Evet ya hiç sevmiyorum erkenden kahvaltı yapmayıUyumuş kalmışım 9:30 da kalktım hemen paldır küldür kahvaltımı hazırladım. Erken kahvaltı yapmak hiç zevkli değil
AleykümselamSelâmun Âleyküm
Her günümüz bir öncekinden daha güzel olsun İnşaAllah
Canım çantanda devamlı kuruyemiş bulundurmak zor durumlar için iyi olur sana. Çünkü şekerli şeyler tüketmek insülini aniden yükseltip düşürdüğü için sonrasında daha fena olabilirsin. Bol karbonlu bir gün olmuş ama Kızartma olmasaymış keşke.Günaydın arkadaşlar;
9 Aralık:
Sabah(08.00): Kahvaltı yapamadım. Doğal bir ürün de bulamayınca 1 tane lokum yedim. (Şantiye gezmesinde tansiyonum biraz oynadı)
Öğlen(12.00): 2 küçük biber dolma, 1 kase yoğurt
Ara:1 mandalina, 1 avuç çiğ kuruyemiş
Akşam(18.00):1 tabak karışık kızartma, 1 tabak ıspanak yemeği, 1 kase yoğurt, 2 dilim ekmek
Ara(19.00): 1 nar, 1 orta türk kahvesi, çeyrek elma
Kaçamak(20.00): 2 çatal kızartma (yemezsem uyuyamayacaktım.)
Su:2.6 lt
Yürüyüş:11000 adım
Ben diyete alışana kadar böyle yapacağım. Sonra yine 11-12 ye alırım.Evet ya hiç sevmiyorum erkenden kahvaltı yapmayı
Ama alisiyo gibiyim...
Bende kronik artık kabızlık ibs var zatenKızlar farmasinin form smart çayını alın mutlaka. Kabızlık sorunum zaten yoktu bi de akşamdan beri tuvaletten çıkamadım resmen
Normal form çayları gibi aslında ama güzel bi limon aroması var içmesi zor değil.Bende kronik artık kabızlık ibs var zatençayın içeriği ne aceba
Yeşil çaylı bana yasak hastanelik etti beni içtiğimde yeşil çay mesela ıhlamurunda sade yaprağı o asıl önemli olan tomurcuğuda kötü yapıyo beniNormal form çayları gibi aslında ama güzel bi limon aroması var içmesi zor değil.
Allah allah neden acaba. Bi ilaç falan mı kullanıyorsun etkileşim yapıyor. Çok ilginç geldiYeşil çaylı bana yasak hastanelik etti beni içtiğimde yeşil çay mesela ıhlamurunda sade yaprağı o asıl önemli olan tomurcuğuda kötü yapıyo beniondan sordum içeriğini
Eski yeme rutinime göre baya dikkat ediyorum aslında ama bu düzen 79-72 kilo arası vermeme yardımcı oldu. 72-65 arası hedefe ulaşabilmek için kendimi daha fazla sınırlamalıyım.Bol karbonhidratli bir gün olmus. Afiyet olsun.
Teşekkürler canım. Sen her yazdığında kendimi iyi hissediyorum.Afiyet olsun canim meyve cok fazla olmus. Aksamki kizartmayi söylemiyorum zaten farkindasin . Biber dolmasi ekmek kizartma tamam hepsinden azar azar yiyebilirsin ama ayni günde değil..
Bugün dengele olur mu bozulmadi diyet her sey bitmedi öyle düsünme sakın bide spor yapabilirsen bugün harika olur
Afiyet olsun canim tabi ki zamanla oturcak rayina aliskanliklar kolay birakilmiyoTeşekkürler canım. Sen her yazdığında kendimi iyi hissediyorum.
Ben yemek yapmadığım için kendi öğünümü kendim hazırlamıyorum. Genelde akşam yemeğinde ne varsa yemek sonrası saklama kabına koyup işe getiriyorum.
Şimdilik ne yediğime değil, neyi yemediğime odaklanmam lazım. Dediğin gibi sadece ıspanak yiyip kızartmaya hayır diyebilirdim. Ama sabah yarım, öğlen yarım akşam yemeklerinde 1.5 ekmek tüketen bir ben vardı bir zamanlar :) Yavaş yavaş vücudumu eğitmeye devam edicem :)
Ben de oyleyim sukur yemekleri yaptim.Gün içinde Leslie yapsam.
Akşama da diğer egzersizleri yapsam
10numara olacak benjm içintam heves geliyo ama halim olmuyo
Müsaitim, uzandım az uyuyayım diyeBen de oyleyim sukur yemekleri yaptim.
Simdi youtubedan biseyler acip onu izlerken leslie yapcam sıkılmıyorum öyle olunca.
Hadi müsaitsen beraber yapalim kalkkahveni ic gel
Benim ufak bi isim cikti markete gidip gelcem ama market uzak sen basla gelince leslieyle devam etcem yürüyüşeMüsaitim, uzandım az uyuyayım diyeoğlum uyandı kahvemi yapıp geliyorum
Tamm canım. Ben kahvemi yudumluyorum daha, bir taraftan da bebisimi uyutuyorum.. sonra Allah ne verdiyse LeslieBenim ufak bi isim cikti markete gidip gelcem ama market uzak sen basla gelince leslieyle devam etcem yürüyüşe
Seninkilerin yaşları kaçtı canımTamm canım. Ben kahvemi yudumluyorum daha, bir taraftan da bebisimi uyutuyorum.. sonra Allah ne verdiyse Leslie
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?