Bi yere yetiştiğim yok ya denemek için açtım bakalım olmazsa kapatırım4 bebeyle hepsine nasıl yetişiyorsun enerjine hayranımben 1 taneyle buraya zor giriyorum. Bende diyet miyet yok ama bi selam vereyim dedim
İyiyim çok şükür. Sevindim canım kendini hazır hissettiğinde başlarsın inşallah acelesi yokElhamdülillah canım toparlandım baya biraz daha geçsin diyetede başlarım inşaAllah sen nasılsın?
Hayırlı olur inşaAllah :) Ya bunu duymak çok mutlu etti beniBi yere yetiştiğim yok ya denemek için açtım bakalım olmazsa kapatırımdaha önce hiç instagramda paylaşım yapmadım nasıl bişey ne kadar vakit alıyor zamanla göreceğiz. Çok sevindim canım senin adını bile görmek bana ayrı huzur ve güven veriyor
Ben de 76 gördümHayırlı olur inşaAllah :) Ya bunu duymak çok mutlu etti beni
Ee kaç kilosun bakim ben bugün 70i gördüm 1 hafta serumla beslenince çok şişmiştim ödemler gitti şükür
Bal katabilirsin içine. Biraz kalk bi yürü evin içinde oyalanacak bişeyler bulmaya çalış. Türk kahvesi veya yeşil çay iç. Baktın hala var çıkmıyor aklından akşam yemeği niyetine ye gitsinKizlar inanilmaz tatli krizim var. Muhallebi gibi bisey yapip türk kahvesi fincani kadar yesem nasil olur?
Sende benim gibisin galiba regl dönemi aşırı duygusal ağlamaklı,tatlı ,yeme krizleri ,halsizlik berbat bi döneme girdim bendeKizlar inanilmaz tatli krizim var. Muhallebi gibi bisey yapip türk kahvesi fincani kadar yesem nasil olur?
Hiç sıkıntı değil ekmek yerine 4-6 kaşık makarna yiyebilirsin sen 2 kaşık yemişsin zatenSabah 1 bardak su
11:30 kahvaltı kepek ekmeğine tost ,domates salatalık yeşil biber, 3 zeytin ,bir tane mandalina
14:30 türk kahve ve küçük bir tatlı
17:00 bir tane kabak dolma ,2 kaşık makarna( ben makarna canavarıyımdır ) bol yeşillikli salata
bol su , yarım saat yürüyüş üstüne bölgesel egzersiz
Haha tamam yemek yedim biraz duruldum gibi ama aklim hala yiyemediklerimdeBal katabilirsin içine. Biraz kalk bi yürü evin içinde oyalanacak bişeyler bulmaya çalış. Türk kahvesi veya yeşil çay iç. Baktın hala var çıkmıyor aklından akşam yemeği niyetine ye gitsin
Evet kesinlikle öyleyimSende benim gibisin galiba regl dönemi aşırı duygusal ağlamaklı,tatlı ,yeme krizleri ,halsizlik berbat bi döneme girdim bende
Nasılsın canımSlm kizlar...
Sabah
Sade kahve
Ögle(11.30)
Yarim tabak orman kebabi
1 kase yayla corbasi
Aksam(17.00)
Somon izgara
Salata
1 mandalina
Spor
10bin adim
Hemen geliyoreeeeİlk paylaşımımı yaptım hepinizi instagramdan yorumlara beğenilere bekliyorum
@fit_ve_mutlu_yasam
anka demek yok orda
Elmaya tarçın bula ye daha kolayAnka buldum napcagimi. Havuclu toplar yapcam kakaoya bulayip sekerini de cok az koycam.
Canim elmali kurabiyeler pastalar
istiyo ama idare etcez
Sen bilirsin canım yemedim daha önce fikrim yokAnka buldum napcagimi. Havuclu toplar yapcam kakaoya bulayip sekerini de cok az koycam.
Canim elmali kurabiyeler pastalar
istiyo ama idare etcez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?