- 15 Eylül 2015
- 10.651
- 28.756
- 598
Hoşgeldiniz aramızakendimden bahsedeyim 6 yıllık evliyim 45 kilo idim ozmnlar ilk hamilelikte 120 kiloya çıktım bir yil içinde 60 kiloya düştüm snra ikinci hamilelik 60 la başladım 98 kiloyla bitti iki yıl oldu su an 70 71 arası gidip geliyor (astım ilaçları yüzden bu kadar kilo alyrm )
hoş buldum iyki geldimHoşgeldiniz aramıza
Gunaydın kızlar bildirimi yapıp alıntılarıma sonra donucem bir an once esimin kahvaltısını vermem lazım
Gecen hafta (persembe) :77.8
Bu hafta :73.8
Fark :4 kılo
seninle fastastika yi çok yakından okudum bu kilolar seni üzmesin bak ben 120 kilolari görmüş biri olrk kendne güven ve zmn ver gidecek o kilolar istdgn kiloya ineceksin inşallah canımGeçen hafta 93
Güncel 94.4
ben susuyum siz konuşun
Hosgeldin canım aramıza ben Mervekendimden bahsedeyim 6 yıllık evliyim 45 kilo idim ozmnlar ilk hamilelikte 120 kiloya çıktım bir yil içinde 60 kiloya düştüm snra ikinci hamilelik 60 la başladım 98 kiloyla bitti iki yıl oldu su an 70 71 arası gidip geliyor (astım ilaçları yüzden bu kadar kilo alyrm )
Tebrik ederimKilo bildirimi
geçen hafta: 70.6
Bugün: 69.9
Fark: -700 gr.
Yüzde nasıl hesaplıyoruz bilmiyorum
Merak etme baslanılmış iş bitmiş iştir carcabuk ulasacaksin Allahın ıznıyle hedefinekilo bildirimi ~71.90 hedef 50 yolum uzun ama pes etmek yok sizlerin sayesinde motive oluyrm
gunaydın canım valla bende tekrar yataga gırdım regl olmusum cocuklar uyanana kadar azıcık yatayım dedımGünaydın kızlar bugün bi boğazım ağrıyor. Şu an hala ayılamadım. 1 saate tartılmış olurum
tebrik ederimKilo bildirimi yapayım bende o zaman geçen hafta 74.6 bugün 73.7 ilk ödemimi attım sanırım altılara dusseydim hayırlısıyla gerisi gelir inşallah
Haftaya 6 lar ınsallah tebriklerGeçen hafta 70.9
Bu hafta 70.0
Fark 0.9
Yüzde 1.27
Aslında geçen hafta ctesi 70.1dim. Bakalım ne zaman kırılacak bu direnç
Moralini bozma canım besbelli odem olmus yarın tekrar tartıl yada gun ıcınde tekrar tartıl odem oldugunu goreceksınKizlar ben dün akşam tok karna tartildim sabit cikiyodm sabah tartildim arti ciktim nasil oluyo bu ya. Reglim dun yeni bitti ondan mi acaba.
Gece hicbisey yemedim de yani cok sacma böyle olması moralimi bozdu.
Haftaya kurtulursun ınsallah tebrik ederimGeçen hafta 81,30
Bugün 80,20
Fark - 1,10
Haftaya şu 8 lerden kurtulurmuyum ki
Anı yakala bosver 500 sayfayı yakaladığın yerden tut hosgeldıngünaydin
500 sayfayı nasıl okuycam bilmiyorum. 30 sayfaya geldim. :)
Baslangıcın hayırlı olsun tez vakitte hedefine ulasırsın ınsallahBende 72,6 geldim kızlar. Geçen hafta 72,4tüm. Bu hafta anlamsız bir şişlik vardı. Bugünden itibaren diyetisyen listesi uygulamaya başlıyorum inşallah.
