Bence de çok güzelGünaydın kızlartebrikler eksilere bende güzel haber vereyim ..!
Diyete disiplinli düzenli olarak başlayışımın 2 inci haftasındayım en son tartıda 67 yi gördümbugün reglime 2 gün var ödemim var ama gelenekse bende tartılayım dedim :)))) veeeee 65.4 harikaaa değilmi ? Bu sefer başarıcam
16 kasımda bunu
Bu gün bunu yazdığıma inanamıyorumBen de dayanamadım tartıldım 75,6 geldim. Salı 77 ile başlamıştım.
ZaTen çok katı diyet yapmıyorsun ki neden sıkıldınGünaydın arkadaşlar
Geçen hafta 71.8
Bu hafta 72.0
Fark: +0.2 kg
Motivasyonumu kaybettim. Oturup patlayıncaya kadar ekmek arası çikolata yiyesim geliyor.
Bilemiyorum canım. Ben ayda 1 kiloya bile razıyım aslında. Ama arada sırada böyle geliyolar banaZaTen çok katı diyet yapmıyorsun ki neden sıkıldın
14 kasımda 73,4 ile gelmişsin buraya bu gün 72 sin. 1,4 gitmiş. Yediklerine göre ve hafta sonu yaptığın kaçamaklara rağmen eksidesin. Belki biraz fazla sıksan 1 ayda daha çok gider.Bilemiyorum canım. Ben ayda 1 kiloya bile razıyım aslında. Ama arada sırada böyle geliyolar bana
Diyet uzun sürünce hepimizde bıkkınlık oluyor maalesef. Bugün ye at enerjini yarın sıfırdan başla benceGünaydın arkadaşlar
Geçen hafta 71.8
Bu hafta 72.0
Motivasyonumu kaybettim. Oturup patlayıncaya kadar ekmek arası çikolata yiyesim geliyor.
Onun çoğu ödemdir zaten gider kolayca. Sen yaparsın canımBen de dayanamadım tartıldım 75,6 geldim. Salı 77 ile başlamıştım.
İnşallah öyledir bakalımDiyet uzun sürünce hepimizde bıkkınlık oluyor maalesef. Bugün ye at enerjini yarın sıfırdan başla bence
Onun çoğu ödemdir zaten gider kolayca. Sen yaparsın canım
Gecen cuma: 69.7
Bugün: 69.3
Fark: 400 gram
(Regl Dönemi)
Geçen hafta 71.4
Bu hafta 70.9
Fark 0.5
Yüzde 0.70
Ödemim hala geçmemiş bence yarın belli olur.
Günaydın herkese
geçen hafta 82,90
Bugün 81,30
Fark 1,600
Günaydın kızlartebrikler eksilere bende güzel haber vereyim ..!
Diyete disiplinli düzenli olarak başlayışımın 2 inci haftasındayım en son tartıda 67 yi gördümbugün reglime 2 gün var ödemim var ama gelenekse bende tartılayım dedim :)))) veeeee 65.4 harikaaa değilmi ? Bu sefer başarıcam
Bazen öyle oluyor canım. Moralini bozma kendine dikkat et.Günaydın arkadaşlar
Geçen hafta 71.8
Bu hafta 72.0
Hepinizi alkışlıyorum kızlar harikasınızBen de dayanamadım tartıldım 75,6 geldim. Salı 77 ile başlamıştım.
Saol canım benimVaaaavvvvvtebriklerrr
İnşallah canımBravo cnm. Ins yakinda 7 leri görüceksin.
Çok teşekkür ederim canımYaa muhteşemmmm olmuş ama buuuu tebrik ederim
Günaydın canımGünaydınnn kızlarr
Tşk canımBen korkmuyom da fark açılıyor sen kork ki gaza gel
Bu hafta da herkesin regline denk geldi heralde bende öyleyimeksi gelmişsin yine de tebrikler canım
Maşallahgayet iyi canım tebrikler
Wuhuuu
Harikasın canım tebrikler
Çok iyi canım sen bu işi başaracaksın
Moral bozmak yok canım Sen Başarabilirsin bunu yapacak güçtesinGünaydın arkadaşlar
Geçen hafta 71.8
Bu hafta 72.0
HarikaBen de dayanamadım tartıldım 75,6 geldim. Salı 77 ile başlamıştım.
Saol canım benimVaaaavvvvvtebriklerrr
İnşallah canımBravo cnm. Ins yakinda 7 leri görüceksin.
Çok teşekkür ederim canımYaa muhteşemmmm olmuş ama buuuu tebrik ederim
Günaydın canımGünaydınnn kızlarr
Tşk canımBen korkmuyom da fark açılıyor sen kork ki gaza gel
Bu hafta da herkesin regline denk geldi heralde bende öyleyimeksi gelmişsin yine de tebrikler canım
Maşallahgayet iyi canım tebrikler
Wuhuuu
Harikasın canım tebrikler
Çok iyi canım sen bu işi başaracaksın
Moral bozmak yok canım Sen Başarabilirsin bunu yapacak güçtesinGünaydın arkadaşlar
Geçen hafta 71.8
Bu hafta 72.0
HarikaBen de dayanamadım tartıldım 75,6 geldim. Salı 77 ile başlamıştım.
Kaybetme motivasyonunuGünaydın arkadaşlar
Geçen hafta 71.8
Bu hafta 72.0
Geçen hafta :93
Güncel : 93
Ödemdir o 76 canım . Şokunu anlıyorum. Ama kısa sürede yine görürsün o rakamları inşallah16 kasımda bunu
Bu gün bunu yazdığıma inanamıyorum
Sen ne oldun bi de onu anlasakKaybetme motivasyonunubeynin istemesse vücut buna hazır zaten ! Bende senin gibi defalarca yaşdım bu durumu ama bu sefer hiç karamsarlığa düşmedim beynimi bu yönde telkin ettim bu defa başarıcam ..! Zaman zaman olabilir durabilir kilo vermemiz sonuçta robot değiliz ama istikrarla olacak ben inanıyorum sende inan kendine vazgeçme lütfen , zten o çukulataları bolca yedik böyle olduk artık yemesekde olur , bugün 2 olan eksi haftaya 5 olur sonra 1 derken sen fıstıksın böyle düşünsene bide
Artık öyle düşüneceğimkilo almamış olmanda güzel değil mi
Regl olaydın bi gidecekti bi doktora mı gitsen acabaGeçen hafta :93
Güncel : 93
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?