Yarın daha güzel olsun o zaman canımhepsinde haklısın.
Psikolojim yerlerde..
diyette olmasaydım güzel kalorili bir kahvaltı ,kek börek kısır yapar abur cubur atıştırır dururdum sıkıntım geçsin diye..
ama çözüm değil biliyorum ,
bi de perşembe diye boğazımı tuttum.
bugünlük böyle oldu canım.
İnşallah tartıda bir eksi görürsem olacak inşallah canımYarın daha güzel olsun o zaman canım
Muz ceviz yiyebilirsin. Dopamin yükseltir hem.
ChloeBirtane kız var ya cekikgillerden ,sporun adını unuttum
Ben de brazdan cay iccem sicak sicak iyi gelirŞu an kiraz sapı çayı içiyorum
Bence de cok şeker canımHeh evet yaçok tatlı değil mi ama
Umarım japondur.Bence de cok şeker canım
Selam kızlar
Yarını iple çekiyorum bakalım ne olacak
Tansiyonun mu düştü canm? Suyu az mı içiyosn son günlerde?Ben 21 dk leslie yapabildim bayilcak gibi oldum gözüm karardi biraktim
Sevgili Psikolojik Deliİyi yapmışsin canım..
Valla ben regl olduğumda adım atmaya üşeniyorum
Baksan aslında otururken bile hareketler var..
Aaa çok geçmiş olsun canım. Benimde ağrılı oluyor ya.Eve geldim cnm. Karnim falan cok agridi nöbete devam edemedim.
Ya hemde ne sıkılmakSıkıldı çocuklar da evde valla sakinlerler inşallah bi an önce
Maşallah
Çan çin çonu merak ettim
Regl oldun mu olacak mısın anlamadım ben canım. Bırak yat niye zorluyorsun kendini. Zaten regl zamanı iki kat enerji harcıyor vücut.
Ayy çok geçmiş olsun noldu ya herkeseiçme tabii dokunuyorsa. Kafeinsiz kahveler varmış illa içecek bişeyler arıyorsan onları deneyebilirsin. Aramıyorsan boş ver su iç en güzeli zaten.
Çok geçmiş olsun canım yabenim de bu ay çok ağrılı oldu ilk defa çok zor gerçekten
Geçmiş olsun. Afiyet olsun menünü çok beğendimSabah bir bardak su
11:30 kahvaltı kaşar peynirli bir yumurta omlet ,domates,salatalık, tarım portakal
14:30 türk kahve 2 kuru kayısı ve incir
17:30 bir kase yayla çorba , ızgara kanat ,köz domates, kırmızı ve yeşil biber az ekmek
su , yürüyüş
regl dönemi yaklaşırken ve o dönem vücut dengen çok bozuluyo bu uzun süredir böyle alışamadım bi türlü ama direniyorumKemik ağrıları , gaz , şişkinlik, halsizlik , migren tipi baş ağrıları , bazen çarpıntı, kötü bi ruh hali ... olsan bitürlü ,olmasan bitürlü
Tam bir perşembe menüsü olmuşSabah 11:00
1 dilim kaşar
2 dilim çok tahıllı ekmek
5 zeytin
Salatalık
akşam 18:00
1 kabağı tuzladım az yağladım fırınladım
1 sb yoğurtla yedim
2 bardak su devamı gelecek inşallah
Ohh afiyet olsunKahvaltı
Ortaya karışık kahvaltı yaptım... Allah ne verdiyse yemedim tabi
Ara öğün
1tane mandalina
Sonra
Yeşil Çay yanında iki tane kurabiye
Akşam
1kepce çorba
İki kaşık sebzeli bulgur
1kasik yoğurt
Salata..
Su 1.bucuk litre..
Cay
Yeşil Çay
Soda
Ve kapanış olur ..
Artık wc de sabahlarım
Kuzum fasulye de şişirir haberin olsun. Fasulye yiceksen pazartesi salı falan ye. Yarın hem regl hem fasulyeden dolayı fazla çıkabilirsin üzülme10 Aralik Menüm
Sabah 10.30 haşlanmis 1 patatesten soganlı kavurma 1 dilim ekmek peynir domates
Ara 14.00 türk kahvesi+ 2 kare cikolata
Ara 16.00 1 bardak kefir
Akşam 17.50 3 kasik kuru fasulye 3 kasik sade bulgur pilavi 1 bardak ayran biber tursusu
Su; 1 litre (yatana kadar artar)
Spor; 21 dakika leslie 5 mil
Noldu
Çok teşekkür ederimAaa çok geçmiş olsun canım. Benimde ağrılı oluyor ya.
Ya hemde ne sıkılmak2 ıslak mendili (60lı) paketinden çıkarıp çıkarıp atmışlar
Geçmiş olsun. Afiyet olsun menünü çok beğendim
Tam bir perşembe menüsü olmuş
Ohh afiyet olsun
Kuzum fasulye de şişirir haberin olsun. Fasulye yiceksen pazartesi salı falan ye. Yarın hem regl hem fasulyeden dolayı fazla çıkabilirsin üzülme
Noldu
Regl donemimdeyim canim bu sefer biraz agir geciriyorum nedenseTansiyonun mu düştü canm? Suyu az mı içiyosn son günlerde?
Tüh ya yemek o var diye onu yedimKuzum fasulye de şişirir haberin olsun. Fasulye yiceksen pazartesi salı falan ye. Yarın hem regl hem fasulyeden dolayı fazla çıkabilirsin üzülme
Gitmiyor git miyorrr git mi yor rrrrrAaa çok geçmiş olsun canım. Benimde ağrılı oluyor ya.
Ya hemde ne sıkılmak2 ıslak mendili (60lı) paketinden çıkarıp çıkarıp atmışlar
Geçmiş olsun. Afiyet olsun menünü çok beğendim
Tam bir perşembe menüsü olmuş
Ohh afiyet olsun
Kuzum fasulye de şişirir haberin olsun. Fasulye yiceksen pazartesi salı falan ye. Yarın hem regl hem fasulyeden dolayı fazla çıkabilirsin üzülme
Noldu
Ne git mi yorr kizGitmiyor git miyorrr git mi yor rrrrr
Tabiki insanı o rahatlatıyor zaten. Sen hiç bozma. Regl bitince direk 1-2 kilo gidecekRegl donemimdeyim canim bu sefer biraz agir geciriyorum nedense
Tüh ya yemek o var diye onu yediminsallah fazla çıkmam gerci ciksam da ödem olduğunu biliyorum sonucta kacamak yapmadim sporlarimi yaptim
Gider gi der gi derGitmiyor git miyorrr git mi yor rrrrr
Kiloları galibaNe git mi yorr kiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?