Kolay gelsin canım.kızlar yarışma motivasyon demişsiniz ama benim şu an hiç bir şey düzenleyecek halim de yok dermanım da yokhatta sizi aşağı çekmemek için kendimi toplayana kadar gelmeyeyim dedim. Siz kendi aranızda kura çekin ya da anlaşın. Bütün dünyanın yükünü benim omuzlarıma yüklediler sanki altında ezildikçe ezildim. Kendimi toplamak için zaman istiyorum sizden. Ama lütfen sayfanın devam etmesini istiyorsanız siz yazmayı bırakmayın.
Simdi sana öyle geliyor ama biraz ayri kalsaniz özlersiniz. Biz bu yil cok fazla ayri kaldik. Yilin yarisini yalniz basimiza gecirdik. Zaten seviyorduk birbirimizi ama bu durumda iyice baglanmamizi sagladi.Maşallah canım ne mutlu size.
Biz ilk gün de kavga ediyorduk hala ediyoruz hiç geçinemedik bir birimizden de vazgeçemedik. Ama zaman her şeyi götürdü artık birbirimizden kurtulsak kına yakıcaz o hale geldik
Gitme buralarda ol yine. Zaten senden diyet yapmani da liste hazirlani da beklemiyorum ben. Yine eskisi gibi firsat buldukca gir ve yorumlarini esirgeme yeter.kızlar yarışma motivasyon demişsiniz ama benim şu an hiç bir şey düzenleyecek halim de yok dermanım da yokhatta sizi aşağı çekmemek için kendimi toplayana kadar gelmeyeyim dedim. Siz kendi aranızda kura çekin ya da anlaşın. Bütün dünyanın yükünü benim omuzlarıma yüklediler sanki altında ezildikçe ezildim. Kendimi toplamak için zaman istiyorum sizden. Ama lütfen sayfanın devam etmesini istiyorsanız siz yazmayı bırakmayın.
Tamam canım ben o kilodayken ne yiyormuşum onlara da bi bakayım da konuşalım bu konuyu. Şimdi kızımı uyuttum sporumu yapmam lazımaşk olsun dermiyim demem saçımdan tut sürükle benden sana izin
evet akşamları aç olduğum halde az yiyorum daha hızlı vereceğimi düşündüm ama öyle olmadı,
Mesela ana öğün sayısını 3 e mi çıkarmalıyım
Bu hafta seni dinleyeyim bana 90 lardayken neler yiyordun bir günlük menü yaz hadi
Hayıııırrr gitmeeeee
Doğum günün kutlu olsun canım. Biz dertlenince dertler çözülmüyor keşke biraz relax olmayı öğrenebilsekKadınız, güçlüyüz ama kahraman değiliz. Ne kadar güzel söz var ya. Çok hoşuma gitti. Bazen bütün gücüm düşüyormuş gibi oluyor. İş yerindeki problemler, kızımla ilgili durumlar, evle ilgili yapılması gerekenler, maddi tutarsızlıklar ve bir de eşimin iş yeri ile ilgili problemler.
Beynimin kaça bölündüğünü hissedemiyorum, nasıl altından kalkacağımı kestiremiyorum.
Bugün doğum günüm ama eşimin iş problemleri ve moral bozukluğu damgasını vurmuş durumda. Ağzımın tadı kaçtı iyice. Umarım güzel biter gün.
Rabbim mutluluğunuzu daim etsin canımBen 32 yasindayim.24 yasimdayken evlenmistim. Biri 7 biri de 2.5 yasinda iki tane oglusum var. Biz esimle birbirimize cok düskünüz. Ilk gün nasilsa simdi de öyleyiz. Birbirimiz olmadan uyuyamiyoruz, yediklerimizden zevk almiyoruz falan. Insallah bu ayriliklar son ayriliklarimiz olur
Sen kendini topla canım buralar bize emanetkızlar yarışma motivasyon demişsiniz ama benim şu an hiç bir şey düzenleyecek halim de yok dermanım da yokhatta sizi aşağı çekmemek için kendimi toplayana kadar gelmeyeyim dedim. Siz kendi aranızda kura çekin ya da anlaşın. Bütün dünyanın yükünü benim omuzlarıma yüklediler sanki altında ezildikçe ezildim. Kendimi toplamak için zaman istiyorum sizden. Ama lütfen sayfanın devam etmesini istiyorsanız siz yazmayı bırakmayın.
Maşallah canım ne mutlu size.
Biz ilk gün de kavga ediyorduk hala ediyoruz hiç geçinemedik bir birimizden de vazgeçemedik. Ama zaman her şeyi götürdü artık birbirimizden kurtulsak kına yakıcaz o hale geldik
Hepsi geçer canım. Sen kendine bak düzel gel bir an önce.. biz buralardayızkızlar yarışma motivasyon demişsiniz ama benim şu an hiç bir şey düzenleyecek halim de yok dermanım da yokhatta sizi aşağı çekmemek için kendimi toplayana kadar gelmeyeyim dedim. Siz kendi aranızda kura çekin ya da anlaşın. Bütün dünyanın yükünü benim omuzlarıma yüklediler sanki altında ezildikçe ezildim. Kendimi toplamak için zaman istiyorum sizden. Ama lütfen sayfanın devam etmesini istiyorsanız siz yazmayı bırakmayın.
