Fit ve Mutlu Yaşam

• Konu Sahibi Konu Sahibi Anka
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Zamane çocukları çok fena. Benimki de sürekli bişeyler kırıyor, dolaplara tezgaha tırmanıyor, bezini çıkarıyor, 1 sn gözünü ayırmaya gelmiyor
Mesela şuan ablası uyuyo, onun tepesine çıkıp uyandırmaya çalışıyor neyse ki ablası anasına çekmişte top atsan uyanmaz

Selam kızlar bende geldim. Yine yorucu bir gün geçiriyorum. Sabahtan beri hiç bir şey yemedim desem yeri. Saat 13.00 gibi 1 kase çorba 2 kare çikolata yedim akşam balık yicez inşallah

Selam kızlar bende geldim. Yine yorucu bir gün geçiriyorum. Sabahtan beri hiç bir şey yemedim desem yeri. Saat 13.00 gibi 1 kase çorba 2 kare çikolata yedim akşam balık yicez inşallah
Afiyet olsun, bende aksama hamsi yapicaktim ama dün buzluktan cikarmayi unutmusum, tavuga talim

Kolay gelsin cnm. Dikkat et kendine bagisikligin düsmesin.
Afiyet olsun, bende aksama hamsi yapicaktim ama dün buzluktan cikarmayi unutmusum, tavuga talim
Aksama bende tavuk sis yapacagim

Mesajlarınızı okudum hepinize bir maşallah..

ben halsiz ve keyifsizim.sırtımın üstüne yatıyorum nereye otursam. Eve baktıkça daha fazla halim kalmıyor. Akşama yemek yok .hiç iyi değilim
Kalk canım ya başlayınca gerisi geliyor. Halsizim yorgunum diye düşündükçe daha çok halsizleşiyor insan.

Kızlar seviyeleri bıraktım şurda 2 kilo verip 76yı görsem arkası gelecekmiş gibi geliyor ama olmuyor
Verirsin canım niye olmasın ki. O kadar kiloyu nasıl verdin. Arada bi duraklamalar olabilir yeterki durakladım diye bozma. Ufak tefek değişikliklerle devam et. Kabızlık için sinemakiyi toz halinde baharat olarak serpiştirmeyi öneriyor Aidin salih. Onu bi deneyebilirsin. Onun dışında takıldığın konuları yazarsan çözeriz hep beraber umutsuzluk yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…