Fit ve Mutlu Yaşam

• Konu Sahibi Konu Sahibi Anka
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
İncir var sadece onu yapayım.. kayısı yarın aldircam,
Eşime bugün yeşil çay aldirdim, kayısı çayı da istedim unutmuş ,
Kız sen nasıl diyet yapıyon
Diyetin silahları saydıklarim
Sen silahsız savaş a çıkmışsin

Şaka bir yana bende de kabızlık oluyor.
A kan grubu olduğundan mı ırsi mı bilemedim.
Bizim ailenin kızları nda var yani.

Ben diyet yapmıyorum ki , yediklerimi azalttım o kadar

Ya bu erkekler nasıl yaratıklar ya? Böyle metabolizmamı olur. Bir tüüüü de benden
Kuzumm seninki ödemdendir. Şimdiyi mi buldun ölçülecek?
Eşini değil kendini zayıflatıcaksın kuzum
Çok yerinde tespit
Rakibelerim
Cuma ya hazır mısınız?

Gümbür gümbür geliyorum

-400 daha bugünden
Sizde ne var ne yok

Var mı beni yenecek
Arkasından nal toplayacağım rakip
Ooooo maşallahhh
Tartilmadim cumaya sürpriz olacak.
Biseyler yememek icin yaprak sardim demin buzluga atmalik. Biseylerle oyalaninca yemej aklima gelmiyo
Yemek yememek için yemek yapmak yahu ben onu sararken 10-15 tane atarım ağzıma
İlk defa bu saatte kaçamak yaptım hâlbuki bugün çok iyi gittim.. mağlubiyetimi ilan ediyorum
Aaaa neden ama? Hiç hoşlanmadım bu durumdan. Cuma ben mi kazanayım yani? Onu mu istiyorsun

Yaşayıp göreceğiz canım ulan bu kadar iddialı konuşuyorum ama kesin fiyasko cikicamm

Erkekler malesef bizden daha sanslılar canım harbiden agızlarına tukurmek lazım
Daha neler var dumur olduğum anlar oluyor
Hımm merak ettim sımdj
Su 1-2 gunde ne yapılması gerekiyorsa baslanmalı diyorsun o zaman dogru mu anladım
İnşaAllah ya, mesela şuan çoktan uyku da olmam lazımdi ama sıpa uyumuyo, sallıyorum bakalım ne zaman uyursa.
Kilo vermede en önemlisi de uyku
Benimki de oyle canim ikna edemedim odasına gitmeyi yarın daha erken denıcem ikna cabalarıma

İnşaAllah ya, mesela şuan çoktan uyku da olmam lazımdi ama sıpa uyumuyo, sallıyorum bakalım ne zaman uyursa.
Kilo vermede en önemlisi de uyku
Bende baya uzun bir zamandır böyle güzel uyumamıştım. Noldu anlamadım 71.3 çıktım. Bir anda nasıl bir ödem bu 1.2kg lık

Gunaydın kızlar
Nasıl uyandığımı bilemedim eşim telefonla konusuyordu abi falan degınce kendi abisi sandım 10dk beklerseniz bende hazırlanıp geleyim degınce dedim memlekette cenaze var herhalde
Asil olaysa komsu aramıs mutahıt(dogru yazmadım sanırım) ıskanı almamıstı kac senedir onu almaya calısıyorlar apartman kalabalık olunca sorun cıkartan cok oluyor belediyeye gideceklermıs sabah sabah baya bir kalp carpıntısı yasadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…