Fit ve Mutlu Yaşam

• Konu Sahibi Konu Sahibi Anka
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bende dun adada gorunce canim istemisti bugunu temizlikle gecirince hic yemekle ugrasmiyim dedim :)

Guzel menu canim afiyet olsun vee spor tabiki super

Afiyet olsun canım hangisi daha iyi ikisini denemiş biri olarak ekmeklerin
Sabah(11.00)
5 zeytin
Domates
1 yumurta
Biraz peynir

Aksam(17.30)
Nohutlu salata
2 kasik makarna

Spor 60dk eliptik
Leslie 1 mil
Bence spordan önce kefir yoğurt vb. Spordan sonraya da maden suyu koy canım. Maden suyu terleyerek attığın mineralleri dengeler
Islanmış olunca noluyor canım ne espirisi var merak ettim
08:00
2 kaşık yulaf
1 bardak süt
1 muz
Az kakao

yarım kase mercimek çorba
Köfte
Yoğurt

3 kaşık pilav
5 kaşık kurugasulye
Turşu
Salata
1 dilim uno denge ekmek

2 litre su
1 kahve 2 çay aralarda
Afiyet olsun canım ekmek çok kendin de söylemişsin zaten
Sabah yesil cay, bir bardak su

Kahvalti Eki Görüntüle 2722624 ara öğün yok.

Arada kayisi çayı ve yeşil çay içtim.

Aksam
Kuskuslu tavuk salatası

Su bir litre..
Afiyet olsun canım suyu çoğaltalım inşallah
Domates salatalık geçti artık havuç turp yeşillik daha güzel olur sanki
Akşam ekmek yemeyecektim aslında ama dayanamadım:)
Tatlı krizim de geldi zor tutuyorum:)
Tuttun mu kendini sıkıntı yok inşallah
Afiyet olsun canım
Fantastikaaa ya katılıyorum nasıl bir yemektir o afiyer olsun çok karbonu bol olmuş sanki. Neyse sen dengelersin

Sabah erken kalkıp filtre kahve ile öğlene kadar zorlanmadın mı? Aralıklı oruç deniyorsun galiba. Ben kahvaltısız yapamıyorum ne yazıkki.

Günaydın herkese;
Dünki menüm:
Sabah: domates salatalık, 1 dilim peynir, 1 haşlanmış yumurta, 7 zeytin,1 dilim tb ekmek
Öğlen: 1 kase salata, 5 kaşık sebzeli bulgur pilavı
Ara: Şekersiz Türk kahvesi, 1 mandalina, 1 avuç leblebi(midemin gurultusuna dayanamadım)
Akşam:2 kase brokoli çorbası, 3 kaşık bulgur pilavı, 1 kase salata
Ara: Limonlu sıcak su, 1 erik

Su:1 lt
Spor: 9000 adım

Valla ikiside güzel oluyo bana sorarsanız canım doyurucu hakkaten tok tutuyo günaydın bu arada

Allah kolaylık versin canım
Sabah erken kalkıp filtre kahve ile öğlene kadar zorlanmadın mı? Aralıklı oruç deniyorsun galiba. Ben kahvaltısız yapamıyorum ne yazıkki.
Bende öyle derdim ama sabah o saatte kahvaltı yapınca daha çabuk acıkıyorum inanki kahveyle çok daha rahat duruyorum öğleye kadar.

Ben aslinda her aksam iciyorum limomlu maden suyu mu. Ama kalori teskil etmiyor diye menüye yazmiyordum dur onuda yazarim artik

Var mı öyle konuşun diyip kaçmak kimle konuşayım mesela
Ben çok konuştum yoruldum. Devir teslim yapayım dedim. Az konuşmuşsunuz
Allah kolaylık versin. Çok zor olur ya.
Bende dun adada gorunce canim istemisti bugunu temizlikle gecirince hic yemekle ugrasmiyim dedim :)
Bende yiyeyim ya. afiyet olsun sana
Islanmış olursa içerisindeki toksinlerin hepsi suya çıkıyormuş. Şiştiği için daha çok tokluk hissi veriyor. Ve tadı da çok daha güzel oluyor
Allah kolaylık versin canım

Bende öyle derdim ama sabah o saatte kahvaltı yapınca daha çabuk acıkıyorum inanki kahveyle çok daha rahat duruyorum öğleye kadar.
Bende sabah kahveyle daha iyi duruyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…