Bakıcımız korona pozitif. Çocuklar ateşlendi akşam, ben de.. benim ateş geçti, 5 yaşındakinin de geçti gibi, 1 yaşındaki ufaklığın daha düşmedi.. 38,8 oldu en son ateşi calpol verdim.. şimdilik kendimizi takip ediyoruz Pazartesi doktor..Hosbuldum. 12 kiloyu şöyle geri aldim bu sene evlendim ve sınava hazırlandım sürekli masa basinda oturdum pasif kaldim kafami başka bisey mesgul etmesin diyr tartilmadim sonuc bu.. ama bu sefer ayni hataya düsmücem insallah
Benim de dün kendime izin verdim kacamak gunumdu bayagi doldumbugünden itibaren cumaya kadar dikkat etcem sporumu da aksatmazsam hedefim 1 kilo
Stresli zamanlar? İnşallah cok kötü bisey yoktur
Geçmiş olsun canım rabbim şifa versin en kısa sürede iyileşirsiniz inşallahBakıcımız korona pozitif. Çocuklar ateşlendi akşam, ben de.. benim ateş geçti, 5 yaşındakinin de geçti gibi, 1 yaşındaki ufaklığın daha düşmedi.. 38,8 oldu en son ateşi calpol verdim.. şimdilik kendimizi takip ediyoruz Pazartesi doktor..
Cok cok gecmis olsun ablam ve yegenlerim de yeni atlatti. Çocuklarda bas agrisi ates seklinde gelisiyomus daha cok ama tabi belirtiler herkesin farkli farkli..Bakıcımız korona pozitif. Çocuklar ateşlendi akşam, ben de.. benim ateş geçti, 5 yaşındakinin de geçti gibi, 1 yaşındaki ufaklığın daha düşmedi.. 38,8 oldu en son ateşi calpol verdim.. şimdilik kendimizi takip ediyoruz Pazartesi doktor..
Hoşgeldin canım. sınavın nasıl geçmişti kaç aldın?Anka ben de kendimi tanitayim gecen yıl 12 kilo verdim maalesef geri aldim bu sfer kalici vermek istiyorum. Şu an 72.6 dan 71.2 ye düştüm ama bayagi yavas verdim çünkü isi gevsek tutuyorum. Size katilip disiplin kazanmak istiyorum
Menüleri aksamlari yaziyoruz galiba ben de yazarim bugünden itibaren sporumu da yaparim.
Hangi gunler tartiliyoruz o belli mi peki
HoşgeldinTam 84 kg ile başladım
Veririm ben bunu yaaa
Hosbuldum canimHoşgeldin canım. sınavın nasıl geçmişti kaç aldın?
Hoşgeldin
Çok can sıkmadan her gelişinde geri götüreceğim. Bu gece başardım. İnşallah bundan sonra kolay geçersuukaa benimki de 3 yas civari öyleydi. Suan 7 yasina gelmek üzere uyumadigi zamanlarda bile odasinda takiliyor. Bizimle arasina mesafe koydu bi ergenlik söz konusu
Yaaa olur mu sen sor cevaplarız. Profiline girip hesap detaylarından yapıyorsun.çok sağlıklı bir şekilde vermişsinşu an çok özendim sana valla bana iyi İlham oldun canım
Stres her daim biz hissetmesekte aramızdaSen bu azminle stresini de atlatırsın
bir şey daha soracağım çok hoşuma gitti deşu kilo göstergelerini nasıl yaptınız bana da bi anlatabilir misiniz çok soru sordum ama bu sondu
Acaba nedir nedir? Dün benim gördüğümü görmemişsindir. Bugün gördüğümü gördün gibi geliyorSelam kızlar
tartıda çok yüksek bi şey gördüm
Sen harikasın
bende 16 martta 91 le baslamistim :)Verirsin tabi. Ben geçen yıl 92yle başlamıştım
süper vermişsin maşallah. Sende artık zorlanmaya başladın mı? Benim son 4 kilo çok zorladı benibende 16 martta 91 le baslamistim :)
temmuzdan beri toparlamaya calisiyorum zorlanma ki hemde ne zorlanmasüper vermişsin maşallah. Sende artık zorlanmaya başladın mı? Benim son 4 kilo çok zorladı beni
Valla ya bu nasıl direnç? Aslında kafamda oluşturuyorum bu direnci. Onu kırmam lazımtemmuzdan beri toparlamaya calisiyorum zorlanma ki hemde ne zorlanma
ben apayi bitirince bi gevsedim ,gevseyis o gevseyis patladi gittiValla ya bu nasıl direnç? Aslında kafamda oluşturuyorum bu direnci. Onu kırmam lazım
Aynen canım hayırlısıHosbuldum canimsınavım bekledigim gibi gecmedi 80 aldim ama kurtarmiyo canim hayirlisi olsun bakalim
Apa bana çok zormuş gibi geliyor. Bu kadar yasaklarla dolu diyet yapamam. Bide sene başında takımlardayken birisi apayla baya erimişti. Sonra kiloları geri alınca güvenim kırıldıben apayi bitirince bi gevsedim ,gevseyis o gevseyis patladi gitti
Bende cok korktum geri almaktan ama biraz dengeli gidince bisey olmuyo apa icin degil her diyette normal bu eski düzene döner dönmez geri gelir kilolar adininne oldugunun önemi yok diyetin :)Apa bana çok zormuş gibi geliyor. Bu kadar yasaklarla dolu diyet yapamam. Bide sene başında takımlardayken birisi apayla baya erimişti. Sonra kiloları geri alınca güvenim kırıldı
Tabi her diyette öyle zaten. Bunda çok hızlı kilo veriliyor ya. O çok korkuttu beni. Aslında buna sevinmem lazım dimi?Bende cok korktum geri almaktan ama biraz dengeli gidince bisey olmuyo apa icin degil her diyette normal bu eski düzene döner dönmez geri gelir kilolar adininne oldugunun önemi yok diyetin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?