Fit ve Mutlu Yaşam

• Konu Sahibi Konu Sahibi Anka
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
4 bebeyle hepsine nasıl yetişiyorsun enerjine hayranım ben 1 taneyle buraya zor giriyorum. Bende diyet miyet yok ama bi selam vereyim dedim
Bi yere yetiştiğim yok ya denemek için açtım bakalım olmazsa kapatırım daha önce hiç instagramda paylaşım yapmadım nasıl bişey ne kadar vakit alıyor zamanla göreceğiz. Çok sevindim canım senin adını bile görmek bana ayrı huzur ve güven veriyor

Hayırlı olur inşaAllah :) Ya bunu duymak çok mutlu etti beni

Ee kaç kilosun bakim ben bugün 70i gördüm 1 hafta serumla beslenince çok şişmiştim ödemler gitti şükür

Kizlar inanilmaz tatli krizim var. Muhallebi gibi bisey yapip türk kahvesi fincani kadar yesem nasil olur?
Bal katabilirsin içine. Biraz kalk bi yürü evin içinde oyalanacak bişeyler bulmaya çalış. Türk kahvesi veya yeşil çay iç. Baktın hala var çıkmıyor aklından akşam yemeği niyetine ye gitsin

Kizlar inanilmaz tatli krizim var. Muhallebi gibi bisey yapip türk kahvesi fincani kadar yesem nasil olur?
Sende benim gibisin galiba regl dönemi aşırı duygusal ağlamaklı,tatlı ,yeme krizleri ,halsizlik berbat bi döneme girdim bende

Sabah 1 bardak su

11:30 kahvaltı kepek ekmeğine tost ,domates salatalık yeşil biber, 3 zeytin ,bir tane mandalina

14:30 türk kahve ve küçük bir tatlı

17:00 bir tane kabak dolma ,2 kaşık makarna ( ben makarna canavarıyımdır ) bol yeşillikli salata

bol su , yarım saat yürüyüş üstüne bölgesel egzersiz

Hiç sıkıntı değil ekmek yerine 4-6 kaşık makarna yiyebilirsin sen 2 kaşık yemişsin zaten

Bal katabilirsin içine. Biraz kalk bi yürü evin içinde oyalanacak bişeyler bulmaya çalış. Türk kahvesi veya yeşil çay iç. Baktın hala var çıkmıyor aklından akşam yemeği niyetine ye gitsin
Haha tamam yemek yedim biraz duruldum gibi ama aklim hala yiyemediklerimde bugün bambaska biri oldum valla
Sende benim gibisin galiba regl dönemi aşırı duygusal ağlamaklı,tatlı ,yeme krizleri ,halsizlik berbat bi döneme girdim bende
Evet kesinlikle öyleyim insallah cumaya eksi cikarim spor yapamadim bugün yapabilcek miyim bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…