Fit ve Mutlu Yaşam

• Konu Sahibi Konu Sahibi Anka
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
100 gün diyeti tamamen yalan

Anka
Biliyorsun reglim 22 gün oldu geçiyor .
olur diye bekledim olmadı.
Stresli bir ay geçirdim o da tuz biber oldu sanırım .
Doktora gidebili Adet olana kadar gruba gelmek istemiyorum canım .
Bir yapamayan ben gibi hissediyorum
sebebini bilsem bile bu beni çok üzüyo . İlk defa bu kadar artı yaşadım diyet yaparken .
Regl olunca görüşürüz inşallah.
hepinizi tebrik ediyorum kızlar
Görüşmek üz

gitme ya ben sana inanyrm ineceksin istdgn kiloya

Yooo ben de yapamıyorum. Hadi senin geçerli sebeplerin var bende o da yok bildiğin yemekten vaz geçemiyorum. 77 geldim yine. Geçen cuma 75,8 dim halbuki.
sen nasıl rahat olacaksan öyle devam et canım. Benim de moralim bozuk toparlayamıyorum kendimi 1 haftada üst üste o kadar çok ölüm haberi aldım ki zayıflamaya hevesim de kalmadı müslümanca yaşamayı öğrensem yetecek artık bana

inşallah çok sağol bn 4 yıldır kadınlar kulübü diyet sayfalarını tek tek okurum sizin 450 sayfalık konuşmalarinızı da okudum çok içten buldum ilk defa üye olup yazmak istedim
Yaa çok teşekkür ederiz. İyiki yazdın. Geçen sene bende Anka’nın takımına aynen senin gibi geldim. Gizli gizli okudum başta. Bak şimdi buraların eskisi olmuşum. darısı sana.
O zaman boşver. Yarın cuma olsun senin için. yarın tartıl.
geçmiş olsn canım
Saol canım
temmuzda 72 ye düştüm hala 7li rakamlar bırakmadı yakamı
Bunu söylemeyeydin iyiydi.
Gelir canım merak etme 900 gr çok iyi tebrikler

Yaa maşallah geliyor geliyor 69 geliyor

Benim tartı sık sık tartılınca aynı rakamda takılıyor bazen sende de öyle bişey mi oldu acaba
İnşallah
Benim de tartı sık tartılınca bozuluyor. Elime kitap alıp tekrar çıkıyorum. Sonra normal bidaha tartılıyorum

2017 mart annesi misin :)
2017 Ağustos canım.
Çok teşekkür ederim canım
Geçen hafta 81,30
Bugün 80,20
Fark - 1,10
Haftaya şu 8 lerden kurtulurmuyum ki
Süpersin. Az Leslie yapsaydın o 200 gr da giderdi
Ay bende öyle oluyorum ve o sabahlar kilo veremiyorum

Bende 72,6 geldim kızlar. Geçen hafta 72,4tüm. Bu hafta anlamsız bir şişlik vardı. Bugünden itibaren diyetisyen listesi uygulamaya başlıyorum inşallah.
Bazen öyle oluyor ya. Boşver takılmadan devam etmek lazım.
Gunaydın kızlar bildirimi yapıp alıntılarıma sonra donucem bir an once esimin kahvaltısını vermem lazım

Gecen hafta (persembe) :77.8
Bu hafta :73.8
Fark :4 kılo
höh maşallah. Napıyorsunuz arkadaşım? Valla bu apa beni korkutuyor
Geçen hafta 93
Güncel 94.4

ben susuyum siz konuşun
Bencede sen ne yedin bi anlat bize

Şuan bende yapıyorum ama işe yaramıyo regl 2 aydır benimde sorunlu stres desen benim hayatımda olmazsa olmaz ama sağlığımız için pes etmicez canım sadece kendimiz için bunu yapmamız lazım tabi negatif etkileniyosan bi süre girme ama nerde olursan ol pes etme lütfen bigün mutlaka başarıcaz inşAllah bian önce regl olur rahatlarsın bende azda olsa oluyorum şuan darısı sana canım ben güzel haberlerini beklicem..!

Çok teşekkür ederim canım
Ya nereye gidiyorsun olmaz öyle. Diyet yapma ama buraya yaz
Allah rahmet eylesin canım. Kendinizi üzmeyin nolur. Her şey insan için. Yapmayın diyet bazen insan her şeyi sorguluyor gerçekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…