Ayyy bn de zarsr vermektn korkuyrm ama yavaş ypyrm onlar gibi imkansz hızlı olamamGebertir valla adamıçok şahane çok iyi terleten spor ama ben yapa Yapa dizleri yırttı. Beceremedim mi naptım anlamıyorum ki
Süpersin
Teşekkürler ederim tatlımharikasınCuma’yı sabırsızlıkla bekliyorum
kolay gelsin canım.
amin. Düzenini güzel kurmuşsun. Maşallahçocuklar iyi ve düzenli olunca kafam rahatlıyor ya. Sende süper bir düzen kurmuşsun
Benlm zmamala oldu ya sadece onlar değil.. ama bardağı taşıran p90x3 olduAyyy bn de zarsr vermektn korkuyrm ama yavaş ypyrm onlar gibi imkansz hızlı olamam
Saol canım. Ay kaç gündür gitmiyordu bıkmıştım. İyi oldu valla. Perşembe diyetisyen kontrolüm var. En son 2 hafta önce 73.4 çıkmıştım bakalım kaç çıkacağımSüpersin
Bende birebir yarışınca hiç motive olamam. Anka bilir kaç kere birebir yarıştık hep kaybettim. Şimdi bunda grupça yarışacağız. SevindimTeşekkürler ederim tatlım ♥yarış olunca motive oldum gibibinde kimle yarılıyoruz bi bilsem
kesinliklee yememe dikkat etmememe rağmen incelmiştim hem de 1 haftada fark etmiştm, ya ben hybridd dönğcm galiba ağırlık çalışmak istyrm 90x3 de ağırlık yokBenlm zmamala oldu ya sadece onlar değil.. ama bardağı taşıran p90x3 olduzıplayan zıplayan squat yap sonra dizlerin yerinde dursun nerdee ama şükür 2 ay yaptım incelme oldu geride almadım hani aynı orada kaldım
Yürüyüşteyim.. sonra alırım bir fırtKahve isteyeennn
Gel bacım gel vallahş sosyalleşmek istyrmYürüyüşteyim.. sonra alırım bir fırt
yok kız hafif ve güzel olduhoşgeldin. Maşallah bende de 2 oğlan var. Biri 3 biri 1 yaşında. Canımdan bezdim
o neymiş yahu? Tatlıdan soğumak için mi o tarif?
bence tek ideal yahu. Hatta 0 bile olabilir(ay bugün çok daraldıysam 2 oğlan çocuğundan)
Amiiinnn bana da yardım et allahım
İçiyorum aslında. Spiral taktırdığımdan beri reglim 8 gün sürüyor. Salıya kadar umut yok benden
sen hala kaşarı kizartmadin mı?Yokmuş canım çok şükür geçti
Sen bizim geçmişi mi okuyorsun
Hoş geldin ne ikram edeyim sana ıspanaklı muzlu damla çikolatalı tam buğday unlu pastamız var yanında da sıcak çikolata vereyimemziriyorsun acıkırsın şimdi sen
Afiyet olsun canım senin disiplinine hastayım
Hormonlu mu spiral
Turşu kızartması ne yahu turşuyu mu kızartıyorsunsudemin kaşar kızartması gibi
vayy ulaşılamaz hatunKızlar özel mesajlarımı kapattım. Eski mesajları şildim. Göndermek isteyen olursa denemesin gelmez profile ya da burdan istek bırakın artık bana ulaşmak 2 adımlı
vayy hiç duymadımBildiğin salatalık turşusu sosa ve ekmek kırıntılarına batırılıp kızartılıyormuş daha neler öğrenecem
ben balık kızartır gibi mısır ununa batırıp kizartiyorumKaradeniz tarafında yapılıyor canım. Fasulye turşusunu yumurtalayıp pişiriyorsun.
Ayy ben çok severim fasulye turşusuBende bi durdum düşündümvalla yeni yeni yapıyorum zaten. Senede 1 bidon veriyorlar. Zor bitiyor
Ablam Belçika da ondan biliyorum ordaki telaşıEvet aynenama yinede iyiki boyle oldular hepsi bir arada kavga gurultu buyuyorlar
Ben hollandada yasiyorum burda 2,5 yasinda ana okulu, 4 yasinda ilk Okul basliyor 4 yasinda mecburen gondermelisin
Sen benim gecen yil halimi gorseydinkucuk kizim bebekti araba koltugunu koluma takar buyuk kizim 3 yasindaydi onu ana okuluna oglumu ilkokula birakir sonra 3 saat sonra yine ayni git geri al oglani yedir icir ogleden sonra tekrar okula geri gotur tabii ucunu birden goturup getiriyorum sonra 3 saat sonra git geri al
Butun gunum boyleydi
Sürünüyorum valla
Ayyyy harikaaaa
Tam buğday ununu kekte hiç sevmiyorum. Töbe evlat olsa sevilmezyok kız hafif ve güzel olduçilek mevsimi olsa eskiden üstüne krem santi ve çilek de koyardım ama tam buğday beyaz un bittiği için koydum itiraf ediyorum
sen hala kaşarı kizartmadin mı?
vayy ulaşılamaz hatun
vayy hiç duymadım
ben balık kızartır gibi mısır ununa batırıp kizartiyorum
Ayy ben çok severim fasulye turşusu
Ama yapmaya üşeniyorum
Ayyyy harikaaaatebrik ederim
Benim tartının pili bitmiş lo yazıyordu pil aldım geldim bakalım ben kaç çıkacağım yarına
Evet belcikada ve almanyada oyle cocuk parasi guzel heray aliyolar ama burda oyle degil malesefAblam Belçika da ondan biliyorum ordaki telaşı
Yeğenimin öğretmenin 8 çocuğu vardı
Çocuk parası güzel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?