Gece nasıl uyuyacaksınSagol canim sarhos gibiyim valla uyanamadim daha
Sagol madam hanimBol patatesli bir gün. Sabah sıkıntı değil de akşam hemde kızartma olmasaymış keşke.
Güzel canım afiyet olsun
Başlangıcın hayırlı olsun
Güzel canım afiyet olsun
Güzel canım afiyet olsun
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım
Yok canım bugün iş yerinde çokkötü bir gün geçirdim. Sabah de öğlen canım bişey istemedi. Akşam balık yedim ama. Şimdi menümü yazarımKolay gelsin cnm. Dikkat et kendine bagisikligin düsmesin.
Aksama bende tavuk sis yapacagim
Oy kuzum ya neden böyle oluyor ki? Kesin havalardan çokbunaltıyor hepimiziMesajlarınızı okudum hepinize bir maşallah..
ben halsiz ve keyifsizim.sırtımın üstüne yatıyorum nereye otursam. Eve baktıkça daha fazla halim kalmıyor. Akşama yemek yok .hiç iyi değilim
GeliyorumAkşam oldu ben hala gözümü açamadım birisi gelse de yemek falan yapıversebulaşıkla dolu mutfağımı da toplasa ne güzel olur
Bende patates yiyince aşırı acıkıyorumPatates mi vardı sadece evde
Erken yemişsin sıkıntı olmaz ama acıkmazsın inşallah. Patates yiyince aşırı acıkıyorum ben
Çok geçmiş olsun canım. Dikkat et kendine.Selam kızlar
Hastaydım gelemedim kusura bakmayın
bugün menüm
Uyanınca 1 bardak limonlu su
kahvaltı 09:00
Çavdar tost ekmeğine yapılmış beyaz peynir domatesli tost
1 fincan çay
Yarım Demet maydonoz
ara 12;00
1 fincan Türk kahvesi
öğle 14:00
Pırasa yemeği
1 kase yoğurt
akşam 17:30
1 dilim ızgara tavuk
1 tabak yağsız limonlu salata
1 bardak ayran
Şimdiye kadar 2 litre kadar su
30 dk yürüyüş
SüpersinAfiyet olsun kızlarbugün kardeşim bendeydi kek yapmış getirmiş sen yemiyomusun dedi yok dedim dolapdan cola doldurdu sen içmiyomusun dedi ben yok dedim Alla Alla noldu sana hastamısın diyo :))) yoo ben kendime bi hedef koydum ve o hedefe giden yolda ne gerekiyosa onu yapmıcam ne yapmamam gerekse elimden geldiğince yapmıcam dedim ..!!! İnsan diyetle demekki kendinide nefsinide terbiye ediyo ..
Afiyet oldun canım. Nasıl dinlenip tartıldın mı? Çok merak ediyorum.Bende menü vereyim.
Sabah(11.00)
Kavurmali omlet (2 yumurtadan)
1 dilim ekmek
Biraz peynir
Ögle
2 kare bitter
Sade kahve
Aksam(17.00)
Tavuk sote
Yogurt
1 kase tarhana corbasi
2 kasik pirinc pilavi
Spor
20dk leslie boosted
30dk eliptik
İnşAllah canımYok canım bugün iş yerinde çokkötü bir gün geçirdim. Sabah de öğlen canım bişey istemedi. Akşam balık yedim ama. Şimdi menümü yazarım
Oy kuzum ya neden böyle oluyor ki? Kesin havalardan çokbunaltıyor hepimizi
Geliyorum
Bende patates yiyince aşırı acıkıyorum
Çok geçmiş olsun canım. Dikkat et kendine.
Süpersinişte bunlar bize hedefi getirecek
Afiyet oldun canım. Nasıl dinlenip tartıldın mı? Çok merak ediyorum.
Afiyet olsunMenüm
8.00
1 bardak su
13.00
1 kase mercimek çorbası
2 kare çikolata
15.30
1 filtre kahve
Az kuruyemiş
18.00
1 fırında levrek
Salata
Fırında kaşarlı mantar
2 lt su
Spor yok
Hicbi fikrim yokGece nasıl uyuyacaksın
Kuzum evde kuru kayısı var mı? Siyah olandan. O acayip kesiyor yaKizlar regl oldum ve inanilmaz tatli krizim var. Simdi elma dilimleyip üzerine kakao serptim onu yiyorum. Bunu da yemeyeydim iyiydi ama baska seylere saldirmaktan iyidir..
Yok yarin alisverise cikicam hatta toptan kayisi hurma falan biseyler aliyim bulunsun. Gerci onlari da coook seviyorum yemeye baslayinca mokunu cikariyorum daKuzum evde kuru kayısı var mı? Siyah olandan. O acayip kesiyor ya
Evet o yüzden süt helvası ve kurabiye yaptımKızlar yarın perşembe. Hatırlatayım dedim
Esine ve cocuklarina dimiEvet o yüzden süt helvası ve kurabiye yaptım
Yok cnm yarin yine 24 üm. Tarti olayini bi süre rafa kaldirdim.Yok canım bugün iş yerinde çokkötü bir gün geçirdim. Sabah de öğlen canım bişey istemedi. Akşam balık yedim ama. Şimdi menümü yazarım
Oy kuzum ya neden böyle oluyor ki? Kesin havalardan çokbunaltıyor hepimizi
Geliyorum
Bende patates yiyince aşırı acıkıyorum
Çok geçmiş olsun canım. Dikkat et kendine.
Süpersinişte bunlar bize hedefi getirecek
Afiyet oldun canım. Nasıl dinlenip tartıldın mı? Çok merak ediyorum.
Afiyet olsun o zamanBen kendimde yicem
Ben kendimde yicemEsine ve cocuklarina dimi
Ye ye hakkettinAfiyet olsun o zaman
Ben cuma günü yarim porsiyon tatli yicem tartidan sonra kendime ödül. Acayip canim istiyo bi haftadir bana da yazik
İste bene böyle diyet arkadaslari lazimBen kendimde yicem
Ye ye hakkettin
Ay yok yok abartmazsın merak etme. En azından keyifli bişeyler ye. Madem seviyormuşsun.Yok yarin alisverise cikicam hatta toptan kayisi hurma falan biseyler aliyim bulunsun. Gerci onlari da coook seviyorum yemeye baslayinca mokunu cikariyorum daartik kahvenin yaninda bi tane yerim nefsimi körler
Neeeeee?Evet o yüzden süt helvası ve kurabiye yaptım
İyi moralini bozma da gerisi önemli değil.Yok cnm yarin yine 24 üm. Tarti olayini bi süre rafa kaldirdim.
Bende mi ödül versem acaba? Yok yok cuma 6ları görücem ben. Onu bozamamAfiyet olsun o zaman
Ben cuma günü yarim porsiyon tatli yicem tartidan sonra kendime ödül. Acayip canim istiyo bi haftadir bana da yazik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?