Eline sağlık güzele benziyorBeşamel soslu kabak havuç etismini bilmiyorum ama senelerdir yapıyorum.
Geçen de yapmıştım canı isteyince yine yaptım.
Yok yaa arada bozulur önemli olan bozdum deyip yememek iyisin senAslında çok da disiplinli sayılmam bozunca fena bozuyorum
Çık ordan aramıza dön kızartma adı üstünde cıssstır oŞu turşu kızartmasına bi bakiyim dedim tatlı tariflerinin arasında kayboldum
Abooo ekmek kırıntısına da mı batırdınBildiğin salatalık turşusu sosa ve ekmek kırıntılarına batırılıp kızartılıyormuş daha neler öğrenecem
Geliyor hemen...
Geliyor hemen...
Kahvalti(10.00)
Rutin karatay kahvaltisi
Ara
3 kuru kayisi
1 mandalina
Aksam(18.00)
Firinda tavuk 3 pirzola
Marul salatasi
Karadeniz tarafında yapılıyor canım. Fasulye turşusunu yumurtalayıp pişiriyorsun.Afiyet olsun canım. Turşu kızartması nasıl bişey oluyor ki
Karadeniz tarafında yapılıyor canım. Fasulye turşusunu yumurtalayıp pişiriyorsun.
Yok canım değil.Yokmuş canım çok şükür geçti
Sen bizim geçmişi mi okuyorsun
Hoş geldin ne ikram edeyim sana ıspanaklı muzlu damla çikolatalı tam buğday unlu pastamız var yanında da sıcak çikolata vereyimemziriyorsun acıkırsın şimdi sen
Afiyet olsun canım senin disiplinine hastayım
Hormonlu mu spiral
Turşu kızartması ne yahu turşuyu mu kızartıyorsunsudemin kaşar kızartması gibi
ay yok o neymiş öyle. Benimki öyle değil.Bildiğin salatalık turşusu sosa ve ekmek kırıntılarına batırılıp kızartılıyormuş daha neler öğrenecem
vallahi batırmadım billahi batırmadım. Omlet gibi bişey. Sadece azcık tuzlu oluyor. Onu da suya ıslayıp tuzunu alıyorum
Kocam Ordulu. Ay bu beni mi kandırıyor? Yazdan bidon bidon fasulye turşusu hazırlıyorlar halbukiTrabzonluyum aslında ama hiç turşu kızartan görmedim
Benimki Mısır unlu değil. Yumurtalı.İşte şundan
Kocam Ordulu. Ay bu beni mi kandırıyor? Yazdan bidon bidon fasulye turşusu hazırlıyorlar halbuki
İşte şundan
Bende bi durdum düşündümFasulye turşusu yaparız çok da severim ama kızatmayız
Hmmm. Buna fasulye tavası deniyor eşimin tarafından öğrenmiştim bunu. Turşudan değilde haşlanmış fasülyeden yapıyoruz evet.
vallahi batırmadım billahi batırmadım. Omlet gibi bişey. Sadece azcık tuzlu oluyor. Onu da suya ıslayıp tuzunu alıyorum
Afiyet olsun canımGeliyor hemen...
Kahvalti(10.00)
Rutin karatay kahvaltisi
Ara
3 kuru kayisi
1 mandalina
Aksam(18.00)
Firinda tavuk 3 pirzola
Marul salatasi
Harika oluyor bu..İşte şundan
Onu hiç bilmiyorumHarika oluyor bu..
Bide bezelyeden yapıyolar
Giresun'da yemiştimOnu hiç bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?