Ahh bende yuruyordum bir ara dısarda evime yakın yuruyus yolu var ama korona sagolsunAy yok deli oldum ben. Hiç kullanamadım. Evde yürümek bana göre değil. En güzeli açık havada yürümek
Anladım da tutunucak yeri olmadan denge Saglamak çok zor geldi banaDiğerleri çok yer kaplıyor ya bu benim dediğim işin bitince katılıyosun ufacık oluyor
Orası katlanıyor zatenAhh bende yuruyordum bir ara dısarda evime yakın yuruyus yolu var ama korona sagolsun
Anladım da tutunucak yeri olmadan denge Saglamak çok zor geldi bana
Leslile yap sen sadeliğe aykırıYa öyle mi dersiniz bende ona sartlamisim kendimi evde egzersiz yapıyım gerçi bir sürü para zatenüç sene önce diyet artı platesle 15 kilo vermiştim iki ayda şimdi yavaş gidiyor ama platesten de biraz sıkıldım sanırım başka şeyler aradım kendime
Ne dizisi.Sozde bugun duzene sokmak ıcın ugrasacak tim diziye takıldım uyumadılar
Nasıl benim baktımlarımda sadece kayan bant yeri vardıOrası katlanıyor zaten
Merhaba benim şuan kullandığım model walkingpad katlanır band inşAllah alırsın çok büyük konfor yer kaplamıyo özellikleri çok iyi önceki koşu bandı devasaymışBu katlanabilir koşu bantları varya kızlar ya bayılıyorum onlara çok istiyorum ama aşırı pahalı geliyor. Şuan ilk hedefim öyle bişey edinmek sonra daha hızlı vericegime inanıyorum Allah'ın izniylevarmı sizde de o tarz aletler kullananlar
Benim baktıklarımda tutunacak yeri de vardı bilemedim şimdi kullananlar daha iyi bilgi verirNasıl benim baktımlarımda sadece kayan bant yeri vardı
Normalinden farkı isterseniz çanta gibi katlayıp istediğiniz yere koyabiliyosunuz açık kalsada çok yer kaplamıyo diğerlerinden farklı kılan bu özelliğiKatlanabılır kosu bandı nasıl bırsey merak ettim normalınden ne farkı var
Aynen seninki kibar ama 4-5 bin civarındaydı sanki geçen söylediğinde bakmıştım daMerhaba benim şuan kullandığım model walkingpad katlanır band inşAllah alırsın çok büyük konfor yer kaplamıyo özellikleri çok iyi önceki koşu bandı devasaymış
Evet tutacağı ayrı satılıyo bende var monte oluyo normalde tutacaksızBenim baktıklarımda tutunacak yeri de vardı bilemedim şimdi kullananlar daha iyi bilgi verir
Evet pahalı yani yer sorunu olan için ideal yoksa dediğin gibi hiç gerek yokAynen seninki kibar ama 4-5 bin civarındaydı sanki geçen söylediğinde bakmıştım da
Benim baktımlarımda yoktuBenim baktıklarımda tutunacak yeri de vardı bilemedim şimdi kullananlar daha iyi bilgi verir
Anladım kullanıs olarak daha iyimis tabi yer kaplamaması ısın bittiğinde kaldırabılmek guzelNormalinden farkı isterseniz çanta gibi katlayıp istediğiniz yere koyabiliyosunuz açık kalsada çok yer kaplamıyo diğerlerinden farklı kılan bu özelliği
Merhaba benim şuan kullandığım model walkingpad katlanır band inşAllah alırsın çok büyük konfor yer kaplamıyo özellikleri çok iyi önceki koşu bandı devasaymış
Leslile yap sen sadeliğe aykırı
Ben de yarin yapcamAşırı gaza geldim, bir spor yapasim var anlatamam..
Ama işte sadece varyerimden kalksam başarabilirim belki... .
Dün herkes de taZe fasulye varmış, bende de vardı.
Canim stres mi yaptin o da etkiliyo. Bence biraz sal bakalim. Bide öyle deneGünaydın kızlar. Vücudumu kitledim galiba. 70 altına inemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?