Fit ve Mutlu Yaşam

• Konu Sahibi Konu Sahibi Anka
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ooo 6 lara ramak kalmis cnm. Cok heyecanli. Tartida 6 lari görmek cok güzel bir duygu olacaktir. Emekleriminizin karsiligini almak ne kdr güzel.
Evet çok iyi. Şu an bide tam diyet havamdayım. Allah bozmasın. Yılbaşında 67leri görecem
Yanlis mi hatirliyorm bilmiyorum cnm ama sanki öyle bi konusma gecmisti aramizda. 10 gün ne ama bebisimya. Benimki 4. Gün bitiyor. Ona bile katlanmak zor geliyor bana.
Ay bide beni düşün. Valla artık takmıyorum napayım.
Ödem gecmemis hali bile iyi bence canim tebrikler 6 lara az kaldi hadi bakalim
Evet canım inşallah saol. Haftaya koşarak geliyorum yanına.
Günaydın herkese

geçen hafta 82,90
Bugün 81,30
Fark 1,600
Süpersinnn
Evet canım benim diyetisyen öyle demişti. Bittikten 3 gün sonra tartıl demişti
Oleyyyy siz görün bikaç gün sonra ben kaç çıkıyorum.
Harika
Haftaya 60 lardasın resmen

10 gün çok değil mi doktora gittin mi hiç
Canım spiral taktırdılar sonra böyle oldu. Doktorum normal dedi. Kontrolündeyim zaten.
Süperrr
benim hedefim 58-55 arası
İyi iyi veririz burda
Çok teşekkürler canım

Bu hafta seninle yarışalım ne dersin

Kızların söyledikleri zor gelirse bende Leslieme dönerim artık
Yok zumbayı yaparsın
Harika
Aynen yürüyüş çok güzel ama kış günü çocukla zor
Bende yapayım kilo bildirimi
Geçen hafta = 73.2
Güncel = 72.4
Fark = 0.8

Evet bana da 2016 da etken menepoz demişti doktor,
2017 kasım da diyete başladım(86 kiloyla) zayıfladım.
sene de 4 kere adet olan ben , saatinde ayında adet olmaya başladım.
Şimdi ömrümde hiç olmadığım bir kilodayım ve adetimin böyle olması normal. Dediğin gibi zayıflarsam yine olacak inşallah

Sagol canim
Günaydın arkadaşlar
Geçen hafta 71.8
Bu hafta 72.0
Fark: +0.2 kg
Motivasyonumu kaybettim. Oturup patlayıncaya kadar ekmek arası çikolata yiyesim geliyor.
Canim öyleyse bence bugün bırak serbest gün yap. Yarin her seye sıfırdan basla bende cok ise yariyo..
Geçen hafta :93
Güncel : 93
Sabit kalmak da iyidir canim
Kızlar bana leslie gibi evde yapabileceğim spor programları varsa yazabilir misiniz Leslie yapmak istemiyorum sıkılıyorum ben ondan başka önerebileceğiniz program varmı
Canim bana leslie hafif gelmeye baslayinca jillian a gecmistim denemelisin cok sıkılastiriyo.. leslieden daha zordur ama ise yarar

Saol canım benim
Jilliana da bakayım ben
Sporlarım çoğaldı akşama gelemezsem bilin ki spordan bayılmışımdır

Kız 15 günde 6 kilo aldım ne maşallahı.
ayrıca şaka yapıyorum hepinizin kilo vermesi beni çok çok sevindiriyor
Ödemdir o ödem
Canım ben binbir uğraşla 70e düştüm haziranda izne çıktım. Memlekete falan gittim bolca yedim ama annemle kardeşimle falan hep yürüyüş yaptık 3 ayda 80 oldum geldim o yürüyüşler olmasa 90a çıkardım.

Hayrına bir link falan atsan

Hayirli cumalar kizlar, masallah cok güzel eksiler var hepinizi tebrik ederim.

madamhd 6 Lara cok az kaldi bu sefer izne filan ayrilnadan gör artik, ben göremedim bari sen gör
İnşallah canım bu sefer bende dönmek istemiyorum 65 olacam inşallah yılbaşına 69lu bişey görsem acayip motive olacam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…