Olur canım .. bakana kadar şöyle yapalım.Tamam canım ben o kilodayken ne yiyormuşum onlara da bi bakayım da konuşalım bu konuyu. Şimdi kızımı uyuttum sporumu yapmam lazım
Adet 1-2 kilo koyuyor ya. Moral bozmaGünaydın
Ben hala 84 umadet olduğum için mi anlamadım
Süpersin10-20 kez çıktım ama yok anacım yüz gram düşmedi böyle gösterdi
Canım sen biraz dinlen ya. Eşin de baksın bi zahmet. Nasıl bakamam. Sütten falan kesmedin mi zaten. Azcık oyun kursa oynatsa. En kötüsü çizgi film izletsin. NapacaksınSelam kızlar
Gece yine uyutmadılar ve ben çok zorlanmaya başladım artıkbu gün de kayınvalidem gelecekmiş eşim hastaneye götürecekmiş tartılmayı da unuttum sabah.
Süpersin. Yetiştin bana.
Harikasınız maşallahBen 32 yasindayim.24 yasimdayken evlenmistim. Biri 7 biri de 2.5 yasinda iki tane oglusum var. Biz esimle birbirimize cok düskünüz. Ilk gün nasilsa simdi de öyleyiz. Birbirimiz olmadan uyuyamiyoruz, yediklerimizden zevk almiyoruz falan. Insallah bu ayriliklar son ayriliklarimiz olur
Yaparsın tabi. Senin elinden bişey kaçmazBen 98 geldim yine. Gece uyuyamadim dedeme kafam cok takildi belki ondandir. Yada belki de dünki tatli yol su elektrik olarak dönmüstür bana bilemiyorum. Aslina bakarsaniz vok umrumda da deil. Haftaya iyi bir sayi görür telafi ederim ins. Allah dermansiz dertlerden korusun bunun dermani var
O his bana da geliyor ara ara. Yalnız değilsin. Boşver canım. Ama her şeyi tek başına yapmak zorunda değilsin. Sonuçta sen anneleriysen o da babaları.Maşallah canım ne mutlu size.
Sen kendini bi topla. Buraları hallederiz biz. Köşene çekil bi dinlen artık. Buna güç yetmezkızlar yarışma motivasyon demişsiniz ama benim şu an hiç bir şey düzenleyecek halim de yok dermanım da yokhatta sizi aşağı çekmemek için kendimi toplayana kadar gelmeyeyim dedim. Siz kendi aranızda kura çekin ya da anlaşın. Bütün dünyanın yükünü benim omuzlarıma yüklediler sanki altında ezildikçe ezildim. Kendimi toplamak için zaman istiyorum sizden. Ama lütfen sayfanın devam etmesini istiyorsanız siz yazmayı bırakmayın.
Olur canım .. bakana kadar şöyle yapalım.
Ben bugün bunları yedim şu ana kadar..
devamını nasıl getireyim
Kahvaltı 11:00
1,5 haş yumurta
9 zeytin
2 parça peynir
5 elma dilim fırın patates
2 etimek
13:00 1 mandalina
16:15
1 kuru biber dolması
5 yk yeşil fasulye
2 bardak ayran
yarım litre su hiç su içmemişim
Yok öyle yarış başlatıp kaçmakSelam kızlar bu ara ciddi bir motivasyon düşüklüğü yaşıyorum. Ama biraz zaman geçsin toparlarım. En düşük 71.2yi görmüştüm. Yılbaşına kadar amacım 1.2kiloyla birlikte üzerine aldıklarımı vermek. Hadi bakalım neler olacak?
Birde yarışma yapalım demişsiniz isterseniz sizin için düzenleyeyim. kimler yarışmak istiyorsa güncel kilolarıyla birlikte beni etiketlesin grubu oluşturayım.Anka yı azcık saf dışı bırakalım ben yarışmıcam haberiniz olsun
Tamam canımAfiyet olsun canım menün güzel olmuşbelki fasülyeyi arttırabilirsin benim sebze yemeğim 8 kaşıktı mesela. Akşam ara öğün yapmak istersen 7 gibi 1 meyve varsa 2-3 ceviz ya da 10 tane fındık yiyebilirsin az yoğurt ya da kefir/ayran da içebilirsin.
Canim birşey söylemek istiyorum.. bilmiyorum doğru mu yanlis mi ama yumurta çok fazla yiyosun, zayıflama sürecinde birtane yeter gibime geliyo..Olur canım .. bakana kadar şöyle yapalım.
Ben bugün bunları yedim şu ana kadar..
devamını nasıl getireyim
Kahvaltı 11:00
1,5 haş yumurta
9 zeytin
2 parça peynir
5 elma dilim fırın patates
2 etimek
13:00 1 mandalina
16:15
1 kuru biber dolması
5 yk yeşil fasulye
2 bardak ayran
yarım litre su hiç su içmemişim
Canim birşey söylemek istiyorum.. bilmiyorum doğru mu yanlis mi ama yumurta çok fazla yiyosun, zayıflama sürecinde birtane yeter gibime geliyo..
Yanlışım varsa arkadaşlar söyler.
Doğrudur, dedim ya bilen arkadaşlar vardır.. ben hep 1tane yiyorum da, iki yenirse seve sevebana yumurta cok cok ıyı gelıyor 2 bıle yenır bence :) tabıı daha ıyı bılen arkadaslar yazarlar :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?