Fit ve Mutlu Yaşam

• Konu Sahibi Konu Sahibi Anka
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bakıcımız korona pozitif. Çocuklar ateşlendi akşam, ben de.. benim ateş geçti, 5 yaşındakinin de geçti gibi, 1 yaşındaki ufaklığın daha düşmedi.. 38,8 oldu en son ateşi calpol verdim.. şimdilik kendimizi takip ediyoruz Pazartesi doktor..

Geçmiş olsun canım rabbim şifa versin en kısa sürede iyileşirsiniz inşallah

Cok cok gecmis olsun ablam ve yegenlerim de yeni atlatti. Çocuklarda bas agrisi ates seklinde gelisiyomus daha cok ama tabi belirtiler herkesin farkli farkli..
Inşallah cok hafif atlatırsınız.. ablamin test sonucu gec geldigi icin cigerlere indi biraz agir gecti o yüzden kötü olursaniz hemen arayin ambulansı beklemeyin. Erken müdahale edilince daha iyi oluyo. Verdikleri ilaclar bayagi iyi geliyo

Hoşgeldin canım. sınavın nasıl geçmişti kaç aldın?
Tam 84 kg ile başladım
Veririm ben bunu yaaa
Hoşgeldin

suukaa benimki de 3 yas civari öyleydi. Suan 7 yasina gelmek üzere uyumadigi zamanlarda bile odasinda takiliyor. Bizimle arasina mesafe koydu bi ergenlik söz konusu
Çok can sıkmadan her gelişinde geri götüreceğim. Bu gece başardım. İnşallah bundan sonra kolay geçer
Yaaa olur mu sen sor cevaplarız. Profiline girip hesap detaylarından yapıyorsun.
Selam kızlar
tartıda çok yüksek bi şey gördüm
Acaba nedir nedir? Dün benim gördüğümü görmemişsindir. Bugün gördüğümü gördün gibi geliyor
Anka suukaa kilom 98 cikti. Biraz daha beklesem 97 li rakamlari da görürdüm ama kahvalti hazirliyorum. Aciktim.
Sen harikasın işte bu. Hadi bitirelim şu işi.

hayirli pazarlar kizlar, dün evde degildim gelemedim bugünde sepet gibi bi kafayla oturuyorum hayirlisi bakalim, hizlica bi baktim mesajlara hedeflerden konusulmus benim hedefde 72ydi sanirim zor ama imkansiz degil basaririm belki :)

ben apayi bitirince bi gevsedim ,gevseyis o gevseyis patladi gitti
Apa bana çok zormuş gibi geliyor. Bu kadar yasaklarla dolu diyet yapamam. Bide sene başında takımlardayken birisi apayla baya erimişti. Sonra kiloları geri alınca güvenim kırıldı

Apa bana çok zormuş gibi geliyor. Bu kadar yasaklarla dolu diyet yapamam. Bide sene başında takımlardayken birisi apayla baya erimişti. Sonra kiloları geri alınca güvenim kırıldı
Bende cok korktum geri almaktan ama biraz dengeli gidince bisey olmuyo apa icin degil her diyette normal bu eski düzene döner dönmez geri gelir kilolar adininne oldugunun önemi yok diyetin :)

Bende cok korktum geri almaktan ama biraz dengeli gidince bisey olmuyo apa icin degil her diyette normal bu eski düzene döner dönmez geri gelir kilolar adininne oldugunun önemi yok diyetin :)
Tabi her diyette öyle zaten. Bunda çok hızlı kilo veriliyor ya. O çok korkuttu beni. Aslında buna sevinmem lazım dimi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…