- 7 Ağustos 2016
- 5.789
- 18.830
- 198
Mesela şuan ablası uyuyo, onun tepesine çıkıp uyandırmaya çalışıyorZamane çocukları çok fena. Benimki de sürekli bişeyler kırıyor, dolaplara tezgaha tırmanıyor, bezini çıkarıyor, 1 sn gözünü ayırmaya gelmiyor
20 dk Leslie yapıldı.. üstüne hunharca ev süpürüldu...Hava süper açtım camı ohhh mis yürüyüşümü yapıyorum hadi kızlar adım yatmak yok
Süper maşallahh20 dk Leslie yapıldı.. üstüne hunharca ev süpürüldu...
Hava süper açtım camı ohhh mis yürüyüşümü yapıyorum hadi kızlar adım yatmak yok
Benim de spor tamam 55 dakika leslie yapildi 10 dk da pilates yaptim mis gibi20 dk Leslie yapıldı.. üstüne hunharca ev süpürüldu...
Afiyet olsun, bende aksama hamsi yapicaktim ama dün buzluktan cikarmayi unutmusum, tavuga talimSelam kızlar bende geldim. Yine yorucu bir gün geçiriyorum. Sabahtan beri hiç bir şey yemedim desem yeri. Saat 13.00 gibi 1 kase çorba 2 kare çikolata yedimakşam balık yicez inşallah
Hayalimdeki aktiviteBen daha tembellik yapıyorum yemek yaptım evi topladım attım kendimi dışarı salıncakta oturuyorum şuan
Neyse şimdi çıkar bari.Afiyet olsun, bende aksama hamsi yapicaktim ama dün buzluktan cikarmayi unutmusum, tavuga talim
Kolay gelsin cnm. Dikkat et kendine bagisikligin düsmesin.Selam kızlar bende geldim. Yine yorucu bir gün geçiriyorum. Sabahtan beri hiç bir şey yemedim desem yeri. Saat 13.00 gibi 1 kase çorba 2 kare çikolata yedimakşam balık yicez inşallah
Aksama bende tavuk sis yapacagimAfiyet olsun, bende aksama hamsi yapicaktim ama dün buzluktan cikarmayi unutmusum, tavuga talim
Kafa dinlemeye bire birHayalimdeki aktivite
Kalk canım ya başlayınca gerisi geliyor. Halsizim yorgunum diye düşündükçe daha çok halsizleşiyor insan.Mesajlarınızı okudum hepinize bir maşallah..
ben halsiz ve keyifsizim.sırtımın üstüne yatıyorum nereye otursam. Eve baktıkça daha fazla halim kalmıyor. Akşama yemek yok .hiç iyi değilim
Dün dünde kaldı artıkSelam kızlar dün hiç giremedim migrenim tuttu şimdi nasıl okuyacağım bu kadar sayfayı
Verirsin canım niye olmasın ki. O kadar kiloyu nasıl verdin. Arada bi duraklamalar olabilir yeterki durakladım diye bozma. Ufak tefek değişikliklerle devam et. Kabızlık için sinemakiyi toz halinde baharat olarak serpiştirmeyi öneriyor Aidin salih. Onu bi deneyebilirsin. Onun dışında takıldığın konuları yazarsan çözeriz hep beraber umutsuzluk yokKızlar seviyeleri bıraktım şurda 2 kilo verip 76yı görsem arkası gelecekmiş gibi geliyor ama olmuyor
Vücudu sasirtmak icin ara ögün mü eklesenKızlar seviyeleri bıraktım şurda 2 kilo verip 76yı görsem arkası gelecekmiş gibi geliyor ama olmuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?