Fit ve Mutlu Yaşam

• Konu Sahibi Konu Sahibi Anka
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Sabah 10.30
2 haşlanmış yumurta, zeytin , peynir, çok küçük simit

Akşam 17.30
2 tabak salata (pancar, marul, havuç)

Merhaba bence cok cok düşük kalorili bi menü olmus saglikli degil kas kaybina yol acar hem de sürdürülebilir degil hayat boyu böyle beslenemezsin dolayisiyla 2 kasik pilav yesen anında eski kilona dönersin.. aksam corba +salata olsaydi en azindan daha iyi olurdu bence

afiyet olsun çok güzel
Haha ben de bikac gündür cekim gücü secret seylerine taktim ama bence var öyle bisey.
Tamam enerjimi hemen olumluya ceviriyorum yarin eksi gelicem bugün yediklerim tartiya cok guzel yansicak

harikasın canım
Sabah 10.30

Akşam 17.30

Hoşgeldin canım
Ara öğünlerin yok mu Az olmamış mı menün gece ilerleyen saatlerde biraz miden kazınır gibi geldi bana

3 Aralik Menüm
Sabah 09.30 yarim omlet (esimle paylastim planda bu yoktu) zeytin beyaz peynir
Ara 11.00 yarim fincan nescafe

Öğlen 13.00 3 kasik tavuklu bezelye tava( patatesi falan önden kizartmadim cok az yagla yaptim yemegi) +4 kasik şehriye pilavi+ 1 bardak ayran

Akşam 16.30 1 kase burger king dondurması

Su 2.5 litre
Spor 5 gündur yapiyorum bugün ara vermistim ama kacamaklari gorunce ip atlamaya karar verdim yapinca yazarim..

Bugün olmadi farkındayım ama halledicem❤

Sabah 10.30

Akşam 17.30

İlk başta bende sizin gibiydim ama beni halsiz ve sinirli yapıyodu bu yeme şekli ama sağlıklı biraz daha fazla öğünler oldukça tok tutuyo sizde bi düzen oturtacaksınız burda :)

Dondurma için hala Olumlu düşünüyorum canım
Afiyet olsun

Kızlar bi bakın tanıdığınız var mı

Rabbim şifa versin inşallah

Tartı öncesi olmasa iyi olurmuş canım. Bence salata tarzı hafif bişeyler yemelisin akşam. Eğer kendine hakim olamıyorsan o tarz şeyleri evde bulundurma
Sopalari almaya mi gittiniz nerdesiniz
Ya varya hep böyle oluyo madem kendine kizcan niye yiyorsun o dondurmayı
Kendimi bugün spor yapmicam diye de sartlamistim simdi kalkip onu eritmem mi gerekiyo
Arada bir hepimize böyle oluyor canım. Diyete adapte olma aşaması diyetten daha zor maalesef

Menü de spor da güzel canım afiyet olsun
Sabah 10.30

Akşam 17.30

Bugün perşembe diye böyle beslendiysen güzel ama hep böyle besleniyorsan olmaz canım. Henüz beslenme tarzını bilmiyoruz ilerleyen günlerde daha iyi yorum yaparız inşallah
Bezelye de karbonhidrat ağırlıklı bir sebze. Bezelyeli patatesli tava yanında pilav hep karbon olmuş sanırım bide üstüne dondurma

Ama bezelyeyi cok az koydum icinde sayiliydi yani tabagima ne kadar gelmistir ordan pay bic

Teşekkür ederim

Menüm

uyanınca 1 fincan limonlu ılık su 07:30

09:30 kahvaltı
2 dilim çavdar ekmeği
2 adet haşlanmış yumurta
3 adet zeytin
1 fincan şekersiz çay

ara 11:30
1 fincan Türk kahvesi

öğle 14:00
Tavuklu salata
1 kade yoğurt

ara 16:00
1 fincan Türk kahvesi
2 adet hurma

akşam 18:00

3 yemek kaşığı kıymalı bamya yemeği
Yarım kase tarhana çorbası
5 yemek kaşığı kadar yağsız salata

şu ana kadar 2 litre su
50 mekik çekildi 30 dk yürüyüş

Merhaba öncelikle sağol :) ama bak yumurta var yeşillik var. Salatada zeytinyağı da vardı. Yani her türlü protein ve vitamin var menüde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…