Fit ve Mutlu Yaşam

• Konu Sahibi Konu Sahibi Anka
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Gerçekten mi kullanan birinden ilkke duyuyorum süper o zaman ne kadara aldınız peki beni şuan aştı biraz biraz ucuzlamasini beklerken iyice artmış
İkinci ellerine baksana canım mutlaka satan vardır
Günaydın kızlar. Vücudumu kitledim galiba. 70 altına inemiyorum
Detoks mu yapsan canım durmayı kırarsın
Kahvaltıya ne yapcaksiniz. İcimde yumurta agaci cikcak artik
Yine yumurta turevlerı yapıcam malesef ben

Ay bilemedim ya. Valla artık sonlardayım ya burnumdan getirdi
Hem direnci kırarsın hemde hedefe ulasırsın canım kabak, ananas, lapa vs yapabılırsın
İkinci elde malesef aynı fiyat hemen hemen canım ya inşallah denk gelir
Hadi ya cok ılgınc biraz zaman gecsın duser sanirim ben benim kosu bandını 300 TL gibi biseye almistim ikinci el

Hem direnci kırarsın hemde hedefe ulasırsın canım kabak, ananas, lapa vs yapabılırsın

Hadi ya cok ılgınc biraz zaman gecsın duser sanirim ben benim kosu bandını 300 TL gibi biseye almistim ikinci el

Faydasını gördünmu peki farkettirdimi sıkılaşmani kilo kaybını

Dur ben bi diyetisyene gideyim. O söylesin napıcağımı?

İkinci ellerine baksana canım mutlaka satan vardır

Detoks mu yapsan canım durmayı kırarsın

Yine yumurta turevlerı yapıcam malesef ben

Bugün biraz salacam galiba. Ay çok canım sıkıldı ya kafamda direnç noktası oluşturdum kendi kendime ya

Valla simit aldım ile geldim. Yarım simit yicem çayla
Haslanmis yumurtta salatasi ypatim
Yulaf denesene canım çok lezzetli ve besleyici
Granola yapmistim o da var duruyo saklama kabinda da yiyesim gelmedi neyse haslanmiz yumurta salatasi yedim yine yumurta

Günaydın kızlar. Vücudumu kitledim galiba. 70 altına inemiyorum
Valla yeni bir sistem üzerinde çalışıyorum bulursam Cumadan Cumaya gelip kendim tartıp tarılarınızı toplayacağım Haftada 1 tartılsan böyle streslere girmeyeceksin canım. Niye kitlensin hemen bi dur. 3-4 hafta aynı kiloda kalırsın durakladı deriz. Panik yapıp beynini de korkutma gülümse her şey yolunda mesajı ver

Kullanan bir arkadaş yazmış yine heves ettim iyi mi ama alana kadar ona sartlanmak yok en azından egzersize devam Leslie kaç mil yapiyosun günlük
Önceki yaptıklarımda 3 mil yapıyordum canım. Daha önce leslie ile 68 ten 49 a düşmüştün. Sonrakinde 65 ten 55 e düştüm. Şimdi yeniden başlayacağım inşallah bi adapte olursam stepper vardı bende onun da çok faydasını gördüm. Belimi çok güzel inceltmişti. Eşim tamir edebilirse onu kullanacağım ben. Ben alacak olsam en azından ekiptik alırım sanki.

Oo baya iyi aslında eliptik aldım geri sattım maalesef çok zorlandım hem ses çok çıktı akşam çocuklar uyuduktan sonra yaptığım için sesten dolayı bırakmak zorunda kaldım. Ben olmazsa bı gaza gelip Leslie artı pilates yapsam süper olur pilates de çok inceltiyor tavsiye ederim

Ben maalesef yer sporlarını sevmiyorum. En fazla plank yapıyorum o da zaten 1 dakika rekorum 2 dakika

Gerçekten mi kullanan birinden ilkke duyuyorum süper o zaman ne kadara aldınız peki beni şuan aştı biraz biraz ucuzlamasini beklerken iyice artmış
Günaydın ben tutacakla birlikte 4000 tl ye almıştım

Faydasını gördünmu peki farkettirdimi sıkılaşmani kilo kaybını
Elbette faydası oluyor sonucta yuruyus yapıyorsun ben sabah aksam 2 kere yururdum
Dur ben bi diyetisyene gideyim. O söylesin napıcağımı?
İyi olur belki Baska bir onerısı olur
Kızlar normalde diyetisyenime 15 gün sonrasına randevu alabiliyordum. Şimdi aradım yarın 9a boşluk varmış. Evren bana güzel selamlar çakıyor
Cok sevindim iyi denk gelmıs
Haslanmis yumurtta salatasi ypatim
Bende pastırmalı yumurta yaptım yumurtanın ıcıne koyacak degısık seyler arıyorum sureklı haslanmıs yumurta en fazla 2 gun yiyebiliyorum
Günaydın ben hastayım ama yinede salmak yok inşAllah
Gecmıs olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…