Fit ve Mutlu Yaşam

• Konu Sahibi Konu Sahibi Anka
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Kolay gelsin cnm. Dikkat et kendine bagisikligin düsmesin.

Aksama bende tavuk sis yapacagim
Yok canım bugün iş yerinde çokkötü bir gün geçirdim. Sabah de öğlen canım bişey istemedi. Akşam balık yedim ama. Şimdi menümü yazarım
Mesajlarınızı okudum hepinize bir maşallah..

ben halsiz ve keyifsizim.sırtımın üstüne yatıyorum nereye otursam. Eve baktıkça daha fazla halim kalmıyor. Akşama yemek yok .hiç iyi değilim
Oy kuzum ya neden böyle oluyor ki? Kesin havalardan çokbunaltıyor hepimizi
Akşam oldu ben hala gözümü açamadım birisi gelse de yemek falan yapıverse bulaşıkla dolu mutfağımı da toplasa ne güzel olur
Geliyorum
Patates mi vardı sadece evde
Erken yemişsin sıkıntı olmaz ama acıkmazsın inşallah. Patates yiyince aşırı acıkıyorum ben
Bende patates yiyince aşırı acıkıyorum
Çok geçmiş olsun canım. Dikkat et kendine.
Süpersin işte bunlar bize hedefi getirecek
Bende menü vereyim.

Sabah(11.00)
Kavurmali omlet (2 yumurtadan)
1 dilim ekmek
Biraz peynir

Ögle
2 kare bitter
Sade kahve

Aksam(17.00)
Tavuk sote
Yogurt
1 kase tarhana corbasi
2 kasik pirinc pilavi

Spor
20dk leslie boosted
30dk eliptik
Afiyet oldun canım. Nasıl dinlenip tartıldın mı? Çok merak ediyorum.

İnşAllah canım

Kizlar regl oldum ve inanilmaz tatli krizim var. Simdi elma dilimleyip üzerine kakao serptim onu yiyorum. Bunu da yemeyeydim iyiydi ama baska seylere saldirmaktan iyidir..
Kuzum evde kuru kayısı var mı? Siyah olandan. O acayip kesiyor ya

Kuzum evde kuru kayısı var mı? Siyah olandan. O acayip kesiyor ya
Yok yarin alisverise cikicam hatta toptan kayisi hurma falan biseyler aliyim bulunsun. Gerci onlari da coook seviyorum yemeye baslayinca mokunu cikariyorum da artik kahvenin yaninda bi tane yerim nefsimi körler

Yok cnm yarin yine 24 üm. Tarti olayini bi süre rafa kaldirdim.

Yok yarin alisverise cikicam hatta toptan kayisi hurma falan biseyler aliyim bulunsun. Gerci onlari da coook seviyorum yemeye baslayinca mokunu cikariyorum da artik kahvenin yaninda bi tane yerim nefsimi körler
Ay yok yok abartmazsın merak etme. En azından keyifli bişeyler ye. Madem seviyormuşsun.
Evet o yüzden süt helvası ve kurabiye yaptım
Neeeeee? Anka koş kız
Yok cnm yarin yine 24 üm. Tarti olayini bi süre rafa kaldirdim.
İyi moralini bozma da gerisi önemli değil.
Afiyet olsun o zaman

Ben cuma günü yarim porsiyon tatli yicem tartidan sonra kendime ödül. Acayip canim istiyo bi haftadir bana da yazik
Bende mi ödül versem acaba? Yok yok cuma 6ları görücem ben. Onu bozamam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…