Fit ve Mutlu Yaşam

• Konu Sahibi Konu Sahibi Anka
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Aç yatınca daha rahat uyuyorum ama bi de gece çocuk uyutmazsa o açlıkla sabahı beklemek tam bir çin işkencesi
Evet kesinlikle tatli bi acı bu aclik cok rahatlatiyo midemi deliksiz uyuyorum
Kızlar ileti beğenemiyorum. Alıntılayamıyorum ay noldu kk ya
Arada bi takiliyo
Yok canim gerek yok yiyip icmeme. Normalde de acikiyorum bu saatlerde ben. Ama sikayetci değilim ac uyumak iyi geliyo bana

Keşkek buğdayla yapılıyormuş pardon ben mısır unuyla şöyleeee uzayarak yenen bişey var ya onla karıştırdım o neydi
Kiz Allah seni napmasin. Ben de garibim sesimi cikarmadim ama keskek aslinda tam diyet yemegi hem kalorisi dusuk hem tok tutan saglikli bisey Allah Allah diyorum
O kuymak ve aksam yemeginde yersem intihar etmis olurum onu kahvaltida anca kacamak gunumde yerim ekmek yediriyo çünkü yani uzun bi süre kuymak yok menümde demek oluyo bu da

Keşkek de üstüne bol yağ dökünce güzel oluyor sen yağsız mı yedin ki

Ben hiç yemedim ya instagramda falan görüyorum bazen çok kalorili olduğu uzaktan belli oluyor zaten ondan dedimdi keşkek de yemedim galiba bi yapayım ben onu tavuksuz olur mu.

Keşkek de üstüne bol yağ dökünce güzel oluyor sen yağsız mı yedin ki
Yag dökmedim kuzum üstüne. Piserken normal yemege koydugumuz yag kadar vardi yani sıkıntı yok bide bu beyaz olandan degil kirmiziydi. yani beyaz olup üstüne en son yag dokulenden değildi yorelerde farkli oluyoya
Ben hiç yemedim ya instagramda falan görüyorum bazen çok kalorili olduğu uzaktan belli oluyor zaten ondan dedimdi keşkek de yemedim galiba bi yapayım ben onu tavuksuz olur mu.
Olur ama o zaman kemik suyu tavuk suyu falan bisey kat lezzet veriyo. Tabi mümkünse tavuklu yap

Aslı kırmızı etke yapılıyor tavukla da oluyor. Etsiz güzel olmaz bence. Annem arada yapıyor ama ben pek sevemedim.

Aslı kırmızı etke yapılıyor tavukla da oluyor. Etsiz güzel olmaz bence. Annem arada yapıyor ama ben pek sevemedim.
Kırmızı etle denerim o zaman ben tavuk pek sevmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…