Fit ve Mutlu Yaşam

• Konu Sahibi Konu Sahibi Anka
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Kilo bildirimi

geçen hafta: 70.6
Bugün: 69.9
Fark: -700 gr.
Yüzde nasıl hesaplıyoruz bilmiyorum
Tebrik ederim canım
kilo bildirimi ~71.90 hedef 50 yolum uzun ama pes etmek yok sizlerin sayesinde motive oluyrm
Hoş geldin canım aramıza hadi bakalım hayırlı olsun sağlıkla beraber ulaşırız inşallah hedefimize
Kilo bildirimi yapayım bende o zaman geçen hafta 74.6 bugün 73.7 ilk ödemimi attım sanırım altılara dusseydim hayırlısıyla gerisi gelir inşallah
Harika çok takip edemedim ama bu hafta daha çok ilgilenmeye çalışacağım inşallah canım
Geçen hafta 70.9
Bu hafta 70.0
Fark 0.9
Yüzde 1.27
Aslında geçen hafta ctesi 70.1dim. Bakalım ne zaman kırılacak bu direnç
Diyetisyen ne dedi canım bakamadım ben. Kırılır inşallah olmadı 3 gün kabak detoksu yapabilirsin.
Kizlar ben dün akşam tok karna tartildim sabit cikiyodm sabah tartildim arti ciktim nasil oluyo bu ya. Reglim dun yeni bitti ondan mi acaba.
Gece hicbisey yemedim de yani cok sacma böyle olması moralimi bozdu.
Ödem oluyor canım yaa ama tartıda da sıkıntı olabilir tabii. Dediğin gibi Pazartesi bi daha bakarsın modunu düşürme hiç kaçamak yapmadıysan gerisi bi şekilde hallolur sabah akşam tartılma bi daha
Geçen hafta 81,30
Bugün 80,20
Fark - 1,10
Haftaya şu 8 lerden kurtulurmuyum ki
Muhteşem maşallah azmine sağlık
Bende 72,6 geldim kızlar. Geçen hafta 72,4tüm. Bu hafta anlamsız bir şişlik vardı. Bugünden itibaren diyetisyen listesi uygulamaya başlıyorum inşallah.
Kaçamak yapmadıysan kas artar ödem olur sıkıntı yok haftaya daha çok gider
Ben tartıya bile çıkmadım.
Yarın tartilirim belki
Hiç tartı modunda değilim.
Anka nin dediği gibi Müslüman gibi yaşayayım gerisi teferruat..
Be zaman tartılmaya hazır hissedersen o zaman tartıl canım. Ben de bu sefer 10 gün tartılmayacağım bakalım.

Sağol canım benim bire bir yakınım değil ama üst üste alınca çok etkilendim yarın için yeni listem geldi bakalım 20 gün var daha diyetisyenle sonra bakacağım duruma.
Canım üzülunce sinirlenince spor yap.
Hırsını spordan çıkar bir 10 dk Leslie yap hiç olmadı.

Günaydın
Geçen cuma 69
Bugün 67.8
Fark -1200
Yüzde % 1.739
tebrikler canım
Gecen hafta 76.3
Bu hafta 76
Fark -300

Sonuc fiyasko
300 gr az değil canım eksidesin sonuçta tebrikler

Hoşgeldin canım
Kızları goz doktoruna getirdim ıkısıde gozum agrıyor diyor birinin gozun altı kızarmış birinin kapagı şişmiş yanlız cok tedirginim
Geçmiş olsun canım önemli birşey yoktur inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…