Ne gibi ?Sen ne oldun bi de onu anlasak
Böyle yazmışsın ya onu dedim canım sen ne oldun yani öyle çok dert edecek kilon yok gayet güzelsinzten o çukulataları bolca yedik böyle olduk
Yok canım hiç gitmek istemiyorumRegl olaydın bi gidecekti bi doktora mı gitsen acabakilodan geçtim o bişekilde gidecek ama bu olayı bi çözmen lazım
Senin güzel görüşün teşekkür ederim ama şuan vermem gereken 15 kilom var yeğenimin kucağındaki resmi gördün işte o kiloya dönmek istiyorum o bebek şuan 4 yaşında ben 4 senede 20 kilo aldım yani az değil buda benim için dertBöyle yazmışsın ya onu dedim canım sen ne oldun yani öyle çok dert edecek kilon yok gayet güzelsin
Leslie candırKızlar bana leslie gibi evde yapabileceğim spor programları varsa yazabilir misiniz Leslie yapmak istemiyorum sıkılıyorum ben ondanbaşka önerebileceğiniz program varmı
Ben bunu yaşadım olmadım aylarca bana olmamamın etkileri çok kötüydü hep ağlıyodum nasıl dayanıcam bunlara diye doktora gittim ailede kanser var diye hormon ilcınıda veremiyolar bana menapoz başlangıcı dedi sonra ben düzenli egzersiz spora başladım ve düzene girdi reglim yani kilo ve hareketsizlik çok etken canım zor ama sabırla zayıfla hareket et Allah şifa versin geçsin inşAllah.Yok canım hiç gitmek istemiyorum
Daha önce çok gittim bir tedavisi de yok zaten .
Önce söktürücü hormon yüklü bir ilaç ,
sonra da doğum kontrol hapı..
Ve ben bunları istemiyorum.
Benim sadece zayıflamam lazım.
O zaman geçecek zaten gecikmeler.
sadece bol sabıra ihtiyacım var.
aşırı gerginim mutsuzum
Leslie iyi canım hoşta ben yıllardır onunla koş koş artık sıkıldım değişiklik olsun dedimLeslie candır
Zumba yap canım.. o da aşırı iyi kilo verme de..
Gökçen arıkan videoları çok etkili bak istersen canım biraz zor ama sonuçlar süperLeslie iyi canım hoşta ben yıllardır onunla koş koş artık sıkıldım değişiklik olsun dedimonu da unutmam ama araya sıkıştırırım zumba iyi fikir
Gerçekten mi senin boyun kaç ki. Çok şaşırdım şu an. Ben 58-60 arası olmak istediğini sanıyordumSenin güzel görüşün teşekkür ederim ama şuan vermem gereken 15 kilom var yeğenimin kucağındaki resmi gördün işte o kiloya dönmek istiyorum o bebek şuan 4 yaşında ben 4 senede 20 kilo aldım yani az değil buda benim için dert
Tuğra hoca var, onun videolari çok iyi..Leslie iyi canım hoşta ben yıllardır onunla koş koş artık sıkıldım değişiklik olsun dedimonu da unutmam ama araya sıkıştırırım zumba iyi fikir
Gökçen arıkan videoları çok etkili bak istersen canım biraz zor ama sonuçlar süper
Tuğra hoca var, onun videolari çok iyi..
Ben oğluma hamile kalmadan önce zumba ve Leslie yaparak 10kilo vermiştim..
Canım sen bi hafta dişini sıkıp sana gönderdiğim diyetisyen listesini bi yapsan mı acabaGeçen hafta :93
Güncel : 93
Tuğra enfiyeci tek geçerimbugun bakayım kızlar hangisi kolayıma gelirse onunla başlayayım
ben de hep leslie yaptım. Bi ara jilian falan yapmıştım ama zor geldi 2. Level devam etmedim.Tuğra hoca var, onun videolari çok iyi..
Ben oğluma hamile kalmadan önce zumba ve Leslie yaparak 10kilo vermiştim..
Geri bildirimini yaparım canım yapabilirsemTuğra enfiyeci tek geçerim
Kızların söyledikleri zor gelirse bende Leslieme dönerim artıkben de hep leslie yaptım. Bi ara jilian falan yapmıştım ama zor geldi 2. Level devam etmedim.
Bugün şunu farkettim.ben de hep leslie yaptım. Bi ara jilian falan yapmıştım ama zor geldi 2. Level devam etmedim.
Zumba dans olduğu için yapabilirsin benceKızların söyledikleri zor gelirse bende Leslieme dönerim artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?