- 22 Temmuz 2019
- 11.511
- 51.856
- 598
Ben de yarisirim insallah sonradan yan cizmemSelam kızlar bu ara ciddi bir motivasyon düşüklüğü yaşıyorum. Ama biraz zaman geçsin toparlarım. En düşük 71.2yi görmüştüm. Yılbaşına kadar amacım 1.2kiloyla birlikte üzerine aldıklarımı vermek. Hadi bakalım neler olacak?
Birde yarışma yapalım demişsiniz isterseniz sizin için düzenleyeyim. kimler yarışmak istiyorsa güncel kilolarıyla birlikte beni etiketlesin grubu oluşturayım.Anka yı azcık saf dışı bırakalım ben yarışmıcam haberiniz olsun
Bence de normal canim yumurta sayisi. Kiloya gore degisir kalori miktari o yüzden fazla değilCanim birşey söylemek istiyorum.. bilmiyorum doğru mu yanlis mi ama yumurta çok fazla yiyosun, zayıflama sürecinde birtane yeter gibime geliyo..
Yanlışım varsa arkadaşlar söyler.
bana yumurta cok cok ıyı gelıyor 2 bıle yenır bence :) tabıı daha ıyı bılen arkadaslar yazarlar :)
İş yerinde yürüyebiliyorum o da max 25 dk. O sebeple bu kadar olabiliyor.Bende ilk defa attım bişey yapmadım olduğu gibi koydum. Biyerde yemiştim buzluktan çıkmış tadı güzeldi ama şimdi sen sorunca hatırldım galiba onlar çizip de atmıştı
Keşke akşam yemeği de olsa
Komposto şekerli değilse gayet güzel afiyet olsun
Yarın tartılmayacaksın diyemi yedin tatlıyıbi kazandibi olsa da yesek
Güzel canım afiyet olsun ama adımları biraz daha arttırsan iyi olur
Oooo hurma detoksu yapar yarın sana yetişirim diyosunnnn
Ben yarışarak hiç gaza gelemiyorum. Hatırlarsın takımdayken ikili yarışları hep kaybederdimYok öyle yarış başlatıp kaçmaksende biraz gaza gelirsin işte. Ben her türlü yarışa katılırım canım. Güncel kilom 73.7
Benim diyetisyenim 80-90 kilolardayken bana 2 eşime 3 yumurta veriyordu. Şimdi 1 e in dedi. İnemiyorum bağımlılık yaptıCanim birşey söylemek istiyorum.. bilmiyorum doğru mu yanlis mi ama yumurta çok fazla yiyosun, zayıflama sürecinde birtane yeter gibime geliyo..
Ben varım.Kizlar hepinizi tebrik ederim ne güzel kilolar vermissiniz
Bugünden pazartesiye kadar mutlaka eksi olmak istiyorm ben. Kendime hedef koydum.
CKbeautyandsheer var misin ortim 3 gün sıfır kaçamak pazartesi eksi. Cumaya daha büyük bi eksi?
Tamam canimBen varım.
Ama tartım yok. Pillerim gelince ancak
Menü cok güzelBugün evdeydim ve çok geç kalktım.
O sebeple öğle ve akşam yemeği yedim.
Öğle
Yağda 1 yumurta
1 dilim ekmek
Yarım domates
Peynir
Zeytin
Akşam
Tarhana çorbası
Bamya
Salata
Yoğurt
Gün içinde
2 türk kahvesi
Su az içebildim. Ama yatana kadar 2 ltyi bulur.
Spor yok bugün.
Canim ben kendimce cumalari kendime serbest gün yaptim o gün kacamak yapiyorum.. motive edecekse sen de öyle bisey yap..İnanılmaz kaçamak yapasım var amaSaricivcivcikcik senin motivasyonun için kaçamak yapmayacağım.
O zaman yaparsam bi dahaki cuma yapayım. Şimdi başlayalı zaten 2 gün olduCanim ben kendimce cumalari kendime serbest gün yaptim o gün kacamak yapiyorum.. motive edecekse sen de öyle bisey yap..
Beni cok motive ediyo hem kilo veriyo hem yiyo gibi oluyorum.. daha önce kilo verirken de uygulamıştım iyi olmuştu
TamamdırO zaman yaparsam bi dahaki cuma yapayım. Şimdi başlayalı zaten 2 gün oldu
2 yumurta cok makul diyet icin cnm. Tüm diyetisyenlerde önerir hemen hemen. Kas calisan sporcular yumurtanin beyazindan o kdr cok yiyorlarki kilo yapsa onlara yapardi kuzumCanim birşey söylemek istiyorum.. bilmiyorum doğru mu yanlis mi ama yumurta çok fazla yiyosun, zayıflama sürecinde birtane yeter gibime geliyo..
Sağlıklı mutlu yıllarTeşekkürler canım. İnşallah.
Senin çocukların yaşları kaçki bukadar yoruluyosun ama senin nekadar güçlü olduğun çok belli bide başkansız olmaz biz yazarız tabi ama sen arada uğrakızlar yarışma motivasyon demişsiniz ama benim şu an hiç bir şey düzenleyecek halim de yok dermanım da yokhatta sizi aşağı çekmemek için kendimi toplayana kadar gelmeyeyim dedim. Siz kendi aranızda kura çekin ya da anlaşın. Bütün dünyanın yükünü benim omuzlarıma yüklediler sanki altında ezildikçe ezildim. Kendimi toplamak için zaman istiyorum sizden. Ama lütfen sayfanın devam etmesini istiyorsanız siz yazmayı bırakmayın.
Kiloya göre değişir canım ben hala 2 yiyorum.Canim birşey söylemek istiyorum.. bilmiyorum doğru mu yanlis mi ama yumurta çok fazla yiyosun, zayıflama sürecinde birtane yeter gibime geliyo..
Güzel menü canım afiyet olsunBugün evdeydim ve çok geç kalktım.
O sebeple öğle ve akşam yemeği yedim.
Öğle
Yağda 1 yumurta
1 dilim ekmek
Yarım domates
Peynir
Zeytin
Akşam
Tarhana çorbası
Bamya
Salata
Yoğurt
Gün içinde
2 türk kahvesi
Su az içebildim. Ama yatana kadar 2 ltyi bulur.
Spor yok bugün.
Güzel menü afiyet olsunSabah ; yoğur içine meyva
ara; türk kahve kuru üzüm
Öglen; pırasa yoğurt
ara komposto
akşam ; fırında tavuk sebze, turp
bol su yürüyüş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?