Fit ve Mutlu Yaşam

• Konu Sahibi Konu Sahibi Anka
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ay yok deli oldum ben. Hiç kullanamadım. Evde yürümek bana göre değil. En güzeli açık havada yürümek
Ahh bende yuruyordum bir ara dısarda evime yakın yuruyus yolu var ama korona sagolsun
Diğerleri çok yer kaplıyor ya bu benim dediğim işin bitince katılıyosun ufacık oluyor
Anladım da tutunucak yeri olmadan denge Saglamak çok zor geldi bana

Leslile yap sen sadeliğe aykırı

Merhaba benim şuan kullandığım model walkingpad katlanır band inşAllah alırsın çok büyük konfor yer kaplamıyo özellikleri çok iyi önceki koşu bandı devasaymış

Benim baktıklarımda tutunacak yeri de vardı bilemedim şimdi kullananlar daha iyi bilgi verir
Benim baktımlarımda yoktu
Normalinden farkı isterseniz çanta gibi katlayıp istediğiniz yere koyabiliyosunuz açık kalsada çok yer kaplamıyo diğerlerinden farklı kılan bu özelliği
Anladım kullanıs olarak daha iyimis tabi yer kaplamaması ısın bittiğinde kaldırabılmek guzel

Günaydın kızlar
Dün menüm şöyleydi
Uyanında 1 bardak limonlu su

kahvaltı 2 dilim çavdar ekmeği
2 adet haşlanmış yumurta
1 domates
1 bardak çay
2 zeytin

öğle yoğurtlu brokolı salatası
Maden suyu

ara Türk kahvesi

akşam 4 yemek kaşığı kadar taze fasulye
2 yemek kaşığı bulgur pilavı
Bir kase yoğurt
3 litre su
100 mekik
30 dk yürüyüş

Merhaba benim şuan kullandığım model walkingpad katlanır band inşAllah alırsın çok büyük konfor yer kaplamıyo özellikleri çok iyi önceki koşu bandı devasaymış

Gerçekten mi kullanan birinden ilkke duyuyorum süper o zaman ne kadara aldınız peki beni şuan aştı biraz biraz ucuzlamasini beklerken iyice artmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…