- 10 Nisan 2017
- 2.424
- 13.597
- 208
- 30
Diyeti yoluna koyunca spor da daha rahat oluyor. Merak etme burdan ayrılmazsan fit olman garanti
Temizlik yaptım ama ben mi yaptım temizlik mi beni yaptı anlamadimoooofffffffff belim ağrıyor
Geçmiş olsun canım
Diyeti yoluna koyunca spor da daha rahat oluyor. Merak etme burdan ayrılmazsan fit olman garanti
Temizlik yaptım ama ben mi yaptım temizlik mi beni yaptı anlamadimoooofffffffff belim ağrıyor
Geçmiş olsun canım
VaaavEvet belki zorlasam daha fazlayada alıştırabilirim vücudumu
HosgeldinFit olana kadar burdayım o zaman inşallah canım diyette şuan sıkınti yok gibi bırakmak istemiyorumpeki ne yapmam lazım burda ilerlemek için
Hosgeldin
Her gun menu yaziyoruz bide cumalari tartiliyoruz (zorunlu değil)
Yarına güzel bi telafi bekliyorumHelal olsun valla ben bugün enerji bulamadim
Cips yedim normalde pek evde olmaz yemem de bayagidir yemiyodum baktim o var ac olunca ona saldırdım
Maşallah
Afiyet olsunHayirli aksamlar kizlar
10.30
2 dilm peynir
7 zeytin
Nane maydonoz
2 dilim ekmek
15.30
1 bardak süt
2 kuru incir 2 dilim elma
18.30 -19 arasi ( daha yemedim)
Karnibahar kisiri
1 kase yogurt
Belki ev yapimi 1 cig köfte
Su 2
Yok simdilikAfiyet olsunspor yokmu ?
Bende dünden beri çok iyi değilim ama salarsam bozulur diye korkuyorum zaten onca spor yapıncada boşa gitmesin diye fazla yiyemiyosunHelal olsun valla ben bugün enerji bulamadim
Cips yedim normalde pek evde olmaz yemem de bayagidir yemiyodum baktim o var ac olunca ona saldırdım
Yarına güzel bi telafi bekliyorum
Az önce evin icinde yürüdüm 22 dk 2005 adim oldu hic yoktan iyidirBende dünden beri çok iyi değilim ama salarsam bozulur diye korkuyorum zaten onca spor yapıncada boşa gitmesin diye fazla yiyemiyosunsalma sende gayret et
HosgeldinSelam kızlar
şuraya bende ılısebılır miyimAnka bugun sevıyelerın 3.günundeyım bu sefer iyi gidiyor gibi ama tek basıma her an bozarım diye korkuyorum
Moralini bozma. Hemen telafi etmeye başla. Bugün bol su iç. Yarın yine temİz beslenKizlar ben bugün kacamak yaptim ya off evde yemek olmayinca öğlen aciktim kendimi kaybettim
Bırakma. 1 yıl sonra kendine teşekkür edeceksinFit olana kadar burdayım o zaman inşallah canım diyette şuan sıkınti yok gibi bırakmak istemiyorumpeki ne yapmam lazım burda ilerlemek için
Öğünlerin saatlerini de yazarsan daha iyi olur canımTamamdır o zaman bugün ki menümü yazarak başlayın bende hoşbuldum bu arada
Kahvaltı
Az yağda bir yumurta
Peynir
Zeytin
Bir tatlı kaşığı şekersiz reçel
İki dilim tam buğday ekmeği
Öğlen yemek yemiyorum bir elma yedim
Akşam ızgara tavuk göğsüyle kıvırcık salatası.
Şimdi tatlı niyetine de bir muzu kakaoyla beş fındıkla blenderdan geçirdim puding gibi oldu onu yicem
Hoşgeldinşuraya bende ılısebılır miyimAnka bugun sevıyelerın 3.günundeyım bu sefer iyi gidiyor gibi ama tek basıma her an bozarım diye korkuyorum
TamamdirMoralini bozma. Hemen telafi etmeye başla. Bugün bol su iç. Yarın yine temİz beslen
Aynı şeyler canım ya bazen çok zorlanıyorum uykusuzluktanTamam ama vazgecmek yokBiz basaricaz bu işi. Yarin dengeleyelim
Moralin neden bozuktu hayirdir
Hosbuldum o is biraz karısık kilo vermeye basladigimda bekardım evlendim hedefe az bisey kala hamıle kaldım sonra dogum girdi araya tekrar yukseldım sonra tekrar diyete basla bu sefer yine 2. Hamıle kaldım yine kilo aldım sımdı nasipse bir engel cikmadan hedefe ulasıcamMoralini bozma. Hemen telafi etmeye başla. Bugün bol su iç. Yarın yine temİz beslen
Bırakma. 1 yıl sonra kendine teşekkür edeceksin
Öğünlerin saatlerini de yazarsan daha iyi olur canım
Hoşgeldin100lerden kaç ayda indin? Maşallah
HosbuldumHosgeldin
Hosgeldin canim, seviyeleri temmuzda tamamlamis biri olarak diyorum ki gözünde büyütme sakinSelam kızlar
şuraya bende ılısebılır miyimAnka bugun sevıyelerın 3.günundeyım bu sefer iyi gidiyor gibi ama tek basıma her an bozarım diye korkuyorum
Insallah canim evet malesef verdiklerim kilo kilo geri geriyorMerhaba ben civcivlutfen gel verdigin kilolari geri aliyosun anladigim kadariyla tekrar vermeye calismak cok zor oluyo duzeni bi an önce oturt yeniden baslayip
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?