Fit ve Mutlu Yaşam

• Konu Sahibi Konu Sahibi Anka
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Teşekkür ederim

Of ya kızlar sürekli takip etkinliği beğeni etkinliği diye mesaj çekiyorlar. Kendi halimde takılmak için açtım diyorum ısrar ediyorlar. Engelle engelle bitmediler instagram hevesimi kaçırdılar valla
girdiysen beni de takip et
bak ne güzel şeyler yapıyorum

aaaa Anka biraz destek lütfen

Selamun aleykum canlar bu gun ihtibariyle bizde eve kapandik okullar kapandik zaten yilbasi tatili 2 hafta tatildi 5 haftaya cikardilar 5 hafta evdeyim yani bugun sabah tartildim 78,1 olmusum nasil bu kadar hizli aldim aklim hala almiyor
Ama artik burdayim sizinleyim insallah
Bugun tam anlamiyla basladim yoksa daha kotu olcak butun gun evde
Insallah platesede basliycam bugun tabi 3 kucuk bucurden firsat bulursam sizler nasilsiniz neler yapiyonuz? Her turlu onerinize acigim

Hoşgeldin yediklerine çok dikkat eder sporunu düzenli yaparsan geldiği gibi hızlıca gider inşAllah

Kahve yapayım dedim makineden cezveyi çektim içinde buz gibi kahve var Ne zaman yaptım acaba hiç hatırlamıyorum Cezveyi yıkamaya da üşendim kahvesiz kaldım
Bende sımdı girdim eve 2 koca bardak su ıctım yıgıldım bı kahve yapsam fena olmayacak sonrada aldıklarımı yerlestırıp aksam yemegıne gırısmem lazım

Hosgeldin baslangıcın hayırlı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…