Bu nasıl liste bu nasıl lider?Menü yazıp kaçıyorum
Sabah 2 dilim ekmek 2 yumurtalı omlet(yumurtayı özlemişim)
Öğle yarımsimit kahve
Akşam 6 tane mercimek köfte ayran
Yarın diyetisyen listesine başlıyorum inşallah. Cumaya kadar uyamazsam diyetisyene başlayacağım. Saatleri bilemedim yazmamışım
Yarım simiti mi çok görüyorsun banaBu nasıl liste bu nasıl lider?
Çok güzel gidiyo vallahiYine dayak atmaya başlamış
Suya mı düştü?
O biberleri acı acı nasıl yiyorsun kahvaltıda?
Ben anca yemeklere dürume lavaş arasına anca
Allah razı olsunNe güzel bi tabak ordan biberleri uzanıp çalasım geldi afiyetler olsun
Yok canım afiyet olsun da sebze nirede bu listede?Yarım simiti mi çok görüyorsun bana
Hayır tabi ki de ,Afiyet olsun canım her gün makarna mı pişiyor sizde bana mı öyle geldi
Oooo o hepimizde var kalk silkelen kendine gel ve başla hadi bakalım
Yine derken ben ne zaman dayak attım ki iftira atma en fazla saç çekerim ben
74 görünce diyete başlıyorum da ondansonra 66 görüp bırakıyorum yeniden 74 olup başlıyorum böyle bi kısır döngü içindeyim
Bende öyleyim aslinda biliyormusun. Mesela 85 olmak istiyorumdurya 85.9 u hedeflerim o sayiyi tartida küsüratli da görsem yetiyor. 3 ay sonra bugünleri hatirlayip iyiki demek dilegiyleKesinlikle yapmamalısın. Sadece 1 ay temiz beslen. Sonucu görünce vazgeçemiceksin. Bide küçük hedeflerle başla. Mesela önce 94.9u hedefle. O gelince 5 daha indir. Bi spor hocası asla 75-80 gibi net rakamları hedefleme demişti bana. Hep virgüllü olsun. Yoksa vücut o sayıya direnç gösteriyor diyordu.
sen çok güçlüsün merak etme. Dayan 3 ayda kendini çok seveceksin. 1 yılda aşık olacaksın
Bende öyleyim aslinda biliyormusun. Mesela 85 olmak istiyorumdurya 85.9 u hedeflerim o sayiyi tartida küsüratli da görsem yetiyor. 3 ay sonra bugünleri hatirlayip iyiki demek dilegiyle
Örtmenim ben bugün yine tartıldım71.9 çıktım masaallah demeyi unutmayalım litfen
Afiyet olsun.Çok güzel gidiyo vallahiaşırı seviyorum..
Hayır oğlum yürüteçle tepsiye vurdu, çay bardağımi devirdi
İki tane olunca mecbur başlıyorsunAfiyet olsun.
Küçükmüş baya çocuğun
Benim ki 8 yaşına giren e kadar ben diyete başlamadım
Aynıyız zaten hadi kır şu 72yi
maşallah canım maşallah . Sana yetişeyim artık cuma günü bekle beni geliyorum
Hadi inşallah. Perşembe kontrolüm var. İnşallah kıyafetlerimle 71lerde olurumAynıyız zaten hadi kır şu 72yi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?