Leslie boosted ve fitness videosu yetiyorBu katlanabilir koşu bantları varya kızlar ya bayılıyorum onlara çok istiyorum ama aşırı pahalı geliyor. Şuan ilk hedefim öyle bişey edinmek sonra daha hızlı vericegime inanıyorum Allah'ın izniylevarmı sizde de o tarz aletler kullananlar
Burda biri kullaniyodu daha gecen gün yazdi hatta ben de not aliyim demistim unuttum kimdi oBu katlanabilir koşu bantları varya kızlar ya bayılıyorum onlara çok istiyorum ama aşırı pahalı geliyor. Şuan ilk hedefim öyle bişey edinmek sonra daha hızlı vericegime inanıyorum Allah'ın izniylevarmı sizde de o tarz aletler kullananlar
Enerjinin sırrı ne hadi söyle
Psikolojik şiddet uyguluyorum resmen cuma günü birde artı çıkar mısım
Korumada alınan 1.3 kiloEnerjinin sırrı ne hadi söyle
Bence hiç gerek yok canım öyle şeylere ama sen bilirsin tabiiBu katlanabilir koşu bantları varya kızlar ya bayılıyorum onlara çok istiyorum ama aşırı pahalı geliyor. Şuan ilk hedefim öyle bişey edinmek sonra daha hızlı vericegime inanıyorum Allah'ın izniylevarmı sizde de o tarz aletler kullananlar
Neyse cuma kiloma göre ya tamam ya devamNereye cekiliyosun gel buraya bizi yalniz birakamazsin
Katlanabılır kosu bandı nasıl bırsey merak ettim normalınden ne farkı varBu katlanabilir koşu bantları varya kızlar ya bayılıyorum onlara çok istiyorum ama aşırı pahalı geliyor. Şuan ilk hedefim öyle bişey edinmek sonra daha hızlı vericegime inanıyorum Allah'ın izniylevarmı sizde de o tarz aletler kullananlar
Kız niye uyumuyorsun acıkmadan gidip uyusanaKatlanabılır kosu bandı nasıl bırsey merak ettim normalınden ne farkı var
Valla vurmak lazım.Demi vur ağzıma ağzıma
Sadece yürüdüm arada Leslie yaptım. Diyetime çok dikkat ettim. Şu an -22deyimBu katlanabilir koşu bantları varya kızlar ya bayılıyorum onlara çok istiyorum ama aşırı pahalı geliyor. Şuan ilk hedefim öyle bişey edinmek sonra daha hızlı vericegime inanıyorum Allah'ın izniylevarmı sizde de o tarz aletler kullananlar
Kesinlikle katılıyorumLeslie boosted ve fitness videosu yetiyor
15 kilo öyle gitti
Benim tatlı iki bıdık uyumadılarki uyuyayımKız niye uyumuyorsun acıkmadan gidip uyusanaben acıktım seni düşünürken
Ayyy benimkiler de uyumadı halaBenim tatlı iki bıdık uyumadılarki uyuyayımsuan uykum akıyor kızlar uyuyunca kesin kacacak
Benimki de yangın merdivenin de bekliyor evde yerimde yok cıkartıp kullanayım eski ev buyuktu kullanıyordum hıc yoktanSadece yürüdüm arada Leslie yaptım. Diyetime çok dikkat ettim. Şu an -22deyim
O aletleri oldum olası sevemedim. Koşu bandım vardı nerdeyse hiç kullanmadım. Verdim gitti
Sozde bugun duzene sokmak ıcın ugrasacak tim diziye takıldım uyumadılarAyyy benimkiler de uyumadı hala
Ay yok deli oldum ben. Hiç kullanamadım. Evde yürümek bana göre değil. En güzeli açık havada yürümekBenimki de yangın merdivenin de bekliyor evde yerimde yok cıkartıp kullanayım eski ev buyuktu kullanıyordum hıc yoktan
Katlanabılır kosu bandı nasıl bırsey merak ettim normalınden ne farkı var
Bence hiç gerek yok canım öyle şeylere ama sen bilirsin tabii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?