Teşekkür ederimKizlar nasılsınız
Havalardan mi acaba canim kapali bu aralar her yer yagmurlu..Teşekkür ederimDünden beri içimde bi sıkıntı var gitmiyoda regl bugündü oda yok henüz halsizlik keyifsizlik var bakalım hayrolsun Sen iyisindir inşAllah
Maşallah canımHavalardan mi acaba canim kapali bu aralar her yer yagmurlu..
Daha iyiyim ben de şükür
Çok iyiyim ben şükür. Sabah yine 70.1 çıktım. O yüzden bugün biraz yemek türünü değiştirmeye çalışıyorum bakalım nasıl olacakKizlar nasılsınız
benim diyetisyenin 2 farkli listesi vardi,hafif beslenme ve telafi olarak istiyosan paylasabilirim.instegramdan yazdim sana ama cevap vermedin bana küstüm aslinda ben senleÇok iyiyim ben şükür. Sabah yine 70.1 çıktım. O yüzden bugün biraz yemek türünü değiştirmeye çalışıyorum bakalım nasıl olacaköğlen yulaflı süt yerine mercimek köfte yedim
Yaaaa hiç görmedim dur oraya ışınlanıyorumbenim diyetisyenin 2 farkli listesi vardi,hafif beslenme ve telafi olarak istiyosan paylasabilirim.instegramdan yazdim sana ama cevap vermedin bana küstüm aslinda ben senle
Hoşgeldin. Kendini tanıtır mısınBende katılabilir miyim kızlar diyetisyenle birlikte diyete başladım üçüncü günüm bugünsize katılmayı çok isterim
Hoşgeldin. Kendini tanıtır mısın
İyi çok şükür. Kızlarımla spor yapıyoruzKizlar nasılsınız
Oooo çok azimli gördum seni..İyi çok şükür. Kızlarımla spor yapıyoruz
İyi bak herzamam göremezsinOooo çok azimli gördum seni..
Sana temizlik dokanmışBana bir tokansan iyi olacak.
Belim ağrıyor ya, plank beni bitirdiSana temizlik dokanmış
Videoyu yapsana şaka bi yana
Bende başlıyım plank yapmaya kaç dak durabiliyosunBelim ağrıyor ya, plank beni bitirdiLeslie yaparım akşam..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?