- 15 Eylül 2015
- 10.651
- 28.756
- 598
Bende yapmamıştım bugün spor ama yapayım kalkıyorumHaydi kızlar harekett
Ben 8 bin olsun diye evin içinde deli gibi yürümeye koşmaya başlıyorum
8 bini sadece evde yuruyerek mi yapiyosun ya ben gecen denedim anca 4 bin oldu bide tam terleyemedim gibi geldiHaydi kızlar harekett
Ben 8 bin olsun diye evin içinde deli gibi yürümeye koşmaya başlıyorum
Bende terlemiyorum ama adımlarımı büyük büyük atarak dolaşıyorum başka şansım yok çünkü.8 bini sadece evde yuruyerek mi yapiyosun ya ben gecen denedim anca 4 bin oldu bide tam terleyemedim gibi geldi
Evet evet gecen denedigimde benim de segirdi hakkaten.Bende terlemiyorum ama adımlarımı büyük büyük atarak dolaşıyorum başka şansım yok çünkü.
Oturduğum zaman bacaklarımın üst arka tarafı seğiriyor demekki işe yarıyor diyorum
8 bini sadece evde yuruyerek mi yapiyosun ya ben gecen denedim anca 4 bin oldu bide tam terleyemedim gibi geldi
Zaten bir anda bitmesi imkansız canım.Evet evet gecen denedigimde benim de segirdi hakkaten.
Tamam ben de deniyim böyle o zaman
Peki tel cebindeyken de sayiyo mu? Cok soru sordum amaZaten bir anda bitmesi imkansız canım.
Gün boyu yapıyorum ben.
10 dk da 1000 adım oluyor
yani bir buçuk saatten fazla (günlük ev işi hariç ) yürümüş oluyorum.
hiç yoktan iyidir diye yapıyorum
Afiyet olsunAkşam yemeğimizi erken yedik acıktım.
Kahve içiyorum.
Evet sayıyor sanırım ama günlük ev işi yaparken telefonu taşımıyorum sadece yürürken elime alıyorumPeki tel cebindeyken de sayiyo mu? Cok soru sordum ama
Kahvaltı 11:00
1,5 haş yumurta
9 zeytin
2 parça peynir
5 elma dilim fırın patates
2 etimek
13:00 1 mandalina
16:15
1 kuru biber dolması
5 yk yeşil fasulye
2 bardak ayran
19:00 1 cennet hurması 10 fındık
1,5 lt su
bugün spor yok ,
Akşamki meyve seçimim keşke hurma olmasaydı çok rahatsız oldum yoğurtu da o yüzden yiyemedim canımmadamhd
acıkıp 16 da yediğimm akşam menüsünü 18 den içe yemeyeceğim inşallah sabredip yarın
Bugünde böyle olsun bakalım
Canım kalorisi yüksek olsa da çok şifalı o.canım cennet hurmasının kalorisi yüksek diye biliyorum yanlış bi tercih olmuşafiyet olsun canım zamanla olacak inşallah
Cennet hurmasi candirCanım kalorisi yüksek olsa da çok şifalı o.
Evet şifalı da saati biraz yanlış olduCanım kalorisi yüksek olsa da çok şifalı o.
Kurusunu çok seviyorum ama tazesini yiyemem hiçCennet hurmasi candir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?