- 7 Ağustos 2016
- 5.789
- 18.830
- 198
Kızım ocakta 5 olacak, oğlum bu ayın 26sinda 1yasina girecek İnşaAllahSeninkilerin yaşları kaçtı canım
Yok yok pardon markete gitmiyorum istediğim bisey geldi saniyodum da gelmemiş bosa gitcektim az dahaTamm canım. Ben kahvemi yudumluyorum daha, bir taraftan da bebisimi uyutuyorum.. sonra Allah ne verdiyse Leslie
Az sonraYok yok pardon markete gitmiyorum istediğim bisey geldi saniyodum da gelmemiş bosa gitcektim az daha
Leslieye devamke.
Afiyet olsun o zaman ben kaçıyorum arkamdan gel
Ilk etapta bana da ayni etkiyi yapmisti cnm. Sevmistim o bakimdan. Ama sonra beni sinir bozucu metabolizmam kahveye de alisti. Simdi hicbir etkisi olmuyor malesef.Kızlar farmasinin form smart çayını alın mutlaka. Kabızlık sorunum zaten yoktu bi de akşamdan beri tuvaletten çıkamadım resmen
Kahve değil canım çayını diyorumIlk etapta bana da ayni etkiyi yapmisti cnm. Sevmistim o bakimdan. Ama sonra beni sinir bozucu metabolizmam kahveye de alisti. Simdi hicbir etkisi olmuyor malesef.
Maşallah allah bağışlasın canım. Küçükmüş biri de senin dahaKızım ocakta 5 olacak, oğlum bu ayın 26sinda 1yasina girecek İnşaAllah
Bi de illaki devamlı kullanmamak lazım. Arada bi ara vermek lazımKahve değil canım çayını diyorum
Baslayana kdr benimde hic enerjim olmuyor. Ama basladiktan sonra gerisi cok rahat geliyor.Gün içinde Leslie yapsam.
Akşama da diğer egzersizleri yapsam
10numara olacak benjm içintam heves geliyo ama halim olmuyo
Amin ecmainMaşallah allah bağışlasın canım. Küçükmüş biri de senin daha
Evet, o kadının sesini duyunca enerji geliyo banaBaslayana kdr benimde hic enerjim olmuyor. Ama basladiktan sonra gerisi cok rahat geliyor.
Kahve alicam demistinya kahve sandim ben. Cay dedigine dikkat etmemisim. Bi de cay deneyeyim öyleyse.Kahve değil canım çayını diyorum
Biz bazen bi ablam var onunla birlikte yapiyoruz. Aralarda walk walk diyorya, ablamda bana diyorki vak vak dedi dur yeni harekete geciyoruzEvet, o kadının sesini duyunca enerji geliyo bana
Hem kahve hem çay hem biber jeli aldımKahve alicam demistinya kahve sandim ben. Cay dedigine dikkat etmemisim. Bi de cay deneyeyim öyleyse.
Zamane çocukları çok fena. Benimki de sürekli bişeyler kırıyor, dolaplara tezgaha tırmanıyor, bezini çıkarıyor, 1 sn gözünü ayırmaya gelmiyorAmin ecmain..
Evet minik yaramaz, tam bir fırlama ablam beni kudurtup yoldan çıksak diye gözüne bakiyo
Yok kullanmıyorum ilaç , çaylar birden tansiyonumu düşürüyo kahve bile günde 1 kezAllah allah neden acaba. Bi ilaç falan mı kullanıyorsun etkileşim yapıyor. Çok ilginç geldi
Biber jelini cok mrk ediyorum. Yarari olursa bana da söyle oni da alayim.Hem kahve hem çay hem biber jeli aldım
Benim büyükte canli derslere girmek istemiyor, ödev yapmak istemiyor. Cocugum cok isyankar bu ara. O kdr severdi ki okulu normalde. Simdi kalem silgi görünce hey heyleri geliyor cocugun. Bu sistemle nereye kdr sürdürebiliriz bilmiyorum.Zamane çocukları çok fena. Benimki de sürekli bişeyler kırıyor, dolaplara tezgaha tırmanıyor, bezini çıkarıyor, 1 sn gözünü ayırmaya gelmiyor
Allah bağışlasın cümlemizin evlatlarınıAmin ecmain..
Evet minik yaramaz, tam bir fırlama ablam beni kudurtup yoldan çıksak diye gözüne bakiyo
Anladım boş ver o zaman çaylarıYok kullanmıyorum ilaç , çaylar birden tansiyonumu düşürüyo kahve bile günde 1 kez
Diyetisyen 10 gün sonra başla dedi spora onu spor yaparken kullanacağım inşallah.Biber jelini cok mrk ediyorum. Yarari olursa bana da söyle oni da alayim.
Evet ya çok zorluyor çocukları. Açılsa bi dert açılmasa bi dert nasıl olacak bakalım rabbim feraha çıkarsın inşallahBenim büyükte canli derslere girmek istemiyor, ödev yapmak istemiyor. Cocugum cok isyankar bu ara. O kdr severdi ki okulu normalde. Simdi kalem silgi görünce hey heyleri geliyor cocugun. Bu sistemle nereye kdr sürdürebiliriz bilmiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?