Fit ve Mutlu Yaşam

• Konu Sahibi Konu Sahibi Anka
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Yaparsın Enerjik halimizde zaten yapıyoruz sporu önemli olan böyleyken totomuzu kaldırmak o yüzden orta derecede olsun yap sporunu canım sen sabah sabah neden hatırlattın şimdi ekleri
Ben hatirlatmadim kiz sen hep yerdim diyince ben de sana katiliyorum dedim sadece
Ve evet sporumu yapicam regl döneminde spor cok iyi geliyo zaten agrilarima. Birazdan yaparim bi gozum karardi fena oldum da yeni yeni kendime geliyorum. Bozmucam bugün de. Yarin tarti var umarim siskinligimden fazla çıkmam cunku kacamak yapmadim bu hafta
Hemen olumlayalim inaniyorum ben zayifim belim günden güne inceliyor eksideyim haftanin emeğinin karsiligini aldim

Anka cığım, ben neden bozulduğunu anladığım gün NİRVANA'YA ulaştım demektir.

Bilmiyorum canım. hiçbir fikrim yok.
Canim ne yaptin sen pil durumu ne oldu mesajlarin arasinda kacirmis olabilirim

Bırakma lütfen tamam biraz kacirmissin bikac gündür ama oldu bitti simdi dengeleme zamani. Yasam bicimi haline getirmemiz lazim hayatımız boyunca fazla kacircagimiz günler olcak idare etmeyi ögrencez cunku insaniz

Migrostan aldım. tartıldım.69 küsur bişeydim.
Ama öteki pillerim de geldi :)

Evet o sebeple bugün spor da yapayım.
başlayayım tekrar ve tekrar.

Anka cığım, ben neden bozulduğunu anladığım gün NİRVANA'YA ulaştım demektir.

Bilmiyorum canım. hiçbir fikrim yok.
Yani bi sorun mu yaşadın, hasta mı oldun, yüksek bekliyordun tartıda da beklediğinden düşük gelince rahatlık mı geldi, çocuk mu uyumadı, eşinle mi tartıştın. Bla bla bla

hiç bir şey yokken amann ben vazgeçtim mi dedin

Migrostan aldım. tartıldım.69 küsur bişeydim.
Ama öteki pillerim de geldi :)

Evet o sebeple bugün spor da yapayım.
başlayayım tekrar ve tekrar.
İdeal kilon kac peki 69 senin icin iyi mi kötü mü?
Yap tabi yap spor candır ben de simdi kahvemi içtim gidip yapcam halim yok karnim agriyo ama bırakamam iyi gelir hem üstüne de sıcak bi duş

Harikasın süper yapıyorsun

valla az çıkınca olmuş olabilir. eşle çocukla ilgili sorun da yok çok şükür.

İdeal kilon kac peki 69 senin icin iyi mi kötü mü?
Yap tabi yap spor candır ben de simdi kahvemi içtim gidip yapcam halim yok karnim agriyo ama bırakamam iyi gelir hem üstüne de sıcak bi duş
69 73'e göre iyi diyebilirim ancak.
kendim için kabul edebileceğim rakam 62 ile başlıyor ve 58'e kadar düşüyor.
onun dışında bir rakamı kabul edemiyorum.

Sabah
1 dilim tam buğdaydan peynirli sandviç.

ara
kahve

öğle
fırında tavuk
salata
2 kaşık yoğurt
2 parça haşlanmış brokoli
2 kaşık da mercimek çorba

akşam (henüz menüyü kararlaştıramadım)
dolapta maş fasulyesi yemeğim var.
yoğurt
turp salatası

şeklinde olabilir belki.

Su şu ana kadar 1 lt bitti.

Teşekkürler

Ben de normalde öyleydim de reglden dolayi inanilmaz siskinlik var insallah yarin moralimi bozmaz.
Regl zamanlarındaki tartı moralini bozmasın. Bende regl olduğum zamanları fırsat bilirim. Çünkü regl dönemini dikkat ederek geçirirsem regl bitince aniden 1-2 kilo gidiyor. Çok mutlu oluyorum.
Bana 10 gün tartılmak yasak. Sadece diyetisyenin tartı günlerinde tartılacağım. Resmen 69 beklerken şimdi 75-74 gelirim inşallah diyorum ya yuh bana
Diyetisyen ne diyorsa öyle olsun boşver. Sen canını sıkma. Çocuklar nasıl?
fantastikaaa hastanede kötü olur ya. Bi majzk iç istersen.

afiyet olsun canım

Afiyet olsun

Valla kavga edip duruyorlar noldu bilmem bi tuhaflık var ama geçer inşallah. Uyuttum zorla ben de yanlarına yattım ben dalmadan uyandılar
Yaaa bu çocuklar fena. Benimkiler de ıslak mendil ve tabletin canına okuyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…