Fit ve Mutlu Yaşam

• Konu Sahibi Konu Sahibi Anka
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Tamm canım. Ben kahvemi yudumluyorum daha, bir taraftan da bebisimi uyutuyorum.. sonra Allah ne verdiyse Leslie
Yok yok pardon markete gitmiyorum istediğim bisey geldi saniyodum da gelmemiş bosa gitcektim az daha
Leslieye devamke.
Afiyet olsun o zaman ben kaçıyorum arkamdan gel

Kızlar farmasinin form smart çayını alın mutlaka. Kabızlık sorunum zaten yoktu bi de akşamdan beri tuvaletten çıkamadım resmen
Ilk etapta bana da ayni etkiyi yapmisti cnm. Sevmistim o bakimdan. Ama sonra beni sinir bozucu metabolizmam kahveye de alisti. Simdi hicbir etkisi olmuyor malesef.

Evet, o kadının sesini duyunca enerji geliyo bana
Biz bazen bi ablam var onunla birlikte yapiyoruz. Aralarda walk walk diyorya, ablamda bana diyorki vak vak dedi dur yeni harekete geciyoruz Bayagi eglenerek yaptigimiz bi egzersiz oluyor bende seviyorum sesini haklisin

Zamane çocukları çok fena. Benimki de sürekli bişeyler kırıyor, dolaplara tezgaha tırmanıyor, bezini çıkarıyor, 1 sn gözünü ayırmaya gelmiyor
Benim büyükte canli derslere girmek istemiyor, ödev yapmak istemiyor. Cocugum cok isyankar bu ara. O kdr severdi ki okulu normalde. Simdi kalem silgi görünce hey heyleri geliyor cocugun. Bu sistemle nereye kdr sürdürebiliriz bilmiyorum.

Amin ecmain ..
Evet minik yaramaz, tam bir fırlama ablam beni kudurtup yoldan çıksak diye gözüne bakiyo
Allah bağışlasın cümlemizin evlatlarını Yeğenim var kız 4 yaşında olcak ay sonu 10 çocuğa bedel benim herşeyim aşkım ama Şimdiki çocuklar bi alengirli sendromlu falan

Yok kullanmıyorum ilaç , çaylar birden tansiyonumu düşürüyo kahve bile günde 1 kez
Anladım boş ver o zaman çayları
Biber jelini cok mrk ediyorum. Yarari olursa bana da söyle oni da alayim.
Diyetisyen 10 gün sonra başla dedi spora onu spor yaparken kullanacağım inşallah.
Evet ya çok zorluyor çocukları. Açılsa bi dert açılmasa bi dert nasıl olacak bakalım rabbim feraha çıkarsın inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…