Dakka mıBende başlıyım plank yapmaya kaç dak durabiliyosun
Sadece onu yapmıyorum, bir kaç Hareket var ve iki set olarak yapiliyoBende başlıyım plank yapmaya kaç dak durabiliyosun
Ben 10 dak durabiliyorum40sn anca
Hiç denemedim,Ben 10 dak durabiliyorum
Plank mı 10 dakika mıBen 10 dak durabiliyorum
Yanlış mı yapıyon acaba ayakkabı oluyor mu ayağındaHiç denemedim,denemekte istemem .
Doğumdan sonra belime bir haller olduyoksa spor zorlamazdi beni..
Hayır olmuyor.. ama doğru yapıyorum, tek hareket olsa yormaz, yok ters dur yok yan dur kendimi kaybediyorumYanlış mı yapıyon acaba ayakkabı oluyor mu ayağında
Evet belki zorlasam daha fazlayada alıştırabilirim vücudumuPlank mı 10 dakika mı
Diyeti yoluna koyunca spor da daha rahat oluyor. Merak etme burdan ayrılmazsan fit olman garantiBoyum 160 şuan kilom 74.6 yaşım da 25 üç gündür diyet listesine uymaya özen gösteriyorum. Ayrıca spora başlamak istiyorum ama motive olmam lazım sanırım.
Ben ayakkabıyla egzersiz yaparımYanlış mı yapıyon acaba ayakkabı oluyor mu ayağında
Ne yedinki ,akşam bende ıslak kek yedim ama bugün kendime geldimKizlar ben bugün kacamak yaptim ya off evde yemek olmayinca öğlen aciktim kendimi kaybettim
Helal olsun valla ben bugün enerji bulamadim40 dak intervalden sonra kendime geldimŞu spor harika bişey aslında bütün stresimi attım ve kendime geldim sapıtma sero yediğine içtine dikkat et başarıcaksın dedim
Cips yedim normalde pek evde olmaz yemem de bayagidir yemiyodum baktim o var ac olunca ona saldırdımNe yedinki ,akşam bende ıslak kek yedim ama bugün kendime geldim
Hımmm onları denemedim hiçHayır olmuyor.. ama doğru yapıyorum, tek hareket olsa yormaz, yok ters dur yok yan dur kendimi kaybediyorum
MaşallahEvet belki zorlasam daha fazlayada alıştırabilirim vücudumu
Ben de dün gece yaptımKizlar ben bugün kacamak yaptim ya off evde yemek olmayinca öğlen aciktim kendimi kaybettim
Tamam ama vazgecmek yokBen de dün gece yaptımdün zaten moralim bozuktu gündüz pek bişey yemedim. Gece de çocuklar uyumayınca iyive acıktım ne bulursam yedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?