Çok teşekkür ederim bitanem benimHarika maşallah canım
Aman dikkat et canım bugün biraz dinlenseydin yorma kendine
Geçmiş olsun canım aman dikkatkahve çarpıntısı fena olur dikkat et canım benim
Çok çok Geçmiş olsun canım
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım sadece birazcık az olmuş onu telafi edersin sonra
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım çok güzel
Çok güzel görünüyorlarafiyet olsun canım
Harika afiyet olsun canım
Harikasın canım
Canim regl dönemimdeyim siskin hissediyorum ama sabah karar vereyim duruma göre olur mu belki iyi hissedersem tartilirimsuukaa
Psikolojik Deliii
@madamhd
@sudem34
@fantastikaaa
MuMu85
@mirjam
@black cat
@gulenyuzumsunsen
minikkkkkkk
@CKbeautyandsheer
Saricivcivcikcik
@Poni Bon
@Leylayaman16
@Eda0909090909
@emxeren
Yarın kilo bildirimi yapalım lütfen kızlar. Ona göre devam edeceklerle 1. sayfada tablo oluşturacağım. Tartılırsam motivasyonum düşecek diyen varsa da bildirsin tartılmak mecburi değil.
Gi de ceeekkk
Ya tartıl gitsin boşver. Haftaya bir anda 2 kilo gidince hava atarsınCanim regl dönemimdeyim siskin hissediyorum ama sabah karar vereyim duruma göre olur mu belki iyi hissedersem tartilirim
Aynı durumdayız, benim de çok az kaldı ama ciddi manada sıkıldım ama bırakmakta istemiyorum.. ağır gidiyor ama hızlı bir şekilde geri alıyoruzBende de durum aynı aslında2 senedir hep bi diyet modundayım genele bakarsak 96 ile başladım şuan 70lerde debeleniyorum. Arada bıkıp bırakıyorum bi bakıyorum hoop gelmiş 5-6 kilo soluğu burda alıyorum. Ama şuan aynada kendime bakınca mutlu olabiliyorum ve bir daha o kadar kilolu olmak istemiyorum. Hadi madam az kaldı sık dişini in 65e artık diyorum bi gazlıyorum kendimi sonra bi yeme modu geliyo ki off off off insanız işte duygu durumumuz devamlı değişiyor. Ama artık hedefe geliyim istiyorum şu aralar itme kakma gidiyorum işte
Hoppp noluyorÇok teşekkür ederim bitanem benim
Ne gibiHoppp noluyor
Bitanem mitanem kıskanıyoruz burdaNe gibi
Öyle şeker yazmışki bana canım benim diye şimdi bende karşılığını vermezsem büyük kabalık olurduBitanem mitanem kıskanıyoruz burda
Bitanem mitanem kıskanıyoruz burda
Biz çıkalım siz rahat rahat konuşun.Öyle şeker yazmışki bana canım benim diye şimdi bende karşılığını vermezsem büyük kabalık olurduAma sende benim aşkımsın
Hepimiz aileyiz canikomBiz çıkalım siz rahat rahat konuşun.noluyor yahu aile var burda
MantikliYa tartıl gitsin boşver. Haftaya bir anda 2 kilo gidince hava atarsın
Olur olur hava atarsın. Benim yarın ödemimin baya inmiş olması lazım. Bakalım be olacak.Mantiklitamam tartiliyim bakalim insallah dedigin gibi olur
Yanlislikla cevaplaya bastimAz yemişsin kendine eziyet
Bence mükemmel menü tertemizYanlislikla cevaplaya bastim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?