- 22 Temmuz 2019
- 11.511
- 51.855
- 598
Ben ödülü cumadan sonra vercem zaten yani sen 6lari görmüs oluyosun. Görürsen ver yani ona engel değilAy yok yok abartmazsın merak etme. En azından keyifli bişeyler ye. Madem seviyormuşsun.
Neeeeee?Anka koş kız
İyi moralini bozma da gerisi önemli değil.
Bende mi ödül versem acaba? Yok yok cuma 6ları görücem ben. Onu bozamam
Anka kendine baksın ikindin poğaça yedi
Yok bacım yoooookkkk o 67 gelecek burayaBen ödülü cumadan sonra vercem zaten yani sen 6lari görmüs oluyosun. Görürsen ver yani ona engel değil
Noldu yine? Kim naptı?Anka kendine baksın ikindin poğaça yediinsanları takmamayı öğrenemedim bi türlü
Burdayim da bugün tuhafım ya reglden dolayi hormonlar oynadi tabi ruh halim iyi değil. Yarini da bi sag salim atlatsam.Kızlar nerdesiniz bu sessizlik hiç hoşuma gitmedi
Ya benim de bazı aylar felaket oluyor. Ama bu ay hiç bişey hissetmedim. 11 gündür diyetimi hiç bozmadım nerdeyse. Ve şu an reglimin 5. Günü. Çok kritik zamanda diyete başlamışım aslında. Ama maşallah bişeyim yok. Bu ay artık bozmak yok. Yılbaşında 67imBurdayim da bugün tuhafım ya reglden dolayi hormonlar oynadi tabi ruh halim iyi değil. Yarini da bi sag salim atlatsam.
Benimde 4 gün var başladı baş ağrılarım tatlı istekleri bende kuru incir yedim bitaneKizlar regl oldum ve inanilmaz tatli krizim var. Simdi elma dilimleyip üzerine kakao serptim onu yiyorum. Bunu da yemeyeydim iyiydi ama baska seylere saldirmaktan iyidir..
Siyah olanın adı gün kurusuKuzum evde kuru kayısı var mı? Siyah olandan. O acayip kesiyor ya
Benim olmazsa olmazlarımYok yarin alisverise cikicam hatta toptan kayisi hurma falan biseyler aliyim bulunsun. Gerci onlari da coook seviyorum yemeye baslayinca mokunu cikariyorum daartik kahvenin yaninda bi tane yerim nefsimi körler
Bende ekleri çok özledimİste bene böyle diyet arkadaslari lazim
Bebek benim burnuma kafa attı resmen başıma ağrı girdiKızlar nerdesiniz bu sessizlik hiç hoşuma gitmedi
Çok severim patatesi bi daha dikkat ederim akşamaBol patatesli bir gün. Sabah sıkıntı değil de akşam hemde kızartma olmasaymış keşke.
Biliyorum ben. Günkurusu deyince Herkes karıştırıyor. Bende öyle söylüyorum artıkSiyah olanın adı gün kurusu
Yaaa çok acır o ya. Tühhh bebiş nasıl peki?Bebek benim burnuma kafa attı resmen başıma ağrı girdi
Oooo süper baya spor yapılmış. Dikkat et yorma kendini.Bende plank hareketleri yaptim, tam yapamadim daha doğrusu, kaslarim aşırı ağrıyo.
2 set halinde mekik
Köprü hareketi
Yerde bisiklet cevirme
Bir sürü hareket yaptım..
Plank saniyesi arttığı iicn belimi aşırı zorluyo.
Yarın dinlenip sadece Leslie yapicam İnşaAllah...
Aynen baya acıdı.Yaaa çok acır o ya. Tühhh bebiş nasıl peki?
Menüm
8.00
1 bardak su
13.00
1 kase mercimek çorbası
2 kare çikolata
15.30
1 filtre kahve
Az kuruyemiş
18.00
1 fırında levrek
Salata
Fırında kaşarlı mantar
2 lt su
Spor yok
Menün güzel canım afiyet olsun ama paketli ürün yerine kahvenin yanına kuru kayısı hurma kuruyemiş vb tüketsen daha iyi olurMenüm
10.30
2 d çavdar ekmeği arasına acuka+yumurta beyazıyla sandviç
Salatalık tere
1 d peynir
13.00
1 sb sütlü kahve
4 tane altınbaşak light (80 kalori)
17.30
8-10 kaşık kadar taze fasulye
1 kase yoğurt
1 d çavdar ekmeği
Taze soğan
Su 1 şimdilik
Spor ah ahh
Canikolar günaydın,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?