- 13 Aralık 2014
- 4.195
- 17.392
- 258
Iyiyim evdeyim bugün ve yarin. Esim yarin göreve gidiyor yineŞükür canım. Şimdi nasılsın?
Ay öyle miymiş daha regl i bitiremedim. 10 gün sürüyor ya.Anka sen en dogru tarti regl bitiminden sonraki 3. Günde alinan tarti olur mu demistin? Yoksa cümleyi yanlis mi yorumlamisim? Aklimda öyle kalmista...
İyi canım bol bol dinlen. Eşin de hızlıca sağlıkla gitsin gelsin inşallahIyiyim evdeyim bugün ve yarin. Esim yarin göreve gidiyor yine10 gün evde olamayacak malesef...
Ooo 6 lara ramak kalmis cnm. Cok heyecanli. Tartida 6 lari görmek cok güzel bir duygu olacaktir. Emekleriminizin karsiligini almak ne kdr güzel.Geçen hafta 71.4
Bu hafta 70.9
Fark 0.5
Yüzde 0.70
Ödemim hala geçmemiş bence yarın belli olur.
Yanlis mi hatirliyorm bilmiyorum cnm ama sanki öyle bi konusma gecmisti aramizda. 10 gün ne ama bebisimya. Benimki 4. Gün bitiyor. Ona bile katlanmak zor geliyor bana.Ay öyle miymiş daha regl i bitiremedim. 10 gün sürüyor ya.
İyi canım bol bol dinlen. Eşin de hızlıca sağlıkla gitsin gelsin inşallah
Ödem gecmemis hali bile iyi bence canim tebrikler 6 lara az kaldi hadi bakalimGeçen hafta 71.4
Bu hafta 70.9
Fark 0.5
Yüzde 0.70
VaaaavvvvvGünaydın herkese
geçen hafta 82,90
Bugün 81,30
Fark 1,600
Bravo cnm. Ins yakinda 7 leri görüceksin.Günaydın herkese
geçen hafta 82,90
Bugün 81,30
Fark 1,600
Evet canım benim diyetisyen öyle demişti. Bittikten 3 gün sonra tartıl demiştiAnka sen en dogru tarti regl bitiminden sonraki 3. Günde alinan tarti olur mu demistin? Yoksa cümleyi yanlis mi yorumlamisim? Aklimda öyle kalmista...
HarikaGeçen hafta 71.4
Bu hafta 70.9
Fark 0.5
Yüzde 0.70
10 gün çok değil mi doktora gittin mi hiçAy öyle miymiş daha regl i bitiremedim. 10 gün sürüyor ya.
İyi canım bol bol dinlen. Eşin de hızlıca sağlıkla gitsin gelsin inşallah
Yaa muhteşemmmm olmuş ama buuuu tebrik ederimGünaydın herkese
geçen hafta 82,90
Bugün 81,30
Fark 1,600
İyi çok almamışsın öyle bi anlattın ki sanki 2-3 kilo alacakmışsın gibi geldi bana
benim hedefim 58-55 arasıHadi hayırlı olsun canım. Hedef kaç şimdi
vallaİyi çok almamışsın öyle bi anlattın ki sanki 2-3 kilo alacakmışsın gibi geldi bana
Sanki bende öyle bişey hatırlıyorum canımAnka sen en dogru tarti regl bitiminden sonraki 3. Günde alinan tarti olur mu demistin? Yoksa cümleyi yanlis mi yorumlamisim? Aklimda öyle kalmista...
Cok iyi canim tebriklerGünaydın kızlartebrikler eksilere bende güzel haber vereyim ..!
Diyete disiplinli düzenli olarak başlayışımın 2 inci haftasındayım en son tartıda 67 yi gördümbugün reglime 2 gün var ödemim var ama gelenekse bende tartılayım dedim :)))) veeeee 65.4 harikaaa değilmi ? Bu sefer başarıcam
Ben korkmuyom da fark açılıyor sen kork ki gaza gelBen söyleyin ne olacagini 3 4 günlük sapitmam beni 3 hafta geriya aticakgorkma yanee
Bu hafta da herkesin regline denk geldi heralde bende öyleyimGecen cuma: 69.7
Bugün: 69.3
Fark: 400 gram
(Regl Dönemi)
MaşallahGeçen hafta 71.4
Bu hafta 70.9
Fark 0.5
Yüzde 0.70
WuhuuuGünaydın herkese
geçen hafta 82,90
Bugün 81,30
Fark 1,600
Çok iyi canım sen bu işi başaracaksınGünaydın kızlartebrikler eksilere bende güzel haber vereyim ..!
Diyete disiplinli düzenli olarak başlayışımın 2 inci haftasındayım en son tartıda 67 yi gördümbugün reglime 2 gün var ödemim var ama gelenekse bende tartılayım dedim :)))) veeeee 65.4 harikaaa değilmi ? Bu sefer başarıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?