Fit ve Mutlu Yaşam

• Konu Sahibi Konu Sahibi Anka
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ben de yarisirim insallah sonradan yan cizmem
Guncel kilom 71.2

Canim birşey söylemek istiyorum.. bilmiyorum doğru mu yanlis mi ama yumurta çok fazla yiyosun, zayıflama sürecinde birtane yeter gibime geliyo..
Yanlışım varsa arkadaşlar söyler.
Bence de normal canim yumurta sayisi. Kiloya gore degisir kalori miktari o yüzden fazla değil
bana yumurta cok cok ıyı gelıyor 2 bıle yenır bence :) tabıı daha ıyı bılen arkadaslar yazarlar :)

İş yerinde yürüyebiliyorum o da max 25 dk. O sebeple bu kadar olabiliyor.
Akşam zaten vaktim yok

Yok öyle yarış başlatıp kaçmak sende biraz gaza gelirsin işte. Ben her türlü yarışa katılırım canım. Güncel kilom 73.7
Ben yarışarak hiç gaza gelemiyorum. Hatırlarsın takımdayken ikili yarışları hep kaybederdim
Canim birşey söylemek istiyorum.. bilmiyorum doğru mu yanlis mi ama yumurta çok fazla yiyosun, zayıflama sürecinde birtane yeter gibime geliyo..
Benim diyetisyenim 80-90 kilolardayken bana 2 eşime 3 yumurta veriyordu. Şimdi 1 e in dedi. İnemiyorum bağımlılık yaptı

Ben varım.
Ama tartım yok. Pillerim gelince ancak

İnanılmaz kaçamak yapasım var ama Saricivcivcikcik senin motivasyonun için kaçamak yapmayacağım.
Canim ben kendimce cumalari kendime serbest gün yaptim o gün kacamak yapiyorum.. motive edecekse sen de öyle bisey yap..
Beni cok motive ediyo hem kilo veriyo hem yiyo gibi oluyorum.. daha önce kilo verirken de uygulamıştım iyi olmuştu

O zaman yaparsam bi dahaki cuma yapayım. Şimdi başlayalı zaten 2 gün oldu

2 yumurta cok makul diyet icin cnm. Tüm diyetisyenlerde önerir hemen hemen. Kas calisan sporcular yumurtanin beyazindan o kdr cok yiyorlarki kilo yapsa onlara yapardi kuzum

Sabah ; yoğur içine meyva

ara; türk kahve kuru üzüm

Öglen; pırasa yoğurt

ara komposto

akşam ; fırında tavuk sebze, turp

bol su yürüyüş

Senin çocukların yaşları kaçki bukadar yoruluyosun ama senin nekadar güçlü olduğun çok belli bide başkansız olmaz biz yazarız tabi ama sen arada uğra

Güzel menü canım afiyet olsun
Sabah ; yoğur içine meyva

ara; türk kahve kuru üzüm

Öglen; pırasa yoğurt

ara komposto

akşam ; fırında tavuk sebze, turp

bol su yürüyüş
Güzel menü afiyet olsun

Kahvaltı 11:00
1,5 haş yumurta
9 zeytin
2 parça peynir
5 elma dilim fırın patates
2 etimek

13:00 1 mandalina

16:15
1 kuru biber dolması
5 yk yeşil fasulye
2 bardak ayran

19:00 1 cennet hurması 10 fındık

1,5 lt su

bugün spor yok ,
Akşamki meyve seçimim keşke hurma olmasaydı çok rahatsız oldum yoğurtu da o yüzden yiyemedim canım madamhd

acıkıp 16 da yediğimm akşam menüsünü 18 den içe yemeyeceğim inşallah sabredip yarın
Bugünde böyle olsun bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…