Fit ve Mutlu Yaşam

• Konu Sahibi Konu Sahibi Anka
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
harikasın Cuma’yı sabırsızlıkla bekliyorum
kolay gelsin canım.
amin. Düzenini güzel kurmuşsun. Maşallah çocuklar iyi ve düzenli olunca kafam rahatlıyor ya. Sende süper bir düzen kurmuşsun
Teşekkürler ederim tatlım yarış olunca motive oldum gibi binde kimle yarılıyoruz bi bilsem

Ayyy bn de zarsr vermektn korkuyrm ama yavaş ypyrm onlar gibi imkansz hızlı olamam
Benlm zmamala oldu ya sadece onlar değil.. ama bardağı taşıran p90x3 oldu zıplayan zıplayan squat yap sonra dizlerin yerinde dursun nerdee ama şükür 2 ay yaptım incelme oldu geride almadım hani aynı orada kaldım

Saol canım. Ay kaç gündür gitmiyordu bıkmıştım. İyi oldu valla. Perşembe diyetisyen kontrolüm var. En son 2 hafta önce 73.4 çıkmıştım bakalım kaç çıkacağım
Teşekkürler ederim tatlım ♥yarış olunca motive oldum gibi binde kimle yarılıyoruz bi bilsem
Bende birebir yarışınca hiç motive olamam. Anka bilir kaç kere birebir yarıştık hep kaybettim. Şimdi bunda grupça yarışacağız. Sevindim

kesinliklee yememe dikkat etmememe rağmen incelmiştim hem de 1 haftada fark etmiştm, ya ben hybridd dönğcm galiba ağırlık çalışmak istyrm 90x3 de ağırlık yok yağ yakmanın en hızlı yöntemi bu

yok kız hafif ve güzel oldu çilek mevsimi olsa eskiden üstüne krem santi ve çilek de koyardım ama tam buğday beyaz un bittiği için koydum itiraf ediyorum
sen hala kaşarı kizartmadin mı?
Kızlar özel mesajlarımı kapattım. Eski mesajları şildim. Göndermek isteyen olursa denemesin gelmez profile ya da burdan istek bırakın artık bana ulaşmak 2 adımlı
vayy ulaşılamaz hatun
Bildiğin salatalık turşusu sosa ve ekmek kırıntılarına batırılıp kızartılıyormuş daha neler öğrenecem
vayy hiç duymadım
Karadeniz tarafında yapılıyor canım. Fasulye turşusunu yumurtalayıp pişiriyorsun.
ben balık kızartır gibi mısır ununa batırıp kizartiyorum
Bende bi durdum düşündüm valla yeni yeni yapıyorum zaten. Senede 1 bidon veriyorlar. Zor bitiyor
Ayy ben çok severim fasulye turşusu
Ama yapmaya üşeniyorum

Ablam Belçika da ondan biliyorum ordaki telaşı
Yeğenimin öğretmenin 8 çocuğu vardı
Çocuk parası güzel

Tam buğday ununu kekte hiç sevmiyorum. Töbe evlat olsa sevilmez
Ayyyy harikaaaa tebrik ederim
Benim tartının pili bitmiş lo yazıyordu pil aldım geldim bakalım ben kaç çıkacağım yarına
merakla bekliyorum hadi incecik olalım

Bugünkğ menüm

Sabah 1 koca bardak su
Khvaltı 10.30 menemen 1 dilim peynir domates salatalık biber havuç şekersiz çay bi dilim ekmek 6 zytin

Ara yok geç kahvaltı olduğundan

Öğlen 13.00 2 kaşık pilav 4 kaşık nohut ayran salata

Ara 15.20 sade kahve yanına 2 kare bitter

Akşam 18 ( sözde spor yapcam diye) 2dilim ekmek bir dili peynir ayran

Su içmeye devam

Spor yaparsam gücellerm yediklerm

Eklentiler

• A1BFE1F3-7CDC-47EC-8C0B-FA943E0E1608.webp
    47,1 KB · Görüntüleme: 28
Menümü vereyim

Öglen(12.00)
1 haslanmis tavuk butu
Mevsim salata

Ara
4 tane ceviz
1 parca dut pestili

Aksam(17.00)
1 kepce yesil mercimek corbasi
1 milföy
1 tabak karnibahar

Nöbet günleri menümdeki saatler ve yemekler sacmaliklar icerebilir. Grup arkadaslarim olarak bunu mazur görürseniz beni sevindirirsiniz

Ablam Belçika da ondan biliyorum ordaki telaşı
Yeğenimin öğretmenin 8 çocuğu vardı
Çocuk parası güzel
Evet belcikada ve almanyada oyle cocuk parasi guzel heray aliyolar ama burda oyle degil malesef bizim burda 3 ayda €190
1 cocuk icin aliniyor
Bizim burda inancli hiristiyanlar korunmazlar Allah ne kadar verirse yapiyolar
Bazi ailelerin 16-17 cocugu olanlar bile var oturdugum kasaba cok inancli biyer burda cok aile var oyle komsumda oyle kadinlar pantolon giymez her pazar mutlaka coluk cocuk toplar takim elbiseli kravatli abiyeli kiliseye giderler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…