Canım Leslie de 1 mil 15 dk demek. 25 dk da 2 mil yapmışsındırBen 25 dak 3.1 mil yaptım çok basit geldi bana ,kadına gıcık olduğum için kestim :)
Aaa çok geçmiş olsun canım. İniallah negatiftirAnka geldim sonunda tatlim. Ben sanirim covid oldum. Sirt agrilarim bas agrim ve bogazimda yanma var. Tahlil verdim sonuc bekliyorm yarin cikacak. Habersiz biraktigim icin kusura bakma cnm.
seni çok iyi anlyrm çünkü bnd aynılarını yaşadım 9 ay yatmk zorndydm hamilelklrmdeBeni bitiren de doğumlar kaç oldu al ver al ver ,son 2 si arası daha yakın birinin kilosunu tam veremeden diğerine hamile kalınca mahvoldum.Bir de hamileliklerim de yatarak hormon ilacı kullanarak gećince iyice şiştim.Emzirirken de süt olsun diye diye şiştim şuan hâlâ emziriyorum tabi,diyete başladım sütüm de azaldı ne yapacam bilmiyorum.
senin kaç çocuk var cnmBeni bitiren de doğumlar kaç oldu al ver al ver ,son 2 si arası daha yakın birinin kilosunu tam veremeden diğerine hamile kalınca mahvoldum.Bir de hamileliklerim de yatarak hormon ilacı kullanarak gećince iyice şiştim.Emzirirken de süt olsun diye diye şiştim şuan hâlâ emziriyorum tabi,diyete başladım sütüm de azaldı ne yapacam bilmiyorum.
Çok geçmiş olsun canımAnka geldim sonunda tatlim. Ben sanirim covid oldum. Sirt agrilarim bas agrim ve bogazimda yanma var. Tahlil verdim sonuc bekliyorm yarin cikacak. Habersiz biraktigim icin kusura bakma cnm.
Canım sen kalori sayacağım diye sağlıksız şeylerle kalorini dolduracağına normal sağlıklı şeylerle yapabildiğin kadar yap ilk etapta.Beni bitiren de doğumlar kaç oldu al ver al ver ,son 2 si arası daha yakın birinin kilosunu tam veremeden diğerine hamile kalınca mahvoldum.Bir de hamileliklerim de yatarak hormon ilacı kullanarak gećince iyice şiştim.Emzirirken de süt olsun diye diye şiştim şuan hâlâ emziriyorum tabi,diyete başladım sütüm de azaldı ne yapacam bilmiyorum.
sporcu derken cnm bnm şöyle anltym ilk okul ve orta okul da karete yptm snra istanbuldan sakarya ya taşındık oyuzden orda bitti spor hayatım lisede de voleybol oyndm yâni sporu çok severim ama sporcu olamadım malasef yarama tuz bastinGerçi yarıştığın kişi sporcuymuş @Saricivcivcikcik
cnm bnm sana nacizhane fikrimi soyliyim sabah ve öğle yapılan spor geçmişte aldığın kiloyu yani yağı yakar ama akşam yapılan spor sadece ogün yedini yakar yani koruma döneminde aksm sporu önerirlerBu kadar tembellik yeter ben gidiyorum sporaben gelene kadar fazla konusup sayfa biriktirmeyin lütfen
nldu cnm bnm ben modun düştüSelam kızlar benim biraz modum düşük. Bir kaç gün çok aktif olamayacağım ara ara gelir bakarım. Diyeti bozmak yok yılbaşına kadar 1,5 kilo verebiliriz en az dikkat edelim
bugün diyet spor hcbse yok sadece öyle takilcmgünaydın canlarım bugün ben ben değilim
Bunu yaptımCanım Leslie de 1 mil 15 dk demek. 25 dk da 2 mil yapmışsındır
Aaa çok geçmiş olsun canım. İniallah negatiftir
Bunu yaptım
Bende bi mide ağrısı sırtıma vurdu berbatttbugün kimseler yok ndn acb
tebrikler çok güzel sporGünaydın güzel kadınlar
Dersim sabah erkendi bitti şükür.
Diyet yok bu hafta sadece spor yapıyorum.
Dün 50 dk leslie ve 4000 adım attım.
Bakalım sporla koruma nasıl geçecek bu hafta.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?