Canım genelde 2 öğün beslendim klasik makarna tatlı hamur işi yasak şekilde ama iradem zayıftı çok uzun süredir yerimde sayıyorumCanım sana yazmıştım bir kere daha sanki ama cevap vermedin sanırım. İlk kilondan çok iyi vermişsin neler yaptın nasıl beslendin? Detoksunda güzel ama zor gibi biraz kolay gelsin bol eksiler
Anladım canım inşallah verirsin diyetisyen e gittin mi hiç?Canım genelde 2 öğün beslendim klasik makarna tatlı hamur işi yasak şekilde ama iradem zayıftı çok uzun süredir yerimde sayıyorumbu defa da iradem güçlü metom çalışmıyor
Yüzyüze veya online diyetisyen deneyimlerim oldu ama 3 ay sürmedi hiç. 5 senedir buralarda takıla takıla her şekil diyet listesi yazacak kıvama geldimAnladım canım inşallah verirsin diyetisyen e gittin mi hiç?
Insallah gırıcez canım su 6 ları gorsem daha iyi ılerlıcemde bakalım bu hafta olmazda belkı yılbasına gorururum ucundanNiye modun düştü canm ? Gerçi niye soruyosam çocuklar yoruyor, eşler sürekli evde, hiç bi yere gidemiyoruz ve bu kasvetli havalarda çok etkiliyor amaaaaa yaza fit olmak istemez misin??
Valla helal olsun ben yerimden kalkamıyorumvar var takıntı yapip 30 mil yapan tanyrm ve çok fit kiskanilmicak gibi değil
İkinci resimdeki nedir? Bu arada tebrikler çok güzel görünüyorlar ve çok sağlıklı görünüyorlarMenüm
Su az maalesef
Spor 1 saat orta tempo yürüyüş
bnd tartldm bu akşam
Sütlü kahve canm o kahvaltımİkinci resimdeki nedir? Bu arada tebrikler çok güzel görünüyorlar ve çok sağlıklı görünüyorlar
Dün aksam buzdolabinin en alt en arka rafina koydum canimKurtlanmasın orda :) mutfak sıcaksa kurtlanabilir canım ,buzdolabına koyman lazım ya da soğuk bir yere balkon vs
Canim zaten isteyerek yapmadim aksam yapmayı pek sevmiyorum bi daha da yapmam insallah.cnm bnm sana nacizhane fikrimi soyliyim sabah ve öğle yapılan spor geçmişte aldığın kiloyu yani yağı yakar ama akşam yapılan spor sadece ogün yedini yakar yani koruma döneminde aksm sporu önerirler
Canim sunu merak ettim belli süre sonra kondisyon artiyo ve leslie hafif gelmeye basliyo. Daha ağır sporlara yönelebilir. Neden ısrarla leslie yapiyo bide 30 milvar var takıntı yapip 30 mil yapan tanyrm ve çok fit kiskanilmicak gibi değil
leslie ypyo ama ndn başka spor yapmyo blmyrmCanim sunu merak ettim belli süre sonra kondisyon artiyo ve leslie hafif gelmeye basliyo. Daha ağır sporlara yönelebilir. Neden ısrarla leslie yapiyo bide 30 milzaman kaybı olmaz mi? Atiyorum 30 dk lik ağır bi program uygulasa da ayni isi görür sonucta. Fit diyosun bide
Geceden 2 tane kuru erik suyun icine koydum sabah 7de suyu icip erikleri yedim yazmayi unutmuşum22 Aralık Salı
Sabah 11.00 çeyrek dilim (yuvarlak ev ekmeginden) ekmek 2 cay kasigi tereyagli bal 3 kasik patatesli kiymali yumurta 2 kasik yogurtlu biber kavurma
Ara 13.00 türk kahvesi 2 kus lokumu 1 avuc tuzsuz fistik
Akşam 18.00 yarim kase corba 2 kasik pilav 1 karniyarik 4 tane yaprak sarma
Spor yok
Su bayagi az ictim bugün.
Bugün olmadi biliyorum kizlar. Bi ziyarete gitmek zorunda kaldım orda bayağı ikram oldu yememeye çalistim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?