Benim de tek istediğim bu :)14 kasımda 73,4 ile gelmişsin buraya bu gün 72 sin. 1,4 gitmiş. Yediklerine göre ve hafta sonu yaptığın kaçamaklara rağmen eksidesin. Belki biraz fazla sıksan 1 ayda daha çok gider.
Ben oynamayı severim zatenZumba dans olduğu için yapabilirsin bencedene ve gör
TebriklerBende yapayım kilo bildirimi
Geçen hafta = 73.2
Güncel = 72.4
Fark = 0.8
Evet çok iyi. Şu an bide tam diyet havamdayım. Allah bozmasın. Yılbaşında 67leri görecemOoo 6 lara ramak kalmis cnm. Cok heyecanli. Tartida 6 lari görmek cok güzel bir duygu olacaktir. Emekleriminizin karsiligini almak ne kdr güzel.
Ay bide beni düşün. Valla artık takmıyorum napayım.Yanlis mi hatirliyorm bilmiyorum cnm ama sanki öyle bi konusma gecmisti aramizda. 10 gün ne ama bebisimya. Benimki 4. Gün bitiyor. Ona bile katlanmak zor geliyor bana.
Evet canım inşallah saol. Haftaya koşarak geliyorum yanına.Ödem gecmemis hali bile iyi bence canim tebrikler 6 lara az kaldi hadi bakalim
SüpersinnnGünaydın herkese
geçen hafta 82,90
Bugün 81,30
Fark 1,600
Oleyyyy siz görün bikaç gün sonra ben kaç çıkıyorum.Evet canım benim diyetisyen öyle demişti. Bittikten 3 gün sonra tartıl demişti
Canım spiral taktırdılar sonra böyle oldu. Doktorum normal dedi. Kontrolündeyim zaten.Harika
Haftaya 60 lardasın resmen
10 gün çok değil mi doktora gittin mi hiç
SüperrrGünaydın kızlartebrikler eksilere bende güzel haber vereyim ..!
Diyete disiplinli düzenli olarak başlayışımın 2 inci haftasındayım en son tartıda 67 yi gördümbugün reglime 2 gün var ödemim var ama gelenekse bende tartılayım dedim :)))) veeeee 65.4 harikaaa değilmi ? Bu sefer başarıcam
İyi iyi veririz burdabenim hedefim 58-55 arası
Çok teşekkürler canımBen korkmuyom da fark açılıyor sen kork ki gaza gel
Bu hafta da herkesin regline denk geldi heralde bende öyleyimeksi gelmişsin yine de tebrikler canım
Maşallahgayet iyi canım tebrikler
Wuhuuu
Harikasın canım tebrikler
Çok iyi canım sen bu işi başaracaksın
Bu hafta seninle yarışalım ne dersinEvet çok iyi. Şu an bide tam diyet havamdayım. Allah bozmasın. Yılbaşında 67leri görecem
Ay bide beni düşün. Valla artık takmıyorum napayım.
Evet canım inşallah saol. Haftaya koşarak geliyorum yanına.
Süpersinnn
Oleyyyy siz görün bikaç gün sonra ben kaç çıkıyorum.
Canım spiral taktırdılar sonra böyle oldu. Doktorum normal dedi. Kontrolündeyim zaten.
Süperrr
İyi iyi veririz burda
Çok teşekkürler canım
Yok zumbayı yaparsınKızların söyledikleri zor gelirse bende Leslieme dönerim artık
HarikaBugün şunu farkettim.
Ben pantolon giyinmiyorum, ama birtane siyah pantolonum var, o zaman kilo verdiğim de 65olmustum ama dügmesi kapanmıyordu,
Bugün giyindim denemek için ve tam olduyani hem kilo verip hem inceliyorum..
