Fit ve Mutlu Yaşam

• Konu Sahibi Konu Sahibi Anka
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kilo bildirimi ~71.90 hedef 50 yolum uzun ama pes etmek yok sizlerin sayesinde motive oluyrm
Halledemeyeceğin bişey değil. Yolun açık olsun inşallah. Her gün buraya uğra motive olmamak mümkün değil.

Kizlar ben dün akşam tok karna tartildim sabit cikiyodm sabah tartildim arti ciktim nasil oluyo bu ya. Reglim dun yeni bitti ondan mi acaba.
Gece hicbisey yemedim de yani cok sacma böyle olması moralimi bozdu.
Canım şu an ödemlisindir. Biraz hareket et 1 saat sonra bidaha tartıl. Gece kaslar şişiyor ya. Ondan oluyor. Bende şimdi bi spor yapıp öyle bidaha tartılıcam. Sinir oldum. O 6ları görmem lazım. 6 gündür 70im ya

Halledemeyeceğin bişey değil. Yolun açık olsun inşallah. Her gün buraya uğra motive olmamak mümkün değil.
inşallah çok sağol bn 4 yıldır kadınlar kulübü diyet sayfalarını tek tek okurum sizin 450 sayfalık konuşmalarinızı da okudum çok içten buldum ilk defa üye olup yazmak istedim

İnşallah dediğin gibidir canim.. Artik bugün tartilamam esim ise erken gitcekti kahvaltiyi erkenden yaptim. Tarti mi bozuldu acaba esim de sabit cikip duruyo. Ama spor beslenme sorun yok yani.
Görceksin canim son gramlar zor gidiyo zaten ondan böyle oldu. Ama yakindir gormen ne kalmis ki zaten

Kilo bildirimi

geçen hafta: 70.6
Bugün: 69.9
Fark: -700 gr.
Yüzde nasıl hesaplıyoruz bilmiyorum
Eksin güzel canım tebrikler

kilo bildirimi ~71.90 hedef 50 yolum uzun ama pes etmek yok sizlerin sayesinde motive oluyrm
Hoşgeldin canım aramıza. İnşallah kısa sürede hedefine ulaşırsın

Bu menüyle eksi geldin ya bravo sana

Kilo bildirimi yapayım bende o zaman geçen hafta 74.6 bugün 73.7 ilk ödemimi attım sanırım altılara dusseydim hayırlısıyla gerisi gelir inşallah
Gelir canım merak etme 900 gr çok iyi tebrikler
Geçen hafta 70.9
Bu hafta 70.0
Fark 0.9
Yüzde 1.27
Aslında geçen hafta ctesi 70.1dim. Bakalım ne zaman kırılacak bu direnç
Yaa maşallah geliyor geliyor 69 geliyor

Benim tartı sık sık tartılınca aynı rakamda takılıyor bazen sende de öyle bişey mi oldu acaba

Gelir canım merak etme 900 gr çok iyi tebrikler

Yaa maşallah geliyor geliyor 69 geliyor

Benim tartı sık sık tartılınca aynı rakamda takılıyor bazen sende de öyle bişey mi oldu acaba
Her sey olabilir canim cok iyi bi tarti degil alalı 2 yıl oldu. Neyse reglm yeni bitti reglden 3 gün sonra diyolarya pazartesi tekrar bi bakayim insallah ödemdir.

Kilo bildirimi

geçen hafta: 70.6
Bugün: 69.9
Fark: -700 gr.
Yüzde nasıl hesaplıyoruz bilmiyorum
tebrikler canım gelsin 6 li rakamlar süpersin
Buraya geldin ya canım emin ol ki yolun yarısına geldin burası sana iyi gelecek
Günaydın kızlar bugün bi boğazım ağrıyor. Şu an hala ayılamadım. 1 saate tartılmış olurum
Geçmiş olsun canım
Kilo bildirimi yapayım bende o zaman geçen hafta 74.6 bugün 73.7 ilk ödemimi attım sanırım altılara dusseydim hayırlısıyla gerisi gelir inşallah
tebrikler canım harikaaa
Geçen hafta 70.9
Bu hafta 70.0
Fark 0.9
Yüzde 1.27
Aslında geçen hafta ctesi 70.1dim. Bakalım ne zaman kırılacak bu direnç
maşallah harika bir sonuç

Kizlar ben dün akşam tok karna tartildim sabit cikiyodm sabah tartildim arti ciktim nasil oluyo bu ya. Reglim dun yeni bitti ondan mi acaba.
Gece hicbisey yemedim de yani cok sacma böyle olması moralimi bozdu.
Tartının pili ile ilgili olabilir mi canım pil bitmeye başladığında tartı saçmalayabiliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…