Canım kendini fazla şartladın ve stres yaptın bence. Şöyle bi hafta tartılmadan ilerle benceGünaydın kızlar. Vücudumu kitledim galiba. 70 altına inemiyorum
Evet, el emeklerimAaaa sen mi yapıyorsun onları çok güzelmiş
Harika bambu/rattan sepetlerim var haaanııımmmmerak ettim sımdı napıyor
Bakabılırmıyım sevgili satıcıHarika bambu/rattan sepetlerim var haaanııımmm
Tabii kiBakabılırmıyım sevgili satıcı
Bayıldım hepsine eline emegıne saglık ne guzel isler yapmıs sın oyle becerikli hatunsun vesselamTabii ki
DM'den bilgilendirildiniz
Amin insallah canim hosbuldumHoşgeldinyediklerine çok dikkat eder sporunu düzenli yaparsan geldiği gibi hızlıca gider inşAllah
Hosbulduk canim cok tesekurler Amin insallah hayirli olurHosgeldin baslangıcın hayırlı olsun
Maşallah 10 parmağında 10 marifetEvet, el emeklerim
Hosgeldin canim nasilsin?Maşallah 10 parmağında 10 marifet
çok teşekkür ederim. ne diyeceğimi bilemedim :)Bayıldım hepsine eline emegıne saglık ne guzel isler yapmıs sın oyle becerikli hatunsun vesselam
valla çok sağolun. şımardımMaşallah 10 parmağında 10 marifet
Sen hoşgeldin canımHosgeldin canim nasilsin?
Elhamdulillah daha iyiyim canim bugun tam anlamiyla bismillah diyip basladim artik hedefime ulasmadan birakmiycam insallahSen hoşgeldin canım
İyiyim çok şükürsen nasılsın
Valla bana cidden sopa lazımValla yeni bir sistem üzerinde çalışıyorum bulursam Cumadan Cumaya gelip kendim tartıp tarılarınızı toplayacağımHaftada 1 tartılsan böyle streslere girmeyeceksin canım. Niye kitlensin hemen bi dur. 3-4 hafta aynı kiloda kalırsın durakladı deriz. Panik yapıp beynini de korkutma gülümse her şey yolunda mesajı ver
Ay benimde canıma okudular. Bi ara katıldım da. Ama çok zor bişi.Of ya kızlar sürekli takip etkinliği beğeni etkinliği diye mesaj çekiyorlar. Kendi halimde takılmak için açtım diyorum ısrar ediyorlar. Engelle engelle bitmedilerinstagram hevesimi kaçırdılar valla
Evet haklısın canım. Bi yarın diyetisyene gideyim ben. Ondan sonra da cuma sizin için tartılırım. Sonra bi daha tartılmam.Canım kendini fazla şartladın ve stres yaptın bence. Şöyle bi hafta tartılmadan ilerle bence
Geçmiş olsun canım önemli birşey yoktur inşallahGünaydın ben hastayımama yinede salmak yok inşAllah
Aleykümselam Hoşgeldin canımSelamun aleykum canlar bu gun ihtibariyle bizde eve kapandikokullar kapandik zaten yilbasi tatili 2 hafta tatildi 5 haftaya cikardilar 5 hafta evdeyim yani bugun sabah tartildim 78,1 olmusum nasil bu kadar hizli aldim aklim hala almiyor
Ama artik burdayim sizinleyim insallah
Bugun tam anlamiyla basladim yoksa daha kotu olcak butun gun evde
Insallah platesede basliycam bugun tabi 3 kucuk bucurden firsat bulursamsizler nasilsiniz neler yapiyonuz? Her turlu onerinize acigim
teşekkür ederim canım sinüzüt ağrısı geçti çok şükürGeçmiş olsun canım önemli birşey yoktur inşallah
Aleykümselam Hoşgeldin canım
ürGeçmiş olsun canım önemli birşey yoktur inşallah
Aleykümselam Hoşgeldin canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?