- 15 Eylül 2015
- 10.651
- 28.756
- 598
Güneşi ben küçük emoji koymuştum ama kendi kendine büyüdü , bu bir işaret olmalıİnsan da özgüven diye birşey kalmıyor bir de.
Biri görecekte aaa kiloyu geri mi aldın diyecek diye herkesten kaçıyorum..
verdiğim 1 kiloyu beğenmedim sabah tartıda..
hani ilk haftalar daha çok gider ya öyle bekledim,
Bi bozuldum.
sonra dedim ki , hiç başlamasan belki bugün 96 çıkacaktın..
Durup durup bahara yaza hayal kuruyorum,
Bahar gelmiş her yer yemyeşil..
Korona biraz daha hafiflemiş ,
İnsanlar dışarı çıkmış.
Ben kilolarımın çoğunu vermişim.
arkadaşıma kahveye gidiyorum.
İstediğim elbiseyi alıp giyiyorum.
Kilo alınca düzeni bozulan adetim de düzelmiş..
Sürekli Sinirli değilim ,uykudan dinç kalkıyorum..
büyük mutlulukların hayalini kuruyorum.
Rabbimin yardımıyla da olacak biliyorum..
Robot değiliz insanız nihayetinde..
Bir de bu korona , çocuklar evde hepimiz değişik günler geçiriyoruz..
Ama böyle olması gerekiyormuş , oluyor ve birgün hepsi bitecek..
biz bittiği günleri düşünerek hazırlıklarımızı yapalım.
Her gün yeni bir umut.
Dün mutsuzduk bugün dünle aynı olmasın.
Geçen hafta 95 tim .
bu hafta 96 değil , 94 oldum.
Çok şükür ..
Haydi kızlar doldurun ikişer bardak suyunuzu içelim yudum yudum.
güzel günler göreceğiz güneşli günler
Canım ben 96 kiloyla takımları uzaktan uzaktan izlerkenNe güzel anlatmışsın ❤ haklisin zaman geciyo yag tulumu gibi geziyorum iki adim atsam nefes nefese kaliyorum nineler gibi..
Hicbisey olmasa sagligim icin vercem motive oldum sözlerinle gercekten
Yemek konusunda belki çok üstüne geliyorum yeter artık diyeceksin banaİnsan da özgüven diye birşey kalmıyor bir de.
Biri görecekte aaa kiloyu geri mi aldın diyecek diye herkesten kaçıyorum..
verdiğim 1 kiloyu beğenmedim sabah tartıda..
hani ilk haftalar daha çok gider ya öyle bekledim,
Bi bozuldum.
sonra dedim ki , hiç başlamasan belki bugün 96 çıkacaktın..
Durup durup bahara yaza hayal kuruyorum,
Bahar gelmiş her yer yemyeşil..
Korona biraz daha hafiflemiş ,
İnsanlar dışarı çıkmış.
Ben kilolarımın çoğunu vermişim.
arkadaşıma kahveye gidiyorum.
İstediğim elbiseyi alıp giyiyorum.
Kilo alınca düzeni bozulan adetim de düzelmiş..
Sürekli Sinirli değilim ,uykudan dinç kalkıyorum..
büyük mutlulukların hayalini kuruyorum.
Rabbimin yardımıyla da olacak biliyorum..
Robot değiliz insanız nihayetinde..
Bir de bu korona , çocuklar evde hepimiz değişik günler geçiriyoruz..
Ama böyle olması gerekiyormuş , oluyor ve birgün hepsi bitecek..
biz bittiği günleri düşünerek hazırlıklarımızı yapalım.
Her gün yeni bir umut.
Dün mutsuzduk bugün dünle aynı olmasın.
Geçen hafta 95 tim .
bu hafta 96 değil , 94 oldum.
Çok şükür ..
