Fit ve Mutlu Yaşam

• Konu Sahibi Konu Sahibi Anka
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ben sıradan sağlıklı ve sporla bol suyla zayıflama taraftarıyım şok diyetler ödem suları baharat çaylarının kişiye göre olduğu düşüncesindeyim mesela yeşil çay beni hastanelik yapmıştı içmem yasak o yüzden çok klasik şeyler dışında önerilerde bulunmam zaten herkes kendine neyin iyi gelip gelmediğini tecrübe etmiştir hepimiz belli yaşlardayız ..! ( yazmak istedim :)

Güzelll afiyet olsun. Suyu arttır canım.

Hadi bakalim iyi seyirler
Kac gecedir ac uyuyorum ya yarin insallah eksi gelirim ama acayip tatli istegim var. Regl dönemime az kaldi ondan böyle oldum ben simdi anladim
Ya olmaz öyle. Takımlarda olsam rekor kırardım valla
Hoşbuldum :) ev hanımıyım. 68.9 kiloyum, boy 1.63. 10 kilo vermek istiyorum. Ayda 5 kilo versem iyi olur
Ay keşke öyle bişey olsa 10 kilo bişey değil. Yeme düzenini yeniden oluşturunca patır patır gider
Sporunu yap canım evet. Ve olumlu düşün. O dondurma yağ olmayacak sana şifa olacak
Süperrr
Sabah 10.30
2 haşlanmış yumurta, zeytin , peynir, çok küçük simit

Akşam 17.30
2 tabak salata (pancar, marul, havuç)

Kahvaltını beğendim. 13.30 14 gibi bi kahve hurma yada çiğ kuruyemiş ekleyebilirsin. Akşamları da sadece salatayla geçiştirme bence. Güzelce çorba yemek salata ye. Sonra da kapat ağzını sadece su yeşil çay çay soda gibi şeyler iç.
Civcivim perşembe menüsüne uymuş mu bu?

Kahvaltı 11:45
1 haş yumurta
Tere maydanoz
4 ceviz
1 mandalina
1 dilim çok tahıllı ekmek

15:30 1 top profiterol

Akşam 18:30
1 kabak kavrulmuş
1 sb yoğurt

1,5 lt detoks suyu
Yarım lt su
Profiterol bugün olmasa iyi olurdu ama neyseki akşamın bayaaa hafif afiyet olsun canım
Menü de spor da güzel canım afiyet olsun

Teşekkür ederim sende süpersin bebişim

ben bi köşeye gecip aglamaya geciyorum beni bi 20 dk yalniz birakin. Tüm haftanın emegi nasil cöpe atilir adli calisma oldu
Ama olumlu düşünüyorum iyi olcak her şey

Allahım şifa versin canım ya
Kahvaltı 11:45
1 haş yumurta
Tere maydanoz
4 ceviz
1 mandalina
1 dilim çok tahıllı ekmek

15:30 1 top profiterol

Akşam 18:30
1 kabak kavrulmuş
1 sb yoğurt

1,5 lt detoks suyu
Yarım lt su
Profiterol olmasaydı süpermiş
Harikaaaa afiyet olsun
15:30 da görümcem bir gün tabağı getirdi 6 çeşit..
yemeği yeni yedim çok tokum diye yalan söyleyip reddettim bir top profiterolle kurtarabildim
aman allahım tüm kaçamaklar için bugünü mü beklediniz? Yarın kaçamak günümüz
Ay bende gizli gizli takip ediodum yazdim şimdi dort gun oldu baslayalı 8 kilo vermeyi planliyorum insallah olur bu topikteki herkes insallah dal gibi olur
hoşgeldin kendini tanıtır mısın?
ben bi köşeye gecip aglamaya geciyorum beni bi 20 dk yalniz birakin. Tüm haftanın emegi nasil cöpe atilir adli calisma oldu
Ama olumlu düşünüyorum iyi olcak her şey
Bencede öyle düşün.

İyi akşamlar kızlar
Menüm
8.00
1 bardak su
8.30
2 yumurta
Peynir
Domates salatalık
1 cennet hurması üzerine tahin ceviz
9.00
Filtre kahve

12.30
yulaflı süt
17.00
Çok az kuruyemiş
18.15
Fırında somon
Salata
1 kase tarhana çorbası
Çok az fırında patates
2 lt su
10000adım olacak şu an 7000

Çok iyi olmus menü de adimlar da canim

Evet canım. İş çok yoğundu. Bide işe yürüyerek gittim geldim. her yerim tutuldu valla
Yarin bu yorgunluklarin meyvesini alirsin canim merak etme hepsini unutcaksin
Allah kolaylıklar versin çalışan herkese ben emekli oldum :) 4 sene oldu ama çalışmak çok güzel
Ahh laf acilmisken bana da dua edin is ariyorum. Bulacağıma inaniyorum ama o da olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…