Benim ıcıme 65 dogduKeşke o kadar olsamnerdee 66lardayim kesin
İlk bende oyleydım sımdı Ahmet apanın seviyelerini bitirmeden hep icimde kalacakmış gıbı bı acaba hep olacak mis gibi kalıyorGeçmiş olsun canım. Daha kötüsü olmasın. Ya bu apaya kendimi çok soğuk hissediyorum. Seni de çok yakından takip edicem.
Ben de yapacağım inşallah uykum düzene bi girsin hayırlısıyla.Benim ıcıme 65 dogdu
İlk bende oyleydım sımdı Ahmet apanın seviyelerini bitirmeden hep icimde kalacakmış gıbı bı acaba hep olacak mis gibi kalıyor
Geçmiş olsun canımben kendimde cocukluk tan beri gozluk kullanıyorum goz kayması ve tembellikte var cocuklardada olacak diye birde vırus varken hastaneye gitmek zorunda olmakta gerdi ikisinin gozun dede enfeksiyon cıktı nereden kaptılar bilmem ıkısınede damla krem verdi bende bagısıklıkları gucle nsın diye omega 3 aldım
Ağzın bal yesin bal..Benim ıcıme 65 dogdu
İlk bende oyleydım sımdı Ahmet apanın seviyelerini bitirmeden hep icimde kalacakmış gıbı bı acaba hep olacak mis gibi kalıyor
Kızlarrr sabahtan beri çok yoğundum. Sabah 70.0 çıkınca koşarak 30 dk Leslie boosted yaptım. Tartıya bi çıktım veeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
69.7 gördüm
Belki seninle ısınırımBenim ıcıme 65 dogdu
Çok teşekkür ederim canım. Valla çok rahatladım. Şükür kavuşturanasonunda oldu gözün aydın
Bende bir aydır 67lerde galibaBelki seninle ısınırım
Çok teşekkür ederim canım. Valla çok rahatladım. Şükür kavuşturana5 gündür 70.0 ım
Insallah canım sen benden daha dırayetlısın eminim cok guzel yaparsınBen de yapacağım inşallah uykum düzene bi girsin hayırlısıyla.
sagol canimGeçmiş olsun canım
Bal seviyeyı bozuyorAğzın bal yesin bal..
Takip et o zaman beni,Belki seninle ısınırım
Canım hepimiz tek basımıza olduramıyoruz ve o yuzden burdayız yapabilsek isimiz ne zaten burda can yoldasın olucaz burda bırbırımıze umarım adet sorununu da cozersın bir an once ❤Güzel mesajlarınız için çok teşekkür ediyorum hepinize
Ben biraz takıntılı bir insanım.
istediğim şeyi dört dörtlük yapmak isterim.
Çok söyledim size de gına geldi belki ama
Adetim geçiyor diye iştahım sinirim herşeyim ters dönmüş durumda.hastaneye de ha deyince gidemiyorum bazı sebeplerden.
kaçamağı da yapıyorum
Buraya yazıyorum menüleri..
sizin dilinizde tüy bitirmiş gibi hissediyorum
Birde artı Çıkınca iyice canım sıkıldı.
Akşam yemeği yiyince kendimi burda buldum liste yazmak için..
Kendi kendime asla yapamayacağım bişey bu.
Çok sinir bozucu dimi?Bende bir aydır 67lerde galiba
Dilimizde tüy bitirmek ne demek canım. Burda hangimiz mükemmeliz ki? Sen gitme eminim yaparsın. Sadece bazen bunalıyoruz o da çok normalGüzel mesajlarınız için çok teşekkür ediyorum hepinize
Ben biraz takıntılı bir insanım.
istediğim şeyi dört dörtlük yapmak isterim.
Çok söyledim size de gına geldi belki ama
Adetim geçiyor diye iştahım sinirim herşeyim ters dönmüş durumda.hastaneye de ha deyince gidemiyorum bazı sebeplerden.
kaçamağı da yapıyorum
Buraya yazıyorum menüleri..
sizin dilinizde tüy bitirmiş gibi hissediyorum
Birde artı Çıkınca iyice canım sıkıldı.
Akşam yemeği yiyince kendimi burda buldum liste yazmak için..
Kendi kendime asla yapamayacağım bişey bu.
Insallah canım sen benden daha dırayetlısın eminim cok guzel yaparsın
sagol canim
Bal seviyeyı bozuyor
Takip et o zaman beni,
Canım hepimiz tek basımıza olduramıyoruz ve o yuzden burdayız yapabilsek isimiz ne zaten burda can yoldasın olucaz burda bırbırımıze umarım adet sorununu da cozersın bir an once ❤
Hemde nasıl..Çok sinir bozucu dimi?
Dilimizde tüy bitirmek ne demek canım. Burda hangimiz mükemmeliz ki? Sen gitme eminim yaparsın. Sadece bazen bunalıyoruz o da çok normal
Bırakırsan 67 nın uzerıne sureklı eklenecek eklenecek bu sefer tekrar basladıgında daha geriden baslıcaksınHemde nasıl..vallahi bazen bırakasim geliyor
NedenHemde nasıl..vallahi bazen bırakasim geliyor
BilmiyorumBırakırsan 67 nın uzerıne sureklı eklenecek eklenecek bu sefer tekrar basladıgında daha geriden baslıcaksın
Yoruldum çünkü
Yok yok yapma öyle. Hedefin kaç?Hemde nasıl..vallahi bazen bırakasim geliyor
İlk 64.9 , sonra olursa 62 falanYok yok yapma öyle. Hedefin kaç?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?