Fit ve Mutlu Yaşam

• Konu Sahibi Konu Sahibi Anka
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ay benim diyetisyen o da granül kahve kullanma dedi ama ben aldım yine de ya benim iştahımı kesiyor en azından diyete alışana kadar içeceğim. Bi de farmasinin form çayını aldım. Gelmedi daha
Hımmm denerim olmazsa kahve tutkunuyum ben değişik bir tat olur belki Faydası da olursa devam ederim

sıcağa yakın ılık duşa gir ısıt kendini azıcık.

Sağol canım. Benim de kasıklarımda bi sızı olurdu hiç böyle bi ağrı yaşamadım ben de anlamadım kıvrandırdı sabaha kadar.
Üsüttüysen agrir cnm. Farketmeden soguk almissindir.
Iciyorum cnm düzenli olarak. Yani icsemde cok yükselmiyor o yüzden kronik dedim.

Kızlar sanki bir ara farmasi kahveden bahsediyordunuz kullandınız mı nasıl önerir misiniz hep alayım diyordum ama bir türlü nasip olmadı fikriniz nedir ?
Ben cokca kullandim cnm. Istah kesme vs yasamadim. Bagirsaklarimi iyi calistirmisti sadece. O da icmeye devam ettikce degisti. Vücut alisinca ayni etkiyi göstermiyor demekki.

Yarına randevu aldım değerlerime bi baktırayım şunada baktır önemli bu süreçte diyeceğiniz bi tahlil varmı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…