Fit ve Mutlu Yaşam

• Konu Sahibi Konu Sahibi Anka
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Canım sana yazmıştım bir kere daha sanki ama cevap vermedin sanırım. İlk kilondan çok iyi vermişsin neler yaptın nasıl beslendin? Detoksunda güzel ama zor gibi biraz kolay gelsin bol eksiler
Canım genelde 2 öğün beslendim klasik makarna tatlı hamur işi yasak şekilde ama iradem zayıftı çok uzun süredir yerimde sayıyorum bu defa da iradem güçlü metom çalışmıyor

Sabah:
2 bardak ılık sirkeli ballı su
1 yumurta,maydanoz,domates,peynir,zeytin
1 dilim ekmek,yeşil çay
Ara öğün: Türk kahvesi,kuru erik,badem
Akşam: fırında sebze,ızgara tavuk,yoğurt ve 1 dilim ekmek
Su: 2 litre yatana kadar 2.5 olur
Spor: 2 mile leslie

Niye modun düştü canm ? Gerçi niye soruyosam çocuklar yoruyor, eşler sürekli evde, hiç bi yere gidemiyoruz ve bu kasvetli havalarda çok etkiliyor amaaaaa yaza fit olmak istemez misin??
Insallah gırıcez canım su 6 ları gorsem daha iyi ılerlıcemde bakalım bu hafta olmazda belkı yılbasına gorururum ucundan
var var takıntı yapip 30 mil yapan tanyrm ve çok fit kiskanilmicak gibi değil
Valla helal olsun ben yerimden kalkamıyorum

Sabah 2 dilim dana füme, 1 yumurta, 5 zeytin, kk beyaz peynir, çeyrek dilim ekmek
11:30 orta boy kahve
15:00 1 küçük kutu süt, 4 tane light form bisküvi
16:00 bir avuç kuruyemiş
18:30 6-7 kaşık kıymalı makarna az yoğurt

başka da yemem..

Kurtlanmasın orda :) mutfak sıcaksa kurtlanabilir canım ,buzdolabına koyman lazım ya da soğuk bir yere balkon vs
Dün aksam buzdolabinin en alt en arka rafina koydum canim
cnm bnm sana nacizhane fikrimi soyliyim sabah ve öğle yapılan spor geçmişte aldığın kiloyu yani yağı yakar ama akşam yapılan spor sadece ogün yedini yakar yani koruma döneminde aksm sporu önerirler
Canim zaten isteyerek yapmadim aksam yapmayı pek sevmiyorum bi daha da yapmam insallah.
Bilgi verdigin icin tesekkur ederim

var var takıntı yapip 30 mil yapan tanyrm ve çok fit kiskanilmicak gibi değil
Canim sunu merak ettim belli süre sonra kondisyon artiyo ve leslie hafif gelmeye basliyo. Daha ağır sporlara yönelebilir. Neden ısrarla leslie yapiyo bide 30 mil zaman kaybı olmaz mi? Atiyorum 30 dk lik ağır bi program uygulasa da ayni isi görür sonucta. Fit diyosun bide

22 Aralık Salı
Sabah 11.00 çeyrek dilim (yuvarlak ev ekmeginden) ekmek 2 cay kasigi tereyagli bal 3 kasik patatesli kiymali yumurta 2 kasik yogurtlu biber kavurma

Ara 13.00 türk kahvesi 2 kus lokumu 1 avuc tuzsuz fistik

Akşam 18.00 yarim kase corba 2 kasik pilav 1 karniyarik 4 tane yaprak sarma

Spor yok
Su bayagi az ictim bugün.

Bugün olmadi biliyorum kizlar. Bi ziyarete gitmek zorunda kaldım orda bayağı ikram oldu yememeye çalistim

leslie ypyo ama ndn başka spor yapmyo blmyrm

Geceden 2 tane kuru erik suyun icine koydum sabah 7de suyu icip erikleri yedim yazmayi unutmuşum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…