- 7 Ağustos 2016
- 5.789
- 18.830
- 198
İnşaAllah canım azcik azimle herşey olur..Yaptım canım sağol. Maşallah iyi vermişsin bende 83 kiloydum bı on on beş kilo daha versem süper olcak inşallah.
Kız sen nasıl diyet yapıyonİncir var sadeceonu yapayım.. kayısı yarın aldircam,
Eşime bugün yeşil çay aldirdim, kayısı çayı da istedim unutmuş ,
Ben diyet yapmıyorum ki ,Kız sen nasıl diyet yapıyon
Diyetin silahları saydıklarim
Sen silahsız savaş a çıkmışsin
Şaka bir yana bende de kabızlık oluyor.
A kan grubu olduğundan mı ırsi mı bilemedim.
Bizim ailenin kızları nda var yani.
İyi o zaman bana meydan okuduğuna göreBen diyet yapmıyorum ki ,yediklerimi azalttım o kadar
Taylan Kümeli nin peynir kefir kürüne filan benziyor.
Ya bu erkekler nasıl yaratıklar ya? Böyle metabolizmamı olur. Bir tüüüü de bendenKizlar 2 hafta önce esimle beraber ölçülerimizi almistik o fazla kilo vermedi ama bugün ölctük her bölgeden en az 4 5 cm incelmis.
Ben de ölctum bugün bacagim 1 cm incelmiş geneli ayni cikti. Regl donemimdeyim diye siskinlik var diye öyledir dimi. Lütfen he öyledir üzülme diyin zira bu durum beni bi miktar yıktı
Esim de teselli ediyo su an sissin diye garibim
Leslieyi pek sevmiyodu hafife aliyodu simdi anladi gercekten etkiliymis diyo
Çok yerinde tespitEşini değil kendini zayıflatıcaksın kuzum
Ooooo maşallahhhRakibelerim
Cuma ya hazır mısınız?
Gümbür gümbür geliyorum
-400 daha bugünden
Sizde ne var ne yok
Var mı beni yenecek
Arkasından nal toplayacağım rakip
Yemek yememek için yemek yapmakTartilmadim cumaya sürpriz olacak.
Biseyler yememek icin yaprak sardim demin buzluga atmalik. Biseylerle oyalaninca yemej aklima gelmiyo
Aaaa neden ama? Hiç hoşlanmadım bu durumdan. Cuma ben mi kazanayım yani? Onu mu istiyorsunİlk defa bu saatte kaçamak yaptımhâlbuki bugün çok iyi gittim.. mağlubiyetimi ilan ediyorum
Kuşan canımİyi o zaman bana meydan okuduğuna göre
Rakibe nin biri ekarte sayılı
Ben silahlarımi kusanayim cuma ya
Yaşayıp göreceğiz canımYa bu erkekler nasıl yaratıklar ya? Böyle metabolizmamı olur. Bir tüüüü de benden
Kuzumm seninki ödemdendir. Şimdiyi mi buldun ölçülecek?
Çok yerinde tespit
Ooooo maşallahhh
Yemek yememek için yemek yapmakyahu ben onu sararken 10-15 tane atarım ağzıma
Aaaa neden ama? Hiç hoşlanmadım bu durumdan. Cuma ben mi kazanayım yani? Onu mu istiyorsun
Çok memnun olurumBende bir tarif vardı bir ara regl oldugum da sureklı onu yapardım ilk gunu dur bulursam atayım
O nasıl onu hıc bilmiyorum bunu ketojenık beslenen biri var ondan almistimTaylan Kümeli nin peynir kefir kürüne filan benziyor.
Attım canım yukarıdaÇok memnun olurum
Yok yok yaparsın sen hadi bi gayret. Yarın fırsat bulup bi spor yapıcam sabahYaşayıp göreceğiz canımulan bu kadar iddialı konuşuyorum ama kesin fiyasko cikicamm
Bu kaynatmalı maydonozlu yeşil çaylı ayrı ayrıda olsa bana yasak canım çok teşekkür ederim yinede zahmet ettin ,çok memnun oldum hoşgeldin
İnşaAllah ya, mesela şuan çoktan uyku da olmam lazımdiYok yok yaparsın sen hadi bi gayret. Yarın fırsat bulup bi spor yapıcam sabahinşallah
Erkekler malesef bizden daha sanslılar canım harbiden agızlarına tukurmek lazımKizlar 2 hafta önce esimle beraber ölçülerimizi almistik o fazla kilo vermedi ama bugün ölctük her bölgeden en az 4 5 cm incelmis.
Ben de ölctum bugün bacagim 1 cm incelmiş geneli ayni cikti. Regl donemimdeyim diye siskinlik var diye öyledir dimi. Lütfen he öyledir üzülme diyin zira bu durum beni bi miktar yıktı
Esim de teselli ediyo su an sissin diye garibim
Leslieyi pek sevmiyodu hafife aliyodu simdi anladi gercekten etkiliymis diyo
Hımm merak ettim sımdjDaha neler vardumur olduğum anlar oluyor
Su 1-2 gunde ne yapılması gerekiyorsa baslanmalı diyorsun o zaman dogru mu anladımŞöyle anlatayım, Ay dolunay fazında artık olan yaşanan ne varsa tamamlamıştır, dolunaydan 3,5 gün Sonra artıkayın küçülme fazları gözlemlenir, yani saçları keserseniz uzamaz, tüyleri alırsanız uzamaz,yeni bir şeyler için yeni ay fazından 1-2 gün sonrasını bekleyin ( mesela bugün yeni ay fazındayız)
Benimki de oyle canim ikna edemedim odasına gitmeyi yarın daha erken denıcem ikna cabalarımaİnşaAllah ya, mesela şuan çoktan uyku da olmam lazımdiama sıpa uyumuyo, sallıyorum bakalım ne zaman uyursa.
Kilo vermede en önemlisi de uyku
Anladım canım bu bende baya etkili oluyordu Hosbuldum tesekkur ederimBu kaynatmalı maydonozlu yeşil çaylı ayrı ayrıda olsa bana yasak canım çok teşekkür ederim yinede zahmet ettin ,çok memnun oldum hoşgeldin
Kısmet diyelimRakibelerim
Cuma ya hazır mısınız?
Gümbür gümbür geliyorum
-400 daha bugünden
Sizde ne var ne yok
Var mı beni yenecek
Arkasından nal toplayacağım rakip
Bende baya uzun bir zamandır böyle güzel uyumamıştım. Noldu anlamadım 71.3 çıktım. Bir anda nasıl bir ödem bu 1.2kg lıkİnşaAllah ya, mesela şuan çoktan uyku da olmam lazımdiama sıpa uyumuyo, sallıyorum bakalım ne zaman uyursa.
Kilo vermede en önemlisi de uyku
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?