Haydi kızlar doldurun ikişer bardak suyunuzu içelim yudum yudum.
güzel günler göreceğiz güneşli günler
Ayy bu anı daha önce yasamis gibi oldum dejavuCanım ben 96 kiloyla takımları uzaktan uzaktan izlerkenAnka çekti aldı beni takıma. İyiki de almış Burda olmasam bu kadarını yapamazdım. Kesinlikle burda olmanın çok büyük faydası var bize. Birbirimize destek ve motive olmalıyız. Birimiz düşünce diğerleri elinden tutmalı. Bu şekilde başaracağız biz bu işi
Yemek konusunda belki çok üstüne geliyorum yeter artık diyeceksin banaama canım lütfen menülerine biraz daha dikkat et. Az yediğinde daha fazla kilo verilmiyor şuan sadece sağlıklı beslenip mideni ve vücudunu düzene sokmaya ihtican var. Şimdi senin için az yemek zamanı değil hata yapıyorsun.
Katiliyorum kesinlikle kilo cok yasli gosteren bisey.. ruhen de insani cok kotu hissettiriyo..
İnsallah bu konu vesilesiyle eski halimize döneriz ❤
Olsun en azindan kulagimiza küpe oldu hatalarimizi artik biliyoruz.. bundan sonra daha dikkatli adin aticaz. Yine basaricaz ben inaniyorum
aşk olsun dermiyim demem saçımdan tut sürükle benden sana izinCanım ben 96 kiloyla takımları uzaktan uzaktan izlerkenAnka çekti aldı beni takıma. İyiki de almış Burda olmasam bu kadarını yapamazdım. Kesinlikle burda olmanın çok büyük faydası var bize. Birbirimize destek ve motive olmalıyız. Birimiz düşünce diğerleri elinden tutmalı. Bu şekilde başaracağız biz bu işi
Yemek konusunda belki çok üstüne geliyorum yeter artık diyeceksin banaama canım lütfen menülerine biraz daha dikkat et. Az yediğinde daha fazla kilo verilmiyor şuan sadece sağlıklı beslenip mideni ve vücudunu düzene sokmaya ihtican var. Şimdi senin için az yemek zamanı değil hata yapıyorsun.
Hayıııırrr gitmeeeeeSabah beri burdayım şarjım bitti. Gidip şarja takıyım de işlerimi yapayım sonra gelirim artık
Kovala mumu kovalaaaKaç madam kaç kaç kaç
Tebrikler canım yılbaşından önce 6ları görecez inşallah
Kadınız, güçlüyüz ama kahraman değiliz. Ne kadar güzel söz var ya. Çok hoşuma gitti. Bazen bütün gücüm düşüyormuş gibi oluyor. İş yerindeki problemler, kızımla ilgili durumlar, evle ilgili yapılması gerekenler, maddi tutarsızlıklar ve bir de eşimin iş yeri ile ilgili problemler.Bir kez aile terapisti demişti canım oğlanın kreşte çalışan
Tamam kadınız güçlüyüz ama kahraman değiliz.
Utanma dan sıkılmadan yardım istemek lazım.
İnsanız
Ben 32 yasindayim.24 yasimdayken evlenmistim. Biri 7 biri de 2.5 yasinda iki tane oglusum var. Biz esimle birbirimize cok düskünüz. Ilk gün nasilsa simdi de öyleyiz. Birbirimiz olmadan uyuyamiyoruz, yediklerimizden zevk almiyoruz falan. Insallah bu ayriliklar son ayriliklarimiz olurBen yeni evliyim de esim yokken yiyesim gelmiyo falan diyince acaba sen de mi yeni evlisin diyerekten merak ettim
Dogum gunun kutlu olsunKadınız, güçlüyüz ama kahraman değiliz. Ne kadar güzel söz var ya. Çok hoşuma gitti. Bazen bütün gücüm düşüyormuş gibi oluyor. İş yerindeki problemler, kızımla ilgili durumlar, evle ilgili yapılması gerekenler, maddi tutarsızlıklar ve bir de eşimin iş yeri ile ilgili problemler.
