Fit ve Mutlu Yaşam

• Konu Sahibi Konu Sahibi Anka
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Hemen uyanır uyanmaz mı tartıldın bazen oluyor malesef canım birazdan iner odem
Sanırım ondan oldu. Ama hep aynı tartılırım. Bilemedim. Dünkü çiğköfteden olmuş olabilir. Bugün çok iyi beslenicem yarın bakalım ne olacak
A kan grubu et yediği sürece kabızlıktan kurtulamaz der Apa
Ay mümkün değil eti bırakamam. Etsiz bir hayat yaşayamam. A grubuyum
Ben demiyorum Apa diyor benim bilgim yok ben B grubuyum en çok et yemem lazım
A grubuyum ama bence b olmam lazımmış

0 da etçil canım hatta et onun ana besin kaynağı. Ama süt ve ekmekten uzak durması lazım. Ayrıntılı listelere netten bakabilirsin yapmayı düşünürsen.
Aynen bende etsiz bi hayat düşünemem bazen tatlı kadar et krizim olur :) süt evet uzun yıllardır içemiyorum zaten yerine ev yoğurdu Ekmek konusu evet oda dokunduğu bi gerçek ama azda olsa doymak için kepekli yiyorum ama beyaz sıcak ekmeğe sürülen tereyağı tulum peyniri muazzammmm

0 da etçil canım hatta et onun ana besin kaynağı. Ama süt ve ekmekten uzak durması lazım. Ayrıntılı listelere netten bakabilirsin yapmayı düşünürsen.
0 da olabilirim tamam. Hadi anlaşalım

Ay bende bende baya et aşeririm
Hadi antreman zamanı kıslarrr Yansın yağlar
Ben sabah aç karnına yaptım 20 dk Leslie boosted

Sanırım ondan oldu. Ama hep aynı tartılırım. Bilemedim. Dünkü çiğköfteden olmuş olabilir. Bugün çok iyi beslenicem yarın bakalım ne olacak
Bulgur yemıssin o zaman normal canım sebebi varmıs
Aynen beslenme konusunda en şanslı grup B grubu gerçekten... yine mi kıskandın sen beni dil çıkmış yine
Kıskanılmayacak gıbı degılkı kan gruplarına gore beslenmeye gecınce insan ne yıcenı sapıtıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…