Sagol canim en kisa zamanda geliyorum insallahBekliyoruz canım
Ay Masallah ne guzel ınsallah bana da nasip olur benim bu Kacıncı bozup baslayısım bu sefer daha dirayetli gıbıyım ınsallah bende sona ulasabılırımHosgeldin canim, seviyeleri temmuzda tamamlamis biri olarak diyorum ki gözünde büyütme sakin
Menü de spor da güzel afiyet olsunSabah 12:00 bir yumurta ,az peynir, domates
14:30 spor ardından yoğurt ,elma ,tarçın
15:30 türk kahve ,soda ,bitane kuru incir
17:30 et sote ,3 kaşık pirinç pilavı
güzel bi interval koşu , bol salatalık doğranmış su
Cips hiç olmadı canım. Evde bulundurma öyle şeyler.13 Aralık
Sabah 10.00 patatesli yumurta zeytin peynir domates salatalik 1 cay kasigi boyutunda tahin helva
Ara 12.00 sütlü kahve 1 kare cikolata
Ara 14.00 1 portakal yarim muz yarim cay bardagi kefir
Ara 15.00 küçük bi kase cips
Akşam 17.30 5 tane ev yapimi cig köfte 1 bardak ayran bol marul
Spor yok
Su 2 litre
Olmadi bugün biliyorum sporumu da yapamadım
Hoşgeldin canım. Menün güzel afiyet olsun saatlerini de yazarsan iyi olurTamamdır o zaman bugün ki menümü yazarak başlayın bende hoşbuldum bu arada
Kahvaltı
Az yağda bir yumurta
Peynir
Zeytin
Bir tatlı kaşığı şekersiz reçel
İki dilim tam buğday ekmeği
Öğlen yemek yemiyorum bir elma yedim
Akşam ızgara tavuk göğsüyle kıvırcık salatası.
Şimdi tatlı niyetine de bir muzu kakaoyla beş fındıkla blenderdan geçirdim puding gibi oldu onu yicem
Afiyet olsun canım menü güzel de spor nerde sporHayirli aksamlar kizlar
10.30
2 dilm peynir
7 zeytin
Nane maydonoz
2 dilim ekmek
1 tk tahin pekmez
15.30
1 bardak süt
2 kuru incir 2 dilim elma
18.30 -19 arasi ( daha yemedim)
Karnibahar kisiri
1 kase yogurt
Belki ev yapimi 1 cig köfte
Su 2
Hoşgeldin canım aramızaAy Masallah ne guzel ınsallah bana da nasip olur benim bu Kacıncı bozup baslayısım bu sefer daha dirayetli gıbıyım ınsallah bende sona ulasabılırım
Hosbuldum canımHoşgeldin canım aramıza
Bende öyle oldum ya. İlk hamileliğimden sonra hedefe ulaşmama çok az kalmıştı ikinciyi yaptım. Kilo almam dedim yine 90ları buldum. Şükür şimdi artık verdim kilolarımı. Son 2 kaldıHosbuldum o is biraz karısık kilo vermeye basladigimda bekardım evlendim hedefe az bisey kala hamıle kaldım sonra dogum girdi araya tekrar yukseldım sonra tekrar diyete basla bu sefer yine 2. Hamıle kaldım yine kilo aldım sımdı nasipse bir engel cikmadan hedefe ulasıcam
Çok teşekkür ederim sanada afiyet olsunMenü de spor da güzel afiyet olsun
Cips hiç olmadı canım. Evde bulundurma öyle şeyler.
Hoşgeldin canım. Menün güzel afiyet olsun saatlerini de yazarsan iyi olur
Afiyet olsun canım menü güzel de spor nerde spor
Dusunuyorum gıbı sanirim emin degılım ama bu sefer hedefe ulaşmadan olmazBende öyle oldum ya. İlk hamileliğimden sonra hedefe ulaşmama çok az kalmıştı ikinciyi yaptım. Kilo almam dedim yine 90ları buldum. Şükür şimdi artık verdim kilolarımı. Son 2 kaldısende en kısa zamanda hedefe ulaş inşallah. 3yü düşünüyor musun
Hoş geldin canım ne demek topik seninSelam kızlar
şuraya bende ılısebılır miyimAnka bugun sevıyelerın 3.günundeyım bu sefer iyi gidiyor gibi ama tek basıma her an bozarım diye korkuyorum
Insallah tez zamanda hedefe ulasırsın benım daha 15 kilom falan varBende öyle oldum ya. İlk hamileliğimden sonra hedefe ulaşmama çok az kalmıştı ikinciyi yaptım. Kilo almam dedim yine 90ları buldum. Şükür şimdi artık verdim kilolarımı. Son 2 kaldısende en kısa zamanda hedefe ulaş inşallah. 3yü düşünüyor musun
Cok tesekkur ederimSağol canım ne demek topik senin
3 gün süper başarı 2 gün daha sık dişini gerisi gelir inşallah
Bişey değil 15 kilo verirsin merak etme.Insallah tez zamanda hedefe ulasırsın benım daha 15 kilom falan var
Ben de 77 gördümCok tesekkur ederimInsallah canım ınsallah iyi gidiyor bakalım sımdılık hızlı gelen kilolar hızlı gidiyor ınsallah boyle devam eder
3. Yü mü düşünüyorsun? Nasıl bir motivasyonla istiyorsun? Çok merak ettim. Ben anında spiral taktırdım. Motivasyonun sağlamsa bende yapayım bi tane dahaDusunuyorum gıbı sanirim emin degılım ama bu sefer hedefe ulaşmadan olmazseneye belkım
Benim son kilolar cok zor gidiyor canım ınsallah bu sefer hızlı gider genelde diyetten sıkılmış oluyorum bu kılolardaBişey değil 15 kilo verirsin merak etme.
Gidecek gidecek sana bi uyku hapı falan mı versek acabaBen de 77 gördümgerçekten çok hızlı geliyor ya
Bende 77.8 gordum ve akşamına seviyelere basladımBen de 77 gördümgerçekten çok hızlı geliyor ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?