Maşallah20dk Leslie
10dk can çin çon var ya o şeker kız karın çalıştım.
50de ip atladim..
Akşama
Mekik falan çekerim İnşaAllah..
Ben 21 dk leslie yapabildim bayilcak gibi oldum gözüm karardi biraktim20dk Leslie
50de ip atladim..
Akşama
İyi yapmışsin canım..Ben 21 dk leslie yapabildim bayilcak gibi oldum gözüm karardi biraktim
Olmazsa aksam yemeginden sonra denerim pilates egzersizleri yapmayı. İlk günüm bugün ondan elim kolum kalkmiyoİyi yapmışsin canım..
Valla ben regl olduğumda adım atmaya üşeniyorum
Baksan aslında otururken bile hareketler var..
Bugün bende spor duş sonrası kahve içtim çarpıntı ve bayılıcam gibi oldumBen 21 dk leslie yapabildim bayilcak gibi oldum gözüm karardi biraktim
Gecmis olsun aman dikkat et canım içmeBugün bende spor duş sonrası kahve içtim çarpıntı ve bayılıcam gibi oldumbi süre kahvede içmicem
Yaptığın Leslie de yeter bence.. hiç yoktan iyidir..Olmazsa aksam yemeginden sonra denerim pilates egzersizleri yapmayı. İlk günüm bugün ondan elim kolum kalkmiyo
Geçmiş olsun canımBugün bende spor duş sonrası kahve içtim çarpıntı ve bayılıcam gibi oldumbi süre kahvede içmicem
Teşekkür ederimGecmis olsun aman dikkat et canım içme
Teşekkür ederimGeçmiş olsun canım
Eve geldim cnm. Karnim falan cok agridi nöbete devam edemedim.Regl zamanlarındaki tartı moralini bozmasın. Bende regl olduğum zamanları fırsat bilirim. Çünkü regl dönemini dikkat ederek geçirirsem regl bitince aniden 1-2 kilo gidiyor. Çok mutlu oluyorum.
Diyetisyen ne diyorsa öyle olsun boşver. Sen canını sıkma. Çocuklar nasıl?
fantastikaaa hastanede kötü olur ya. Bi majzk iç istersen.
Sıkıldı çocuklar da evde valla sakinlerler inşallah bi an önceYaaa bu çocuklar fena. Benimkiler de ıslak mendil ve tabletin canına okuyorlar
Maşallah20dk Leslie
50de ip atladim..
Akşama
Regl oldun mu olacak mısın anlamadım ben canım. Bırak yat niye zorluyorsun kendini. Zaten regl zamanı iki kat enerji harcıyor vücut.Ben 21 dk leslie yapabildim bayilcak gibi oldum gözüm karardi biraktim
Ayy çok geçmiş olsun noldu ya herkeseBugün bende spor duş sonrası kahve içtim çarpıntı ve bayılıcam gibi oldumbi süre kahvede içmicem
Çok geçmiş olsun canım yaEve geldim cnm. Karnim falan cok agridi nöbete devam edemedim.
Sagolasin canim ❤Yaptığın Leslie de yeter bence.. hiç yoktan iyidir..
Dinlen bugün
Oldum canim dün aksam. İstesem de yapamadim zaten enerjim bitikRegl oldun mu olacak mısın anlamadım ben canım. Bırak yat niye zorluyorsun kendini. Zaten regl zamanı iki kat enerji harcıyor vücut
Teşekkür ederim çokSıkıldı çocuklar da evde valla sakinlerler inşallah bi an önce
Maşallah
Çan çin çonu merak ettim
Regl oldun mu olacak mısın anlamadım ben canım. Bırak yat niye zorluyorsun kendini. Zaten regl zamanı iki kat enerji harcıyor vücut.
Ayy çok geçmiş olsun noldu ya herkeseiçme tabii dokunuyorsa. Kafeinsiz kahveler varmış illa içecek bişeyler arıyorsan onları deneyebilirsin. Aramıyorsan boş ver su iç en güzeli zaten.
Çok geçmiş olsun canım yabenim de bu ay çok ağrılı oldu ilk defa çok zor gerçekten
Sabah niye yumurta vs. yok. Yoksa peyniri çoğaltabilirdin. Araya bir meyve koyabilirsin diyeceğim ama ara öğün acıktırıyor seni sanırımz akşam yemeğine koy olmazsa. Akşam da çok az. Yanına ceviz, ekmek ekleyebilirsin yok hiç beğenmedim yaSabah 11:00
1 dilim kaşar
2 dilim çok tahıllı ekmek
5 zeytin
Salatalık
akşam 18:00
1 kabağı tuzladım az yağladım fırınladım
1 sb yoğurtla yedim
2 bardak su devamı gelecek inşallah
Birtane kız var ya cekikgillerden ,sporun adını unuttumSıkıldı çocuklar da evde valla sakinlerler inşallah bi an önce
Maşallah
Çan çin çonu merak ettim
Regl oldun mu olacak mısın anlamadım ben canım. Bırak yat niye zorluyorsun kendini. Zaten regl zamanı iki kat enerji harcıyor vücut.
Ayy çok geçmiş olsun noldu ya herkeseiçme tabii dokunuyorsa. Kafeinsiz kahveler varmış illa içecek bişeyler arıyorsan onları deneyebilirsin. Aramıyorsan boş ver su iç en güzeli zaten.
Çok geçmiş olsun canım yabenim de bu ay çok ağrılı oldu ilk defa çok zor gerçekten
Afiyet olsunSabah 11:00
1 dilim kaşar
2 dilim çok tahıllı ekmek
5 zeytin
Salatalık
akşam 18:00
1 kabağı tuzladım az yağladım fırınladım
1 sb yoğurtla yedim
2 bardak su devamı gelecek inşallah
hepsinde haklısın.Sabah niye yumurta vs. yok. Yoksa peyniri çoğaltabilirdin. Araya bir meyve koyabilirsin diyeceğim ama ara öğün acıktırıyor seni sanırımz akşam yemeğine koy olmazsa. Akşam da çok az. Yanına ceviz, ekmek ekleyebilirsin yok hiç beğenmedim ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?