Keşke yürüyüş yapabilsem, bence tüm sporlardan daha etkili
Bende yapayım kilo bildirimi
Geçen hafta = 73.2
Güncel = 72.4
Fark = 0.8
Teşekkürler canımBen oynamayı severim zaten
Tebriklerharika canım
Hiç çatlama canım ben bugün diyeti bırakayım haftaya 80 kilo dönerim buraya. Sen maşallah en azından hep aynı rakamlardasın.Yok zumbayı yaparsın
Harika
Aynen yürüyüş çok güzel ama kış günü çocukla zor
Evet bana da 2016 da etken menepoz demişti doktor,Ben bunu yaşadım olmadım aylarca bana olmamamın etkileri çok kötüydü hep ağlıyodum nasıl dayanıcam bunlara diye doktora gittim ailede kanser var diye hormon ilcınıda veremiyolar bana menapoz başlangıcı dedi sonra ben düzenli egzersiz spora başladım ve düzene girdi reglim yani kilo ve hareketsizlik çok etken canım zor ama sabırla zayıfla hareket et Allah şifa versin geçsin inşAllah.
Biraz toparlanırsam bişeyler yapacağım canım çok teşekkür ederimCanım sen bi hafta dişini sıkıp sana gönderdiğim diyetisyen listesini bi yapsan mı acaba
Geçen hafta = 73.2
Güncel = 72.4
Fark = 0.8
+1Hiç çatlama canım ben bugün diyeti bırakayım haftaya 80 kilo dönerim buraya. Sen maşallah en azından hep aynı rakamlardasın.
Kız 15 günde 6 kilo aldım ne maşallahı.Hiç çatlama canım ben bugün diyeti bırakayım haftaya 80 kilo dönerim buraya. Sen maşallah en azından hep aynı rakamlardasın.
Sagol canimBen korkmuyom da fark açılıyor sen kork ki gaza gel
Bu hafta da herkesin regline denk geldi heralde bende öyleyimeksi gelmişsin yine de tebrikler canım
Maşallahgayet iyi canım tebrikler
Wuhuuu
Harikasın canım tebrikler
Çok iyi canım sen bu işi başaracaksın
Canim öyleyse bence bugün bırak serbest gün yap. Yarin her seye sıfırdan basla bende cok ise yariyo..Günaydın arkadaşlar
Geçen hafta 71.8
Bu hafta 72.0
Fark: +0.2 kg
Motivasyonumu kaybettim. Oturup patlayıncaya kadar ekmek arası çikolata yiyesim geliyor.
Sabit kalmak da iyidir canimGeçen hafta :93
Güncel : 93
Canim bana leslie hafif gelmeye baslayinca jillian a gecmistim denemelisin cok sıkılastiriyo.. leslieden daha zordur ama ise yararKızlar bana leslie gibi evde yapabileceğim spor programları varsa yazabilir misiniz Leslie yapmak istemiyorum sıkılıyorum ben ondanbaşka önerebileceğiniz program varmı
Saol canım benimSagol canim
Canim öyleyse bence bugün bırak serbest gün yap. Yarin her seye sıfırdan basla bende cok ise yariyo..
Sabit kalmak da iyidir canim
Canim bana leslie hafif gelmeye baslayinca jillian a gecmistim denemelisin cok sıkılastiriyo.. leslieden daha zordur ama ise yarar
Ödemdir o ödemKız 15 günde 6 kilo aldım ne maşallahı.
ayrıca şaka yapıyorum hepinizin kilo vermesi beni çok çok sevindiriyor
Hayrına bir link falan atsanSagol canim
Canim öyleyse bence bugün bırak serbest gün yap. Yarin her seye sıfırdan basla bende cok ise yariyo..
Sabit kalmak da iyidir canim
Canim bana leslie hafif gelmeye baslayinca jillian a gecmistim denemelisin cok sıkılastiriyo.. leslieden daha zordur ama ise yarar
1 saat sonra tartilicam
İnşallah canım bu sefer bende dönmek istemiyorum 65 olacam inşallahHayirli cumalar kizlar, masallah cok güzel eksiler var hepinizi tebrik ederim.
madamhd 6 Lara cok az kaldi bu sefer izne filan ayrilnadan gör artik, ben göremedim bari sen gör
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?