Fit ve Mutlu Yaşam

• Konu Sahibi Konu Sahibi Anka
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Güneşi ben küçük emoji koymuştum ama kendi kendine büyüdü , bu bir işaret olmalı

Ne güzel anlatmışsın ❤ haklisin zaman geciyo yag tulumu gibi geziyorum iki adim atsam nefes nefese kaliyorum nineler gibi..
Hicbisey olmasa sagligim icin vercem motive oldum sözlerinle gercekten
Canım ben 96 kiloyla takımları uzaktan uzaktan izlerken Anka çekti aldı beni takıma. İyiki de almış Burda olmasam bu kadarını yapamazdım. Kesinlikle burda olmanın çok büyük faydası var bize. Birbirimize destek ve motive olmalıyız. Birimiz düşünce diğerleri elinden tutmalı. Bu şekilde başaracağız biz bu işi
Yemek konusunda belki çok üstüne geliyorum yeter artık diyeceksin bana ama canım lütfen menülerine biraz daha dikkat et. Az yediğinde daha fazla kilo verilmiyor şuan sadece sağlıklı beslenip mideni ve vücudunu düzene sokmaya ihtican var. Şimdi senin için az yemek zamanı değil hata yapıyorsun.

Ayy bu anı daha önce yasamis gibi oldum dejavu uyurken ruhum mu gitti geldi bu ana acaba

aşk olsun dermiyim demem saçımdan tut sürükle benden sana izin
evet akşamları aç olduğum halde az yiyorum daha hızlı vereceğimi düşündüm ama öyle olmadı,
Mesela ana öğün sayısını 3 e mi çıkarmalıyım
Bu hafta seni dinleyeyim bana 90 lardayken neler yiyordun bir günlük menü yaz hadi

Sabah beri burdayım şarjım bitti. Gidip şarja takıyım de işlerimi yapayım sonra gelirim artık
Hayıııırrr gitmeeeee

Bir kez aile terapisti demişti canım oğlanın kreşte çalışan
Tamam kadınız güçlüyüz ama kahraman değiliz.
Utanma dan sıkılmadan yardım istemek lazım.
İnsanız
Kadınız, güçlüyüz ama kahraman değiliz. Ne kadar güzel söz var ya. Çok hoşuma gitti. Bazen bütün gücüm düşüyormuş gibi oluyor. İş yerindeki problemler, kızımla ilgili durumlar, evle ilgili yapılması gerekenler, maddi tutarsızlıklar ve bir de eşimin iş yeri ile ilgili problemler.
Beynimin kaça bölündüğünü hissedemiyorum, nasıl altından kalkacağımı kestiremiyorum.
Bugün doğum günüm ama eşimin iş problemleri ve moral bozukluğu damgasını vurmuş durumda. Ağzımın tadı kaçtı iyice. Umarım güzel biter gün.

Ben yeni evliyim de esim yokken yiyesim gelmiyo falan diyince acaba sen de mi yeni evlisin diyerekten merak ettim
Ben 32 yasindayim.24 yasimdayken evlenmistim. Biri 7 biri de 2.5 yasinda iki tane oglusum var. Biz esimle birbirimize cok düskünüz. Ilk gün nasilsa simdi de öyleyiz. Birbirimiz olmadan uyuyamiyoruz, yediklerimizden zevk almiyoruz falan. Insallah bu ayriliklar son ayriliklarimiz olur

Dogum gunun kutlu olsun
İnşallah bütün sorunlarin en kısa sürede çözülür kafan rahatlar

Masallah ne güzel yillardir böyle olmaniz Allah mutlulugunuzu bozmasin❤

Ben aşırı sinirli ve çok mutsuzum...
Şunu yazarken bile ağlıyorum iyice sinirlerim bozuldu

fantastikaaa cok gecmis olsun canim, Rabbim sifa versin inşallah

Ahhh canım ya çok geçmiş olsun Rabbim hayırlı şifalar versin tez zamanda atlatsınlar inşallah.

Gecmis olsun Allah acil sifalar versin

fantastikaaa
Canım çok geçmiş olsun... rabbim acil şifalar versin inşallah
Cok saolun arkadaslar. Insallah bir an evvel atlatirlar.

Ben 98 geldim yine. Gece uyuyamadim dedeme kafam cok takildi belki ondandir. Yada belki de dünki tatli yol su elektrik olarak dönmüstür bana bilemiyorum. Aslina bakarsaniz vok umrumda da deil. Haftaya iyi bir sayi görür telafi ederim ins. Allah dermansiz dertlerden korusun bunun dermani var

Masallah ne güzel yillardir böyle olmaniz Allah mutlulugunuzu bozmasin❤
Amin insallah. Zaten ben evliligi düsünmeyen bi insandim. Özgür ruhuma aykiri buluyordum evliligi. Ama esime cok asik oldum o sekilde evlenme fikri kafama yatti. Darisi herkesin basina insallah

Günün kutlu olsun yeni yaşın huzurla sağlıkla gelir inşallah hepsi geçer
Maşallah canım

Maşallah canım ne mutlu size.
Biz ilk gün de kavga ediyorduk hala ediyoruz hiç geçinemedik bir birimizden de vazgeçemedik. Ama zaman her şeyi götürdü artık birbirimizden kurtulsak kına yakıcaz o hale geldik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…