Bu hafta yediklerin pek dogru seyler degilmis sanırım eger guzel temiz beslenırsen bu hafta 93 un altına dusebilırsin benceGeçen hafta 93
Güncel 94.4
ben susuyum siz konuşun
İnsanın kendine yaptığını başka kimse yapamaz der ve bende susarımGeçen hafta 93
Güncel 94.4
ben susuyum siz konuşun
hayvan gibi yemekten insan gibi yemege geçiş yaptım canım bu hafta ilk haftamdı odem vs onlarda gittiNe yedin ne içtin de hele bize de
Teşekkür ediyorum inşallahseninle fastastika yi çok yakından okudum bu kilolar seni üzmesin bak ben 120 kilolari görmüş biri olrk kendne güven ve zmn ver gidecek o kilolar istdgn kiloya ineceksin inşallah canım
40 sayfa.. :) çok keyfili yanima çubuklu tarçin yiyorum tatlı krizi gitsin bide su içiyorum ve okuyorumHosgeldin canım aramıza ben Merve
Tebrik ederim
Merak etme baslanılmış iş bitmiş iştir carcabuk ulasacaksin Allahın ıznıyle hedefine
gunaydın canım valla bende tekrar yataga gırdım regl olmusum cocuklar uyanana kadar azıcık yatayım dedım
tebrik ederim
Haftaya 6 lar ınsallah tebrikler
Moralini bozma canım besbelli odem olmus yarın tekrar tartıl yada gun ıcınde tekrar tartıl odem oldugunu goreceksın
Haftaya kurtulursun ınsallah tebrik ederim
Anı yakala bosver 500 sayfayı yakaladığın yerden tut hosgeldın
Baslangıcın hayırlı olsun tez vakitte hedefine ulasırsın ınsallah
Bu hafta yediklerin pek dogru seyler degilmis sanırım eger guzel temiz beslenırsen bu hafta 93 un altına dusebilırsin bence
İnşallah canımeksin harika canım. Haftaya gelsin 7ler
Hadi bakalım canım haftaya güzel sonuçlara inşallahBende 72,6 geldim kızlar. Geçen hafta 72,4tüm. Bu hafta anlamsız bir şişlik vardı. Bugünden itibaren diyetisyen listesi uygulamaya başlıyorum inşallah.
Gunaydın kızlar bildirimi yapıp alıntılarıma sonra donucem bir an once esimin kahvaltısını vermem lazım
Gecen hafta (persembe) :77.8
Bu hafta :73.8
Fark :4 kılo
Haftaya inanıyorum güzel bir sonuçla geleceksin canımGüncel 94.4
ben susuyum siz konuşun
Hayırlı cumalar canımGünaydin, hayirli nurlu cumalar
Paketli urunler mumkun mertebe kullanmamak gerek pastırma paketli degil kasaptan alıyorum da hindi fume paketli onuda bir an once cıkarmam lazım kahvaltılarımdan haklısınaskrhpozitif canim cok tebrikler , seviyeleri yapiyosun bildigim kadariyla ama senin menülerde salam pastirma gibi sarküteri ürünleri görüyorum sanki, bunlar yok aslinda seviyelerde
40 sayfa.. :) çok keyfili yanima çubuklu tarçin yiyorum tatlı krizi gitsin bide su içiyorum ve okuyorum
hoşbuldum nasılsın:)
Hoşgeldin canım40 sayfa.. :) çok keyfili yanima çubuklu tarçin yiyorum tatlı krizi gitsin bide su içiyorum ve okuyorum
hoşbuldum nasılsın:)
Teşekkür ederim canım inşallahİnşallah canım
Hadi bakalım canım haftaya güzel sonuçlara inşallah
maşallah harikaaa
Haftaya inanıyorum güzel bir sonuçla geleceksin canım
çok şükür iyiyim işteyim :)Film tadında diyorsun yani tesekkur ederim iyiyim sen nasılsın ❤
Görüştüğüm diyetisyen online aylık olarak 1000 tl pahalı geldiNe işin var oralarda güncele gel güncele
Hem sen selam verdin mi bakim daldın öyle aradan
bende alabilir miyim kahvenizi :)Eki Görüntüle 2703856 Eki Görüntüle 2703856 Eki Görüntüle 2703856 Eki Görüntüle 2703856 Eki Görüntüle 2703856 Eki Görüntüle 2703856 Eki Görüntüle 2703856
Hepiniz birer tane alın lütfen, su bile koydum özendim yani, hoşgeldiniz kahvesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?