Beynimin kaça bölündüğünü hissedemiyorum, nasıl altından kalkacağımı kestiremiyorum.
Bugün doğum günüm ama eşimin iş problemleri ve moral bozukluğu damgasını vurmuş durumda. Ağzımın tadı kaçtı iyice. Umarım güzel biter gün.
Masallah ne güzel yillardir böyle olmanizBen 32 yasindayim.24 yasimdayken evlenmistim. Biri 7 biri de 2.5 yasinda iki tane oglusum var. Biz esimle birbirimize cok düskünüz. Ilk gün nasilsa simdi de öyleyiz. Birbirimiz olmadan uyuyamiyoruz, yediklerimizden zevk almiyoruz falan. Insallah bu ayriliklar son ayriliklarimiz olur
Ben aşırı sinirli ve çok mutsuzum...
Şunu yazarken bile ağlıyorumiyice sinirlerim bozuldu
Çok geçmiş olsun canım. İnsanlar böyle dönemlerde çok hassas olabiliyorlar. Hele aileden kişiler olunca bu tür psikolojik dalgalanmaları, alınganlıkları daha fazla yansıtıyorlar ne yazık ki. Allah hepsine şifa versin.
fantastikaaa cok gecmis olsun canim, Rabbim sifa versin inşallah
Ahhh canım ya çok geçmiş olsunRabbim hayırlı şifalar versin tez zamanda atlatsınlar inşallah.
Gecmis olsun Allah acil sifalar versin
Cok saolun arkadaslar. Insallah bir an evvel atlatirlar.
Amin insallah. Zaten ben evliligi düsünmeyen bi insandim. Özgür ruhuma aykiri buluyordum evliligi. Ama esime cok asik oldum o sekilde evlenme fikri kafama yatti. Darisi herkesin basina insallahMasallah ne güzel yillardir böyle olmanizAllah mutlulugunuzu bozmasin❤
Teşekkür ederim canım. Amin.Dogum gunun kutlu olsun
İnşallah bütün sorunlarin en kısa sürede çözülür kafan rahatlar
Günün kutlu olsun yeni yaşın huzurla sağlıkla gelir inşallah hepsi geçerKadınız, güçlüyüz ama kahraman değiliz. Ne kadar güzel söz var ya. Çok hoşuma gitti. Bazen bütün gücüm düşüyormuş gibi oluyor. İş yerindeki problemler, kızımla ilgili durumlar, evle ilgili yapılması gerekenler, maddi tutarsızlıklar ve bir de eşimin iş yeri ile ilgili problemler.
Beynimin kaça bölündüğünü hissedemiyorum, nasıl altından kalkacağımı kestiremiyorum.
Bugün doğum günüm ama eşimin iş problemleri ve moral bozukluğu damgasını vurmuş durumda. Ağzımın tadı kaçtı iyice. Umarım güzel biter gün.
Maşallah canımBen 32 yasindayim.24 yasimdayken evlenmistim. Biri 7 biri de 2.5 yasinda iki tane oglusum var. Biz esimle birbirimize cok düskünüz. Ilk gün nasilsa simdi de öyleyiz. Birbirimiz olmadan uyuyamiyoruz, yediklerimizden zevk almiyoruz falan. Insallah bu ayriliklar son ayriliklarimiz olur
Teşekkürler canım. İnşallah.Günün kutlu olsun yeni yaşın huzurla sağlıkla gelir inşallah hepsi geçer
Maşallah canım
Maşallah canım ne mutlu size.Ben 32 yasindayim.24 yasimdayken evlenmistim. Biri 7 biri de 2.5 yasinda iki tane oglusum var. Biz esimle birbirimize cok düskünüz. Ilk gün nasilsa simdi de öyleyiz. Birbirimiz olmadan uyuyamiyoruz, yediklerimizden zevk almiyoruz falan. Insallah bu ayriliklar son ayriliklarimiz olur
Doğum günün kutlu olsun canım sağlıklı huzurlu yıllar diliyorumTeşekkürler canım. İnşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?