Orda oturup oturup gidip odanın ortasına yapıyoryoruldum artık sinirlerim de harap oldu işi gücü bıraktık. Artık bastığınız yerleri toprak diye geçmeyin çiş kaka var mı dikkat edin diye dalga geçiyor çocuklar
Çıtçıtlı atlet giydiriyorum bakıyorum önü ıslak nereyr yaptı oraya mı yaptı buraya mı yaptı evin içinde çiş avına çıkıyoruz
Bende öyle derdim ama sabah o saatte kahvaltı yapınca daha çabuk acıkıyorum inanki kahveyle çok daha rahat duruyorum öğleye kadar.Sabah erken kalkıp filtre kahve ile öğlene kadar zorlanmadın mı? Aralıklı oruç deniyorsun galiba. Ben kahvaltısız yapamıyorum ne yazıkki.
Günaydınnn canımGünaydınnn
Ben aslinda her aksam iciyorum limomlu maden suyu mu. Ama kalori teskil etmiyor diye menüye yazmiyordum dur onuda yazarim artikAfiyet olsun canım hangisi daha iyi ikisini denemiş biri olarak ekmeklerin
Bence spordan önce kefir yoğurt vb. Spordan sonraya da maden suyu koy canım. Maden suyu terleyerek attığın mineralleri dengeler
Afiyet olsun canım
Fantastikaaa ya katılıyorum nasıl bir yemektir oafiyer olsun çok karbonu bol olmuş sanki. Neyse sen dengelersin
Ben çok konuştum yoruldum. Devir teslim yapayım dedim. Az konuşmuşsunuzVar mı öyle konuşun diyip kaçmakkimle konuşayım mesela
Allah kolaylık versin. Çok zor olur ya.Yok canım ya 2 yaşına girmedi benimki ama 2-3 aydır bez taktırmıyor. Sürekli bezsiz dolaşıyor. Lazımlığa yapacağım diyor. Orda oturup oturup gidip odanın ortasına yapıyoryoruldum artık sinirlerim de harap oldu işi gücü bıraktık. Artık bastığınız yerleri toprak diye geçmeyin çiş kaka var mı dikkat edin diye dalga geçiyor çocuklar
Çıtçıtlı atlet giydiriyorum bakıyorum önü ıslak nereyr yaptı oraya mı yaptı buraya mı yaptı evin içinde çiş avına çıkıyoruz
Bende yiyeyim ya.Bende dun adada gorunce canim istemisti bugunu temizlikle gecirince hic yemekle ugrasmiyim dedim :)
Islanmış olursa içerisindeki toksinlerin hepsi suya çıkıyormuş. Şiştiği için daha çok tokluk hissi veriyor. Ve tadı da çok daha güzel oluyorAfiyet olsun canım hangisi daha iyi ikisini denemiş biri olarak ekmeklerin
Afiyet olsun canım
Bende sabah kahveyle daha iyi duruyorumAllah kolaylık versin canım
Bende öyle derdim ama sabah o saatte kahvaltı yapınca daha çabuk acıkıyorum inanki kahveyle çok daha rahat duruyorum öğleye kadar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?