Fit ve Mutlu Yaşam

• Konu Sahibi Konu Sahibi Anka
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Sağol canım iyiyim çok şükür bu sene bağışıklığım düşük galiba çok sık hastalanmaya başladım
Organik sirke varsa hasta olacağını hissettiğinde 1 kaşık iç Allahın izni ile şifa olur birde çörekotu yağı iç canım. Sabahları aç karna içersen zayıflamaya Da yardımcı oluyor

Günaydın arkadaşlar;
9 Aralık:

Sabah(08.00): Kahvaltı yapamadım. Doğal bir ürün de bulamayınca 1 tane lokum yedim. (Şantiye gezmesinde tansiyonum biraz oynadı)
Öğlen(12.00): 2 küçük biber dolma, 1 kase yoğurt
Ara:1 mandalina, 1 avuç çiğ kuruyemiş
Akşam(18.00):1 tabak karışık kızartma, 1 tabak ıspanak yemeği, 1 kase yoğurt, 2 dilim ekmek
Ara(19.00): 1 nar, 1 orta türk kahvesi, çeyrek elma
Kaçamak(20.00): 2 çatal kızartma (yemezsem uyuyamayacaktım.)

Su:2.6 lt
Yürüyüş:11000 adım

Bol karbonhidratli bir gün olmus. Afiyet olsun.

Afiyet olsun canim meyve cok fazla olmus. Aksamki kizartmayi söylemiyorum zaten farkindasin . Biber dolmasi ekmek kizartma tamam hepsinden azar azar yiyebilirsin ama ayni günde değil..
Bugün dengele olur mu bozulmadi diyet her sey bitmedi öyle düsünme sakın bide spor yapabilirsen bugün harika olur

Organik sirke varsa hasta olacağını hissettiğinde 1 kaşık iç Allahın izni ile şifa olur birde çörekotu yağı iç canım. Sabahları aç karna içersen zayıflamaya Da yardımcı oluyor
A Afra00 çörek otu önceden çok içiyordum 1-2 aydır içmiyorum zayıflamaya etkisini görmedim valla. İçeyim yeniden inşallah evde var sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…