Ohhhh afiyet olsunValla kuzu cok iyiyimya. Suan limonlu yesil cay iciyorum inanamayacaksin
Cok saolOhhhh afiyet olsun
Sağol canım iyiyim çok şükür bu sene bağışıklığım düşük galiba çok sık hastalanmaya başladımAnka geçmiş olsun canım nasılsın?
Organik sirke varsa hasta olacağını hissettiğinde 1 kaşık iç Allahın izni ile şifa olur birde çörekotu yağı iç canım. Sabahları aç karna içersen zayıflamaya Da yardımcı oluyorSağol canım iyiyim çok şükür bu sene bağışıklığım düşük galiba çok sık hastalanmaya başladım
20dk Leslie
5dk plank hareketleri
100 ip
Bittim,
Cok iyisiniz kızlar bravoo30 dk oldu olduğum yerde adımlıyorum asker gibi
3000 adım oldu şu an
Bol karbonhidratli bir gün olmus. Afiyet olsun.Günaydın arkadaşlar;
9 Aralık:
Sabah(08.00): Kahvaltı yapamadım. Doğal bir ürün de bulamayınca 1 tane lokum yedim. (Şantiye gezmesinde tansiyonum biraz oynadı)
Öğlen(12.00): 2 küçük biber dolma, 1 kase yoğurt
Ara:1 mandalina, 1 avuç çiğ kuruyemiş
Akşam(18.00):1 tabak karışık kızartma, 1 tabak ıspanak yemeği, 1 kase yoğurt, 2 dilim ekmek
Ara(19.00): 1 nar, 1 orta türk kahvesi, çeyrek elma
Kaçamak(20.00): 2 çatal kızartma (yemezsem uyuyamayacaktım.)
Su:2.6 lt
Yürüyüş:11000 adım
Afiyet olsun canim meyve cok fazla olmus. Aksamki kizartmayi söylemiyorum zaten farkindasin . Biber dolmasi ekmek kizartma tamam hepsinden azar azar yiyebilirsin ama ayni günde değil..Günaydın arkadaşlar;
9 Aralık:
Sabah(08.00): Kahvaltı yapamadım. Doğal bir ürün de bulamayınca 1 tane lokum yedim. (Şantiye gezmesinde tansiyonum biraz oynadı)
Öğlen(12.00): 2 küçük biber dolma, 1 kase yoğurt
Ara:1 mandalina, 1 avuç çiğ kuruyemiş
Akşam(18.00):1 tabak karışık kızartma, 1 tabak ıspanak yemeği, 1 kase yoğurt, 2 dilim ekmek
Ara(19.00): 1 nar, 1 orta türk kahvesi, çeyrek elma
Kaçamak(20.00): 2 çatal kızartma (yemezsem uyuyamayacaktım.)
Su:2.6 lt
Yürüyüş:11000 adım
Aha ortim gelmiş enercin bugün yüksek dimiGünaydın kızlar
AleykümselamSelâmun Âleyküm
Her günümüz bir öncekinden daha güzel olsun İnşaAllah
A Afra00 çörek otu önceden çok içiyordum 1-2 aydır içmiyorum zayıflamaya etkisini görmedim valla.Organik sirke varsa hasta olacağını hissettiğinde 1 kaşık iç Allahın izni ile şifa olur birde çörekotu yağı iç canım. Sabahları aç karna içersen zayıflamaya Da yardımcı oluyor
Aleyküm selam cnm insallah.Selâmun Âleyküm
Her günümüz bir öncekinden daha güzel olsun İnşaAllah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?