Fit ve Mutlu Yaşam

• Konu Sahibi Konu Sahibi Anka
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ben ödülü cumadan sonra vercem zaten yani sen 6lari görmüs oluyosun. Görürsen ver yani ona engel değil

Burdayim da bugün tuhafım ya reglden dolayi hormonlar oynadi tabi ruh halim iyi değil. Yarini da bi sag salim atlatsam.
Ya benim de bazı aylar felaket oluyor. Ama bu ay hiç bişey hissetmedim. 11 gündür diyetimi hiç bozmadım nerdeyse. Ve şu an reglimin 5. Günü. Çok kritik zamanda diyete başlamışım aslında. Ama maşallah bişeyim yok. Bu ay artık bozmak yok. Yılbaşında 67im

Kizlar regl oldum ve inanilmaz tatli krizim var. Simdi elma dilimleyip üzerine kakao serptim onu yiyorum. Bunu da yemeyeydim iyiydi ama baska seylere saldirmaktan iyidir..
Benimde 4 gün var başladı baş ağrılarım tatlı istekleri bende kuru incir yedim bitane

Bende plank hareketleri yaptim, tam yapamadim daha doğrusu, kaslarim aşırı ağrıyo.
2 set halinde mekik
Köprü hareketi
Yerde bisiklet cevirme
Bir sürü hareket yaptım..
Plank saniyesi arttığı iicn belimi aşırı zorluyo.
Yarın dinlenip sadece Leslie yapicam İnşaAllah...

Siyah olanın adı gün kurusu
Biliyorum ben. Günkurusu deyince Herkes karıştırıyor. Bende öyle söylüyorum artık
Bebek benim burnuma kafa attı resmen başıma ağrı girdi
Yaaa çok acır o ya. Tühhh bebiş nasıl peki?
Oooo süper baya spor yapılmış. Dikkat et yorma kendini.

Menüm
8.00
1 bardak su

13.00
1 kase mercimek çorbası
2 kare çikolata

15.30
1 filtre kahve
Az kuruyemiş

18.00
1 fırında levrek
Salata
Fırında kaşarlı mantar

2 lt su
Spor yok

Menün güzel canım afiyet olsun ama paketli ürün yerine kahvenin yanına kuru kayısı hurma kuruyemiş vb tüketsen daha iyi olur

CKbeautyandsheer tatil diye mi girmedin bu gün hiç gelmemişsin
Canikolar günaydın,

Evet evden çalışmadaydım, bu sebeple giremedim kaç gündür.

Yalnız bu hafta felaket şekilde geçirdim. sadece abur cuburla beslendim bile diyebilirim.

bugün iş başı yaptım, ve bugün kahvaltımla başladım yine.
bu akşam şu jillian'ın level 1'i ile başlayacağım spora.
Yapabilirsem ayrıca yürürüm de koşu bandımda.

ama sıkı bir disipline girmem lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…