Fit ve Mutlu Yaşam

• Konu Sahibi Konu Sahibi Anka
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Canım çantanda devamlı kuruyemiş bulundurmak zor durumlar için iyi olur sana. Çünkü şekerli şeyler tüketmek insülini aniden yükseltip düşürdüğü için sonrasında daha fena olabilirsin. Bol karbonlu bir gün olmuş ama Kızartma olmasaymış keşke.

Normal form çayları gibi aslında ama güzel bi limon aroması var içmesi zor değil.
Yeşil çaylı bana yasak hastanelik etti beni içtiğimde yeşil çay mesela ıhlamurunda sade yaprağı o asıl önemli olan tomurcuğuda kötü yapıyo beni ondan sordum içeriğini

Teşekkürler canım. Sen her yazdığında kendimi iyi hissediyorum.
Ben yemek yapmadığım için kendi öğünümü kendim hazırlamıyorum. Genelde akşam yemeğinde ne varsa yemek sonrası saklama kabına koyup işe getiriyorum.
Şimdilik ne yediğime değil, neyi yemediğime odaklanmam lazım. Dediğin gibi sadece ıspanak yiyip kızartmaya hayır diyebilirdim. Ama sabah yarım, öğlen yarım akşam yemeklerinde 1.5 ekmek tüketen bir ben vardı bir zamanlar :) Yavaş yavaş vücudumu eğitmeye devam edicem :)

Afiyet olsun canim tabi ki zamanla oturcak rayina aliskanliklar kolay birakilmiyo

Gün içinde Leslie yapsam.
Akşama da diğer egzersizleri yapsam
10numara olacak benjm için tam heves geliyo ama halim olmuyo
Ben de oyleyim sukur yemekleri yaptim.
Simdi youtubedan biseyler acip onu izlerken leslie yapcam sıkılmıyorum öyle olunca.
Hadi müsaitsen beraber yapalim kalk kahveni ic gel

Ben de oyleyim sukur yemekleri yaptim.
Simdi youtubedan biseyler acip onu izlerken leslie yapcam sıkılmıyorum öyle olunca.
Hadi müsaitsen beraber yapalim kalk kahveni ic gel
Müsaitim, uzandım az uyuyayım diye oğlum uyandı kahvemi yapıp geliyorum

Benim ufak bi isim cikti markete gidip gelcem ama market uzak sen basla gelince leslieyle devam etcem yürüyüşe
Tamm canım. Ben kahvemi yudumluyorum daha, bir taraftan da bebisimi uyutuyorum.. sonra Allah ne verdiyse Leslie

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…