- 7 Ağustos 2016
- 5.789
- 18.830
- 198
Harikasın20 dk Leslie ve
Zumba yaptım..
Adımlarımı 8012ye tamamladım
Yeşil çay içtim
Su da 3litreye tamamlanır inşaAllah
İçine taze zencefil de koysan ne güzel yağ yakar canımCanım 16 dal maydanoz 1 bardak su yarım limon suyunu robotta bızztttt yapıyorum.
sabah aç karna içip en az yarım saat sonra Kahvaltı yapıyorum. 15 gün yapıp 1hafta ara verip 15 daha yapıyorsun bırakıyorsun
Offff korksun kilolar senden20 dk Leslie ve
Zumba yaptım..
Adımlarımı 8012ye tamamladım
Yeşil çay içtim
Su da 3litreye tamamlanır inşaAllah
Offff korksun kilolar senden
Yediğim şey normal de çok hafif.. o yüzden çok erken acıktırdı ama ben low carb alayım demiştim bugün o yüzden bu süpriz oldu bana.. ama çok şükür az bimkabak çekirdeği ve yoğurt yetti yeşil çay vs bu saati yaptımOlan olmuş hiç bişey olmamış gibi yemeğini ye sadece ekmek falan yeme. Bi de evin içinde yürü biraz dizlerini zorlamadan. Saar erken daha. Bişey olmaz
Haftanın en zor antremanıAkşm sporumu da yaptım p90x3 cvx ( kardiyo ve fitness bir arada ayaklarım zonkluyo) sırt çalıştım biraz, üstüne bibrdk kefir
Yarım kalkabilcm mi emin değilim cvx çok sevyrm ama perişn etti bniHaftanın en zor antremanıbunu hallettisen warrior senindir koççum
Ben ona alışamadım valla acı geliyor böyle sevdim limonata niyetineİçine taze zencefil de koysan ne güzel yağ yakar canım
Yaaa tüh kötü olmuş. Benimkilerde bu ara gece baya hiperaktifler. Şu an belim tutulmuş halde oyun odasında başlarındayım. Pöfff inşallah geçecek bu günler AnkaAkşam 23:30 da uyudu çocuklar diye sevinmiştim hemen yattım ben de ama uykum çok sürmedi 00:45 de kızım uyandı. Onun yanına yattım bağırmasın diye. 2:30 da uyudu diye kalkıp kendi yatağıma geçtim ki arkamdan çıldırmış gibi bağırmaya başladıtabii üst kat komşumuz yan komşumuz ve diğer odadaki çocuklarımız dahil herkesi uyandırdı
Daha yeni uyuduluar tekrardan. Yatarsam namaza kalkamam diye ezan bekliyorum. Sonra güneşe kadar uyku tutmazsa yürüyüşe çıkacağım.
Evet aynen
Ben hollandada yasiyorum burda 2,5 yasinda ana okulu, 4 yasinda ilk Okul basliyor 4 yasinda mecburen gondermelisinBenim ki 8 yaşına geldi gözüm kesmiyor gönlüm istiyorama işte eriniyom birazda
Ben zaten 2,5-4 arasi anaokul ogretmeni oldugum icin sorun olmuyorhoşgeldin. Maşallah bende de 2 oğlan var. Biri 3 biri 1 yaşında. Canımdan bezdim
o neymiş yahu? Tatlıdan soğumak için mi o tarif?
bence tek ideal yahu. Hatta 0 bile olabilir(ay bugün çok daraldıysam 2 oğlan çocuğundan)
Amiiinnn bana da yardım et allahım
İçiyorum aslında. Spiral taktırdığımdan beri reglim 8 gün sürüyor. Salıya kadar umut yok benden
amanın bu nasıl tempo. Allah yardımcın olsun gerçektenEvet aynenama yinede iyiki boyle oldular hepsi bir arada kavga gurultu buyuyorlar
Ben hollandada yasiyorum burda 2,5 yasinda ana okulu, 4 yasinda ilk Okul basliyor 4 yasinda mecburen gondermelisin
Sen benim gecen yil halimi gorseydinkucuk kizim bebekti araba koltugunu koluma takar buyuk kizim 3 yasindaydi onu ana okuluna oglumu ilkokula birakir sonra 3 saat sonra yine ayni git geri al oglani yedir icir ogleden sonra tekrar okula geri gotur tabii ucunu birden goturup getiriyorum sonra 3 saat sonra git geri al
Butun gunum boyleydi
Yormaz mı ya? Benim 2 çocukla pertim çıkıyor.Ben zaten 2,5-4 arasi anaokul ogretmeni oldugum icin sorun olmuyorama busene isede basladim o yuzden yoruluyorum daha cok evin isleri 3 kat ev camasir bulasik yemek is yoruyo cocuklar enerji kaynagim
Gebertir valla adamıYarım kalkabilcm mi emin değilim cvx çok sevyrm ama perişn etti bni
Allah razi olsun bu sene koronadan dolayi cocuklar oglen eve gelmiyor o yuzden rahatim cocuklarimin okulunun yanindaki ana okuluna calisiyorum kucuk kizimda yanimizda kres var oglene kadar orya goturuyorum oglen ogrencilerimizi gonderip kucuk kizimi alip eve gidiyorum sonra ogleden sonrada gidip diger cocuklari aliyorumamanın bu nasıl tempo. Allah yardımcın olsun gerçekten
Yormaz mı ya? Benim 2 çocukla pertim çıkıyor.
harikasınGünaydın kızlar
Kahvaltımı yaptım şüküro kadar açtım kiiiiiii.... Sbahr hemen -1 gördüm bakalım cumaya nasıl olur
kolay gelsin canım.Slm kizlar... Bugün 24 saat nöbetciyim. Sabah 1 limonu 500ml suya sikip ictim. 10bin adim atmaya calisacagim bakalim insallah basarili olurum.
amin. Düzenini güzel kurmuşsun. MaşallahAllah razi olsun bu sene koronadan dolayi cocuklar oglen eve gelmiyor o yuzden rahatim cocuklarimin okulunun yanindaki ana okuluna calisiyorum kucuk kizimda yanimizda kres var oglene kadar orya goturuyorum oglen ogrencilerimizi gonderip kucuk kizimi alip eve gidiyorum sonra ogleden sonrada gidip diger cocuklari aliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?