- 1 Ocak 2020
- 4.303
- 22.554
- 308
Hımmm denerim olmazsa kahve tutkunuyum ben değişik bir tat olur belkiAy benim diyetisyen o da granül kahve kullanma dedi ama ben aldım yine de ya benim iştahımı kesiyor en azından diyete alışana kadar içeceğim. Bi de farmasinin form çayını aldım. Gelmedi daha
Anlaştık hadi bakalim iyi olan kazansinKabul ediyorum.
sıcağa yakın ılık duşa gir ısıt kendini azıcık.Selam kızlarnasılsınız bakalım
Ben akşam regl oldum inanılmaz şiddetli ağrım var. Karnıma sırtıma bıçaklar saplıyorlar sanki. Akşam bi de aşırı üşüdüm. Hiç böyle olmazdım hayırdır inşallah. Magnezyum alacağım 1 den sonra bakalım faydası olur inşllah.
çok iyiyimdir "bi konuda".Anlaştık hadi bakalim iyi olan kazansin
Üsüttüysen agrir cnm. Farketmeden soguk almissindir.Sağol canım. Benim de kasıklarımda bi sızı olurdu hiç böyle bi ağrı yaşamadım ben de anlamadım kıvrandırdı sabaha kadar.
Iciyorum cnm düzenli olarak. Yani icsemde cok yükselmiyor o yüzden kronik dedim.Neden kronik diyip kenara atıyorsun canım. İlaç kullansan düzenli yükseldiği kadar yükselsin. Dvit eksik olunca zayıflamak çok zor oluyor. Hayatı resmen çekilmez oluyor insanın. Benim de 4 tü ilaçla 20 e yükseldi. Doktor hala düşük dedi ama onda bile hayatımda çok şey değişti. Ayda 1 ampul iç hiç değilse.
Ben cokca kullandim cnm. Istah kesme vs yasamadim. Bagirsaklarimi iyi calistirmisti sadece. O da icmeye devam ettikce degisti. Vücut alisinca ayni etkiyi göstermiyor demekki.Kızlar sanki bir ara farmasi kahveden bahsediyordunuz kullandınız mı nasıl önerir misiniz hep alayım diyordum ama bir türlü nasip olmadı fikriniz nedir ?
Tamamdirçok iyiyimdir "bi konuda".
umarım bu sefer başarırım.
ilk challenge'ı başlatıyorum. bugünlük 2 lt su içmeyen - puan! :)
gün sonunda mı paylaşıyoruz menü + su + spor bilgilerini?Tamamdir
Evet canımgün sonunda mı paylaşıyoruz menü + su + spor bilgilerini?
Anka cevap vermisgün sonunda mı paylaşıyoruz menü + su + spor bilgilerini?
Anladım canım tşk ederimBen cokca kullandim cnm. Istah kesme vs yasamadim. Bagirsaklarimi iyi calistirmisti sadece. O da icmeye devam ettikce degisti. Vücut alisinca ayni etkiyi göstermiyor demekki.
Ben bir ara yulaf unu ile fırında yapmıştım canım ama o güzel kızarmış mücverin yerini tutmuyorHanimlar firinda kabak mücver yapsam kizartmasam yiyebilir miyim ya kararsz kaldim
fırında karatay mücveri yapHanimlar firinda kabak mücver yapsam kizartmasam yiyebilir miyim ya kararsz kaldim
Bende hiç yapmadım merak da ediyorum aslındaHanimlar firinda kabak mücver yapsam kizartmasam yiyebilir miyim ya kararsz kaldim
Bi takımdan kopyala gelEvet canım
bi hayır sever kuralları toplayıp yazsa ben 1. sayfaya yapıştırsam ne güzel olur. Üşengeçlikte nirvanaya ulaştım
Ay takımların kuralları çok katı ben relaks olalım diye buraya geçtim sonra kurallara uymayan olunca psikolojim bozuluyorBi takımdan kopyala gel
al benden de o kadarAy takımların kuralları çok katı ben relaks olalım diye buraya geçtim sonra kurallara uymayan olunca psikolojim bozuluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?